2011-01-31
 22:11:42

God natt :-)

skrev precis ett godnatt inlägg men det försvann? jaja.
Jag är super mätt, är full med protein i magen känner jag. Har tagit tre shakes idag, höhö. En som mellis/innan träning, en efter träning och nu casein (långsamt protein) under natten för maximal återhämtning + muskeltillväxt.
Här ska det tajtas till!!

Risotton blev btw väldigt god, extremt lättlagad! Skriver recept imorgon.
Nu måste jag verkligen slänga mig till sängs, ska upp tidigt imorgon på PW och behöver så mycket sömn jag kan få inatt! Ska även steka till kycklingen som jag ska ha till risotton :-)

Men god natt på er mina vänner!

2011-01-31
 21:21:52

Håller på att laga svamprisotto nu till mo...

img_4950 (MMS)

Håller på att laga svamprisotto nu till morgondagens lunchlåda :-D

2011-01-31
 20:42:25

Jag är så död just nu

Fy faan alltså. Jag är helt slutkörd. Tog i för kung och fosterland på gymmet idag mina vänner! Dock kunde jag tyvärr inte ta i så mycket som jag ville med tanke på den dåliga sömnen från i lördags, det kändes verkligen. Men, efter de förutsättningar jag hade idag så gjorde jag mitt allra bästa! Kan tala om att det är jobbigt att skriva detta, mina biceps, HELVETE vad de brände!! Och ändå körde jag bara två övningar? Ja ja jag är nöjd i alla fall :-)

Blev sugen på risotto så jag ska försöka göra det nu till lunch imorgon, muuuuums!!! Så ska jag nog äta lite riskakor eller något. Tjaaa så länge!

2011-01-31
 18:41:13

Förlåååååt

Sorry för den urkassa uppdateringen i helgen och idag! Men nu är jag på G igen. Är fortfarande rätt trött sen i helgen, men ska lägga mig tidigt idag, direkt när jag kommer hem från gymmet.. Ska bege mig dit snart, men är proppmätt, har smällt i mig 4 skivor blodpudding precis och när jag slutade jobbet för två timmar sen hällde jag i mig en protein shake. Ska låta det smälta i typ tio min till sen går jag... Vill inte komma hem så sent eftersom jag ska lägga mig tidigt.

Gick halvbra på jobbet idag, kom iaf upp över 100 poäng, närmare bestämt 101 ha ha ;-) Gjorde ett hemligt ärende efter jobbet också! Men vad får ingen veta, mohaha.

Juste, idag bokade även min älskling om sin resa hem från 28/2 till 10/2 vilken sötnos jag har! Tog ledigt några dagar så jag får riktigt mycket kvalitets tid tillsammans, får se om vi åker iväg någonstans eller om vi stannar hemma, vi får se... :-)

Nej, nu : GYMMET! Ben och biceps blir det! Wiieee.

2011-01-30
 21:59:44

Så här ser träningsveckan ut

2011-01-30
 17:01:11

baaaakis

Blev lite för mycket för mig igår tror jag, ha ha. Somnade ju inte lite sent heller, eller kanske man kan kalla det tidigt? Somnade först hos Ronja kanske någon timme om ens det, sedan vaknade jag och åkte hem men kunde inte sova på några timmar dels för jag pratade med älskling och för att jag inte var så jätte trött, eller jo jag var sjukt trött men gick inte att somna ändå.
 
Jag hade tänkt att jag skulle börja traska mot pappa nu, ska äta middag där med hela gänget och trots att jag är bakis så tror jag det är lite bra med en prommis. Ska bara ta något jätte litet att äta, det enda jag fått i mig idag är filmjölk med start, och jag är rätt hungrig kan jag säga, men mår lite illa samtidigt så det är därför jag inte ätit så mycket mer.

Fan jag måste verkligen rycka upp mig, är så himla deppig hela tiden. Eller inte hela tiden, men jag saknar älskling så himla mycket och det blir väldigt jobbigt emellanåt och då kryper osäkerheten fram osv men så här i efterhand så vet jag vart jag har honom och det är jag så himla lycklig över. Som Ronja säger, nu får du fan ta och rycka upp dig Julia. Och det ska jag, borde ge mig själv en örfil. Jaja, jag får i alla fall träffa min älskling snart och det är fan det bästa som hänt på länge, han ska nämligen komma hem 3 veckor tidigare!! Är SÅ himla lycklig!! Självklart är det hans egna val, och det sa jag till honom. Gör inget för MIN skull utan gör det för att DU vill, INGET annat. VILL du stanna, så stanna, VILL du åka hem så GÖR DET. Vi planerar att göra den resan han gör nu i nästa vinter fast då i kanske 2 månader och bara han & jag.

Jag älskar dig mer än allt, jag kan göra allt för dig.

2011-01-30
 16:53:15

Våran låt

2011-01-30
 12:32:15

Skakis-bakis

Nej hörrni, ingen uppdatering här inte. Jag är alldeles för bakis, ska försöka kriga i mig någon mat... Undrar hur det ska gå. Hmm.... Somnade btw typ halv nio imorse. Det var kul att jag inte kunde sova längre än till halv tolv.
Lär ju slockna sjukt fort ikväll i alla fall...
2011-01-29
 10:38:35

Ska gå och handla lite nu

Ska bege mig till bea nu, egentligen vill mamma att jag ska ta mig till globen och handla men orkar inte ta tunnelbana och skit.. Jobbigt ju.. He he. Så jag tar en prommis till bea. Ska handla ägg, keso, filmjölk, mjölk, start, bröd och typ något mer kommer inte ihåg vad det var.. Uppdaterar sen :-)

 
2011-01-29
 09:25:08

Ligger och tittar på film och ska gå upp o...

img_7242 (MMS)

Ligger och tittar på film och ska gå upp och handla lite frukost snart sen åka till gymmet. Var ute igår, därför jag uppdaterade dåligt :-)

2011-01-28
 19:33:53

Hur?

Jag saknar dig för mycket.
2011-01-28
 08:46:24

Dagens morgon prommis såg ut så här :-). G...

img_9634 (MMS)

Dagens morgon prommis såg ut så här :-). Gick mellan rundan idag, tur det för fick ont i höften idag.. Icke bra.. Nu jobb!

2011-01-28
 06:23:01

God morgoooon :-D

Gud vad mycket bättre jag mår idag!! Jag tänkte på det igår, när kroppen och sinnet får sådana där HELVETES dagar på ren svenska, så är det allra bästa att låta dom ha det. Trots att jag verkligen kämpade och Josefine åkte hit, hämtade Prisma och jag tänkte kriga till jobbet så sa kroppen ifrån även på morgonen igår. Då hade jag ju kunnat behålla Prisma hemma men så här i efterhand så tror jag att det är väldigt bra för henne att byta miljö lite. Jag har inte varit den roligaste dom här två veckorna. Skärpning. Men idag, när jag vilat ut ordentligt så går jag frivilligt upp än en gång klockan 6 för att få min dagliga dos av morgon prommis. Ska bli sååå skönt!! Så jag laddar självklart med protein och kaffe!

Vi hörs med resultat när jag kommer tillbaka och har duschat :-)

 

2011-01-27
 20:29:37

God natt

Fasen ikväll visste jag verkligen inte vad jag skulle äta. Velade mellan att fixa något här hemma eller gå och köpa pizza. Men sen kom jag på att jag inte orkar gå och hämta pizzan, inte heller att betala för den. Men jag orkade inte laga mat heller. Men till slut så såg jag ett roligt recept på nyttiga pannkakor så jag slängde ihop det receptet + att jag adderade lite till. Det blev nyttiga protein pannkakor med choklad smak, hihi!
Receptet:

2 dl mixade havregryn (så det blir som mjöl)
0,5 dl grahamsmjöl
0,5 dl vetemjöl
2 tsk smält smör
2 ägg
? l mjölk (häller alltid på måfå)
0,5 skopa whey protein (skopan som finns i burken)

till det hade jag socker och hallonsylt, annars blir det ju inte gott :-) Hade tänkt att ha keso men det är slut!
Fasen nu är keso och ägg slut här, typ min bas i mat? Måste handla det imorgon! Vad ska jag äta till frukost imorgon då? :-S Ja ja jag hittar på något.

Nu ska jag titta på film, får se vilken det blir! Tjohej

2011-01-27
 16:54:44

Varför jag inte bloggat på hela dagen

Är för att jag mina vänner, inte har mått särskilt bra. Natten var minst sagt jobbig och jag mådde absolut inte bättre på morgonen, och nej jag är inte sjuk igen utan det är snarare något annat. Inte psykiskt, inte fysiskt, snarare någon blandning. Känner väl att jag inte orkar skriva ut exakt vad som hänt just här. Men nu efter en hel dag i sängen så mår jag mycket bättre. Även fast jag är jätte sugen på gymmet så skippar jag det, även en prommis till och med för kroppen sa ifrån lite på sitt egna lilla vis. Då gäller det att lyssna. Har verkligen varit ett vrak idag, det blev för jobbigt helt enkelt. Från de som hände i helgen, att älskling är så långt borta så länge till det här som hände nu under natten och morgonen. Usch usch, men nu på eftermiddagen fick jag prata med min älskling så nu är jag glaaaad. He he :-) Han kommer kanske hem tidigare också!! Obeskrivlig lycka... Men inget är säkert ännu det får jag veta efter helgen förmodligen.

Ska gå och äta något nu då huvudet värker som tusan. Sen krypa ner under täcket och kolla på någon film. Måste införskaffa mig en dvd brännare (pappa vill du hjälpa mig med det?) så jag kan kolla fler filmer på tv:n :-) Eller om jag skaffar mig en kabel mellan datorn och tv:n...

Idag är jag fortfarande röd om nosen sen jag solade igår, hihi ser ut som rudolf med röda mulen!
Vet inte om jag bloggar mer idag, beror på om jag orkar. :-) Annars blir det normal uppdatering från och med imorgon om inte kroppen spökar ännu mer! Och alla mina nära som undrar vad som hänt, var inte oroliga jag kommer uppdatera er med det när vi träffas.

 
Omg vad hände?
2011-01-26
 20:56:07

Jag är så stekt just nu

Jag är riktigt stekt efter en tur till solariet :-) Tur att vi hade något klet som gör mig mindre stekt. Hoppas jag inte är så stekt imorgon ha ha! Jag har som vanligt ätit filmjölk och start så här på kvällskvisten, jag brukar göra det. Det är så himla gott och det kommer jag aldrig sluta äta! Har ni något som ni aldrig skulle kunna sluta äta?
Ska slänga i mig casein också innan jag lägger mig och sedan kolla på the mist och somna till den. Wiihooo.
Är riktigt trött nu så jag kommer säkert somna snart.. Får se om jag går PW imorgon, beror på om jag är sugen när jag vaknar. Det blir självklart gymmet imorgon också! Längtar :-)

Nej nu ska jag fixa det sista och sedan krypa ner i sängen... Vill somna tidigt ändå för då blir det torsdag fortare vilket innebär att det är en dag närmare tills min baby kommer hem.. Usch vad jag saknar dig :-( Det här är bara jobbigt.. Jaja finns inget att göra, bara försöka få tiden att gå och se till att göra saker helt enkelt..

God natt!


Prisma på prommisen imorse

2011-01-26
 17:30:00

Precis ätit middag

Vilken bra dag det har varit idag! Jag har hunnit med massor :-) Eller ja, allt jag ville göra i alla fall. Först så gick jag ju ca 70 min PW imorse, gick som en dans. Sen åt jag frukost, fixade lite och drog sedan till gymmet med lillebror. Där körde jag ben och biceps, är mycket nöjd men så här i efterhand så hade jag nog velat kört liiite mer ben. Jag tappade även Nisses nyckel när jag gjorde benpressen eftersom man typ ligger på rygg, så den åkte ur fickan och gömde sig på ett jätte knepigt ställe ha ha, men vi hittade nyckeln till slut i alla fall.

Sen efter det så skulle jag till rådmansgatan/budo fitness och hämta ut min vinst (!) där AnnaMaria Lacatus jobbar som är en av mina inspirations källor. Fick ju som sagt casein och whey protein. Choklad smak på båda, ska bli muuums! Luktar super, hoppas det smakar lika gott (är ju inte alltid det gör det). Fick kriga till budo fitness dock eftersom det var signal fel mellan slussen och fridhemsplan så ingen tunnelbana gick där emellan så jag tog mig till t-centralen och gick där ifrån helt enkelt, men det gick fort. Sen när jag skulle åka hem så hade tunnelbanan börjat gå igen men då fick man ju stå och kramas med hundra pers, inte så najs.

Kom hem, gjorde middag, klyftpotatis, en kycklingfilé med champinjonsås! Nu ska jag nog dra och sola om jag kan skrapa ihop några tior :-)

Juste, så här gick det imorse på PW:

 

2011-01-26
 15:31:24

Har nyss hämtat ut min vinst av AnnaMaria ...

img_6552 (MMS)

Har nyss hämtat ut min vinst av AnnaMaria på budofitness. Det är proppat med folk på tuben och jag håller på att dö. Bläää

2011-01-26
 12:11:25

Mot gymmet!

Oops, min lillebror var visst påväg till Sats nu, visste inte riktigt när vi skulle mötas men nu vet jag iaf, så jag ska alldeles strax gå till tunnelbanan :-) Fan, är hungrig..? Jaja, jag har iaf laddat upp bra så det gör inget, kanske slänger i mig en banan eller något. Ska kissa Prisma nu sen får hon klara sig själv ett tag :-)

Hörs sen!!
2011-01-26
 11:35:22

JAG VANN!!!

Från min morgon power walk, och faan vad skönt det var! Så himla fint väder och jag kände mig väldigt pigg i benen så jag hade säkert kunnat gå längre men jag började bli ganska hungrig på slutet så den rundan passade perfekt idag :-) Det sjukaste var att när jag nästan var hemma så ringer AnnaMaria Lacatus till mig och säger att jag har vunnit ett whey och casein paket från optimum nutrition, jag blev helt chockad! Ville hoppa på stället och skrika typ haha men det kunde jag ju inte för det var vid massa bilar osv så jag skippade det men jag skrek typ av lycka inombords. Mest för jag verkligen vann, jag har aldrig vunnit något tidigare!! Det var grymt bra att jag vann just whey protein och casein, men tanke på att jag hade tänkt att köpa nytt protein snart men nu slipper jag det! Är en lyyyycklig tjej just nu! Så jag ska snart åka och hämta det i butiken där hon jobbar och där tjej kvällen var igår :-)

Har slevat i mig "sofi's gröt" som är gröt, en äggvita, keso och fun light, mycket gott! Åt även två mackor och ska försöka trycka i mig något mer eftersom jag ska till gymmet sen. Idag blir det nog ben och biceps. Men nu är det duschen som kallar för jag fryser nu när svetten har torkat in, haha usch vad äckligt. Men men, sen beger jag mig in till stan och hämtar upp mitt paket :-D Sen kanske jag passar på att sola också.



HÄR kan ni läsa om produkterna och vad det är för skillnad på dem!
2011-01-26
 11:14:35

Detta köpte jag igår på Budo Fitness

 

2011-01-26
 08:57:16

34 dagar kvar

God morgon mina vänner!

Bloggade inte igår kväll för jag orkade helt enkelt inte. När jag kom hem från jobbet åt jag middag, och sedan så åkte jag in och mötte Andriana och gick på tjejkvällen på budofitness :-) Jag trodde att det skulle vara lite mer än bara 20 % på allt i butiken men det var det inte, förutom att man fick celcius och mat, men jag var så sjukt mätt så ville inte ha något ha ha. Köpte mig ett par better bodies byxor + linne, så sjukt sköna!! Sen fick man en goodie bag också men eftersom jag lämnat iväg min kamera till Martin så kan jag inte fota det vi fick.

Nu sitter jag och sippar på kaffe och har käkat en halv grapefrukt och nu ska jag ge mig i väg på en PW, hoppas jag inte är lika seg i benen idag som igår, vill gå långa rundan idag nämligen.

Uppdaterar när jag kommer hem hur det gick osv :-)
2011-01-25
 14:16:39

Det går sjukt bra på jobbet!! :-)

Det går sjukt bra på jobbet!! :-)

2011-01-25
 11:28:00

I'm gonna love you like I'm indestructible



Jag ser så klart nu. Du är allt.

2011-01-25
 11:07:58

Nu är det rast på jobbet :-)

img_5034 (MMS)

Nu är det rast på jobbet :-)

2011-01-25
 08:59:54

Nu drar jag till jobbet!

Tja tjaaaa bitches! Haha..

 


Fy fan va denna web cam suger...! Ha ha
2011-01-25
 08:07:08

Power walk avklarad

Hej mina vänner!

Jag gick upp 06:15 idag för att gå ut på en PW, men jag kom inte iväg förens 35 minuter senare (hade tänkt att gå 06:30) men jag var tvungen att kolla upp lite saker innan det. Det blev den korta rundan idag för att jag kände mig otroligt trött i benen, jag hade inte ork att ta i särskilt mycket. Den här gången mätte jag rundan i alla fall så det var kul att se hur lång den är, och det är verkligen en lagom kortis runda, den går fort att gå och vill man gå längre så går det, jag skulle egentligen gått över stora vägen och fortsatt upp mot skogskyrkogården och rundat dalen typ men nu orkade jag som sagt inte det även fast jag tog en kaffe och protein shake innan. Ja ja :-)
Så här såg det ut för mig idag:

 
Staplarna som ni ser på bild nr 1 är vilket tempo jag har haft och som ni också kanske ser så gick jag betydligt långsammare den sista biten just för att jag var så energilös. Jag är nöjd ändå :-)
2011-01-24
 20:26:24

Triceps + axlar

Och idag gick triceps bäst, fick hjärnsläpp på gymmet och visste inte alls vad jag skulle göra (??) hur lyckas man.. Haha. Men idag har inte varit något bra dag, saknaden är väldigt tung. Den tynger mig som en fet sten, även fast jag sysselsätter mig. Aja jag vet inte det är ju bara att fortsätta framåt även fast det känns tungt. Det är 5 veckor kvar, 36 dagar.. 36 dagar lät mindre tycker jag. Är det normalt att sakna någon så här mycket? Känner mig halv. Känner verkligen att något saknas.

Kom hem nu, eller rättare sagt, låt det bli 1 mars JÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT FORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska tvätta av sminket å ta nån macka eller nåt å lägga mig i sängen och kolla på film.. Upp på PW imorgon.

God natt era fisar
2011-01-24
 19:57:54

På väg hem ifrån gymmet nu. Jag är helt död..

img_3021 (MMS)

På väg hem ifrån gymmet nu. Jag är helt död..

2011-01-24
 18:28:40

Snabb update

Jag har precis förberett min träningsväska och ska nu dra iväg till gymmet. Får se vad det blir dag, har inte bestämt mig ännu :-) Förmodligen axlar och triceps är sjukt sugen på axlar. När jag kommer hem ska jag skriva om min dag osv, så kika in vid typ halv nio!


Hihi ser ni hur bra det kommer bli sen? Jag gör det! Nu har jag rätt "hög"
fettprocent (vet ej exakt vilken procent jag ligger på) men ska sänka den
så jag får mer tydliga muskler :-)

2011-01-24
 08:39:19

Dålig start

Hej bloggen..
Idag så känner jag mig väldigt oglad. Jag har sovit lite dåligt, eller nej egentligen inte men jag skulle ha gått upp kvart i sju men orkade verkligen inte, förmodligen för jag sovit så konstigt i lördags. Jag har drömt massa drömmar om Martin och det gör mig deppig. För det är så lång tid kvar. Helvete..

Såg fram emot den här veckan eftersom jag har massor att göra, men jag orkar inte gå runt med ett tråkigt humör, så kämpar för att vända det men det är lite svårt just nu.. Hade fruktansvärt svårt att få ner maten, det blir så när jag är ledsen, men jag tvingade i mig det iaf.

Nu måste jag springa och fixa matlådan till jobbet idag sen sminka mig och sen åka till jobbet.
Önskar er en härlig måndag, och framför allt till mig själv, för det behöver jag.

2011-01-23
 20:44:47

Aalaalaalalalaaaa

Hej gott folk, mina vänner och läsare!
Vid typ tio över sex idag så mötte jag upp Andriana vid sandsborg för att ta en power walk, men det var rätt halt ute så vi kunde inte gå på i ett så högt tempo men det blev iaf en timmes prommis :-) När jag kom hem hjälpte jag mamma att göra klart maten, det blev tomatsås med spagetti och bacon, mycket gott! Bra me kollisar efter prommisen. Iof var den inte ansträngande egentligen men ändå :-D
Nu har jag precis kollat klart på solsidan, och ska krypa ner under täcket och kika på en film med Prisma. Är så himla trött, inte så konstigt eftersom jag och Josephine kom hem halv sex imorse haha. På tisdag är det tjejkväll på budo fitness, lääängtar :-D


AnnaMaria Lacatus
2011-01-23
 17:51:47

Mitt hjärta, mitt allt



Vet du älskling, vi klarar allt. Med tålamod och kärlek så övervinner vi allt.
Saknar dig så fruktansvärt mycket, men om lite mer än 1 månad är vi tsm
igen. Och den tiden är värd att vänta på dig, du är mitt hjärta, mitt allt.

(Bild tagen sommaren 2006)

2011-01-23
 14:06:26

Det som hände igår stannar där

Men jag hade det kul hela kvällen, tills jag fick ett samtal som förstörde ALLT. Jag tänkte inte gå in på några detaljer mer än att det finns folk som vill förstöra folks liv tydligen, helt utan att veta varför de gör det. Människan fick veta att hon levde kan jag säga och jag blir upprörd jag bara tänker på det. Tur att jag har fina Ronja, Josephine och Amine, faan vilka fina vänner ni är!!! Ni är GULD värda och som ni ställer upp för mig ska jag göra för er och tusen gånger om. PER ARDUA AD ASTRA!

Vi var ett härligt gäng igår på bara några stycken, jag, Josephine, Ronja och Amine så klart, Ellen, ?? och Tony. Så jävla störtsköna Ellen och den andra var (minns inte namnet!) De var liksom i medelåldern och bara körde gärnet haha!! Den andra sa sådana fina ord till mig när kvällen var jobbig, hon sa att jag har en sådan charm och utstrålning, att jag skulle ta hand om den. Och vet ni? Det ska jag. Jag känner mig så sjukt stark i mig själv (förutom när det jobbiga hände, för det är fortfarande extremt svårt för mig att hantera) och ingen får trampa på mig!! Det var ett gäng killar som kom fram till mig och Josephine på tunnelbanan och egentligen ville jag bara att de skulle dra men jag orkade inte tjaffsa... De var där emot ute efter att driva och jag var fan inte långsam med att hugga tillbaka. Fick jordens egoboost bara för att jag stod upp för mig själv vilket jag gjorde, en sjukt skön känsla. Som om jag vore kung över världen.

Nu vaknade jag för ett tag sedan och har pratat lite kort med Martin i telefon, underbart att höra hans röst efter en vecka men det var kanske inte så roligt samtalsämne men det är skit samma för allt är som det ska vara i alla fall :-) Josephine har åkt här ifrån precis den lilla sötisen, och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med några kassar mat! Hihi

Sen ska jag ut på en powerwalk med Andriana ikväll, det får jag ta mig tid till att göra så jag piggar upp kroppen lite :-) Nej nu ska jag gå och hinka vatten tror jag! Hörs senare

2011-01-22
 16:32:23

Fick faktiskt färg

Men som vanligt typ bara på benen och magen, ha ha! Men men jag ska steka imorgon också så lägger jag en bra grund sen ska jag sola 1 gång i veckan typ :-) Nu håller jag på och göra mig i ordning för ska snart dra till Ronja Röv som jag nämnde tidigare idag! Lovar att mobil blogga där ifrån :-)

 
2011-01-22
 13:42:49

Vad tror ni?

Ja vad tror ni, kan jag uppnå denna bränna med bara solarium?? ;-)


Haha förmodligen inte va... Men vad brun jag var här!! Cypern-10
2011-01-22
 13:17:57

Brunch

Blev liksom ingen frukost för min del, eller jo den halva bananen och protte shaken + kaffet kanske räknas :-) Nu sitter jag iaf och SMÄLLER i mig as mycket brunch, har hittills ätit mannagrynsgröt med kanel och socker, 1 stekt ägg, kesella + funlight och en halv avocado. Och självklart ett stort glas vatten! Perfekt tycker jag, protein, fett och kolhydrater så som det ska vara eller hur gott folk?

Pappa, lillebror och Eva var här och lämnade över lite saker bl.a. en tjockTV (wide screen) som jag tänkte att jag ville ha, de hade även en DvD med sig tjohooo, tack för det! Nu kan jag ju börja kolla på tv + film på tv:n istället, ska nog köpa en sladd så jag kan kolla på TV:n via datorn, ni fattar?

Vet ni vad jag ska göra snart? Ja inte nog med att jag kämpar för en het kropp, så ska jag även sätta lite färg på den. Vill ju direkt inte vara likblek (som jag är idag, eftersom jag är en riktig svenne) när Martin kommer hem så jag ska allt överraska karln när han kommer hem! Ha ha

Sen när jag kommer hem efter det ska jag äta ännu mer sen börjar det nog bli dags att röra mig mot Ronja Röv och Amine den Galne för lite röj :-) Ska dock ta det lugnt eftersom jag satsar stenhårt på träningen och alla vet att med alkohol i bilden så kommer det direkt inte gå fortare tills jag får en vältränad kropp. Sååå, idag ska jag slå Amine i huvudet med nåt om han hetsar mig, ha ha ha ;-)

2011-01-22
 10:39:50

Power walk

Har slängt i mig en protein shake, en kopp svart kaffe och en halv banan. På med skorna och nu ska jag ut på en power walk i det fina vädret! Har lite skallebank men det släpper nog alldeles strax :-D

2011-01-21
 21:30:56

Dagens gympass

Det jag körde idag på gymmet var ben och biceps, i helt OK tempo men inte så många set jag brukar, eller jo på biceps men dock blev jag så trött i biceps så jag orkade inte göra koncentrationscurl som jag hade tänkt att göra, spelade ingen roll om jag sänkte med 2-3 kg, orkade ändå inte haha. Men det gör inget fick rätt bra pump ändå för att inte lyft en hantel på 2 veckor.

Biceps:
Hantelcurl 8-10x3 (+ uppvärmning 2 set)
Skivstångscurl 8x3

Ben:
Benböj 8x2 (+ uppvärmning 1 set)
Benpress 10x3 olika vikt (+ uppvärmning 2 set)
Vadpress 15x3
Utfall med vikt 10x3

jag hade tänkt att göra bencurl, benspark och en liggande bencurl men det gick verkligen inte bra. Bencurlen kändes helt fel, det gjorde bara ont i knäna och jag fick aldrig ordning på skiten. Bensparken var sönder och den andra maskinen såg mysko ut så jag skippade det. På den liggande bencurlen gjorde jag fel på, men såg sen hur jag skulle göra men jag skippade det också. Jag blev iaf trött i benen men inte så där galet trött som jag vill bli men det duger mycket bra ändå. Som jag nämnde tidigare så har jag inte ätit så regelbundet idag så har inte haft så mycket energi, plus att jag varit borta från gymmet i två veckor. Det kändes verkligen för jag tog ju ändå i, dock inte allt jag orkade men jag var ju inte på gymmet för att slöa inte, men fick verkligen blodsockerfall på slutet så då kände jag att jag inte skulle pressa mig så mycket mer så det blev inte heller någon cardio, det hade jag aldrig pallat.

Men, det är den träning som blir av som är bra träning, eller hur? ;-)

2011-01-21
 20:16:44

Död tjej

Just nu är jag för död för att orka skriva så särskilt mycket. Jag körde ett medel pass och jag dog, förmodligen för att jag ätit lite dåligt under dagen, frukost lunch och sedan mellanmål innan jag tränade. Borde egentligen sett ut såhär: frukost, mellis, lunch, mellis och sedan uppladdning innan gymmet. Då hade jag orkat mer. Sen har jag ju inte varit i gymmet på två veckor typ. Jag ska nu gå och laga tiger räkor i röd curry med... ris eller nudlar...
2011-01-21
 18:03:15

Falsk sanning

Jag mailade falsk sanning här om dagen för att jag fick ett "virus" från kissies blogg och ville därför dela med mig av hur man löste det här problemet, såg nu att hon har lagt upp det på bloggen. Kul! Eller kul och kul, det är ju bra om så många som möjligt vet att det går att lösa utan att omformatera datorn som jag blev livrädd över att jag skulle behöva göra. Kommer förmodligen inte gå in på kissies blogg än på ett tag, vill ju inte så gärna ha system tool viruset igen... Flickan borde ha mer säkerhet på sin blogg, herregud... Jaja.

Nog om det. :-)
Det var kul att vara tillbaka på jobbet idag, alla är så snälla och roliga! Det gick hyfsat bra med försäljningen också, låg på 82 poäng vilket jag är helt nöjd med. Vill dock komma upp i 100 och spräcka den gränsen haha.

Men vet ni hörrni, jag ska bege mig till gymmet nu faktiskt. Saknat gymmet!! Sen ska jag nog ta det lugnt, ska ju till Ronja imorgon och då vet alla (som känner henne och Amine) hur det kommer sluta.... Bara börja äta så man är förberedd på kvällen imorgon haha.

2011-01-21
 10:36:58

Glömt att visa mina nya naglar, visst är d...

img_2067 (MMS)

Glömt att visa mina nya naglar, visst är de söta?! :-)

2011-01-21
 08:00:25

Kommer inte på någon rubrik

Blev bara 50 min PW idag då jag fick någon konstig värk i högra höften, blev väldigt ansträngd där så jag försökte stretcha ut den lite när jag kom hem, men det var lite svårt... Ska prova snart igen tänkte jag för jag vill kunna gå utan att det ska börja värka där. Konstigt för det har det aldrig gjort förut... Det blir säkert bättre. När jag kom hem så drack jag vatten för jag hade ändå ett mycket bra tempo och var helt svettig, me like. Sen in i duschen, och sedan hällde jag i mig en protein shake och nu har jag precis ätit upp resten av min gröt med bananer och kanel + en knäckemacka med avocado som smör och kalkon på. Myyyycket bra frukost håller ni inte med mig?
Måste btw gå och fixa lunch kom jag på nu...

Har jag inte världens finaste smart shake?


Kommer från http://www.fitnessguru.se

Återkommer kanske i eftermiddag mina vänner! Annars blir det efter jobbet vid halv fem :-)
2011-01-21
 06:19:35

Nu köööör vi!!

Känner mig piggare än någonsin (kan bero på kaffet), och för att jag kröp i säng vid 22.00 igår och klockan ringde 05.45. Nu ska jag ut på en power walk! Får se hur lång den blir men förmodligen 1 timme :-) Jag kör på Sofi metoden och åt (nästan) halva frukosten nu och så äter jag resten sen + lite till ska ta en protein shake då också så jag gör slut på mitt äckliga *bläää*. Sen ska jag  beställa hem från http://www.proteinbutiken.se helt klart!!

Nu kör vi, eller sover ni era latmaskar?

 
Tummen upp för PW!! Prisma undrar vad jag ska göra :-)
2011-01-20
 22:10:00

Skickar lite inspiration, som vanligt på kvällskvisten ;-)

SOFI LINDBERG - En otroligt bra blogg som alla kan läsa. Det är inte en hälsoblogg även om det kanske ser ut så eftersom hon är mycket aktiv m.m. men det finns något för alla att snappa upp här. Det är en otroligt smart tjej med huvudet på skaft som gått igenom en tuff ätstörning och kommit ut HELARE än någonsin ur det. RIKTIGT bra! GO SOFI!!!! Love!
 

2011-01-20
 21:33:45

Jag tror på placebo jag

Känner mig så mycket bättre idag trots att jag haft en skit dag, jag har bara varit nere och haft ont i huvudet, halsen och över allt. Känns fortfarande tungt i bröstet av saknad... Martin kom hem nu!! Nä men som jag sa förut så är det ju för att jag inte gör något om dagarna. Då går tiden sakta och det finns mycket mer tid till att fundera över att man saknar Martin och hur länge det är kvar osv... Men, jag tänkte: nu skiter jag faan i det här, från och med nu är jag frisk!! Gick ut på en power walk i 30 min, sedan skulle jag på middag hos pappa så jag tänkte jag går dit också, så en power walk på 35-40 min dit, sen gick jag hem också fast i då vanligt tempo så det tog ca 50 min istället :-) Imorgon ska jag till jobbet iaf, wiieee! Äntligen haha :-) Innan det blir det PW och efter så ska jag till gymmet.

Så här har jag planerat resten av veckan samt nästa vecka:

Fredag:
1 timme PW (FF)
Jobba
Hem och äta
Gymmet (lugnt)

Lördag:
PW 1 timme (FF)

Söndag:
Gymmet + cardio

Måndag:
Gymmet + cardio

Tisdag:
PW 1 timme (FF)

Onsdag:
PW 1 timme (FF)
Gymmet

Torsdag:
Gymmet + cardio

Fredag:
PW 1 timme (FF)
Gymmet

Lördag:
PW 1 timme (FF)

Söndag:
Gymmet + cardio

Det kan bli ändringar och så men det vet jag ju inte ännu, det är så jag tror jag kommer lägga upp det i alla fall, jag siktar på detta. Nästa vecka kommer jag vara mer specifierad om vad jag ska träna vilken dag och vad jag kör och hur osv :-) Ska bli sååå skönt att komma igång! Fan för att inte göra någonting. Blir galen inombords!!


När jag och Martin var i cypern sommaren 2010, ska bli kul att ta en typ likadan bild
sen i juni (i sverige då dock........) och se om det är någon skillnad, vad tror ni?
2011-01-20
 15:35:12

Amor vincit omnia



Det har gått tre dagar utan dig, och jag ska vara utan dig i 5½ vecka till.
Det är nog avståndet som gör det jobbigt... Men lova att det går fort.

Imorgon går jag till jobbet och drar till gymmet på kvällen. Orkar inte bara sitta hemma,
känner mig inte hel, känner mig bara ledsen. Måste göra saker, få tiden att gå!

Från och med imorgon är jag frisk. Så det så.

Amor vincit omnia, kärleken övervinner allt

2011-01-20
 12:51:25

Kropps ideal, kropps fixering osv

migJag skulle kunna skriva hur mycket som helst om kropps ideal, men det kommer jag inte att göra. Utan jag vill bara ta upp lite om kropps ideal.

Jag och min goda vän satt igår och pratade en hel del om kropps ideal, träning, kost, självkänsla osv. Det fick mig att fundera lite. Vi pratade lite om att "vem kom på att man skulle springa på gymmet och hålla på och fundera över hur man såg ut, det var det ingen som gjorde när det inte fanns gym" och mitt argument till det var det man fick ut av att vara på exempelvis gymmet. Endorfinerna som "släpps lös" och vad de endorfinerna leder till. Eftersom endorfiner är ett må bra hormon så är det ju just det man gör efter man varit på gymmet, man mår bra, man får ny energi, men känner sig genast snyggare eftersom man rört på sig och man har en himla bra känsla. Det är väl därför man går tillbaka till gymmet?

Det som står som nummer 1 på min lista är att jag ska må bra, jag ska vara lycklig, jag ska ha energi och jag ska älska livet och älska mig själv. Nummer 2 är hur jag ser ut, jag går inte bara på gymmet för att uppfylla krav nummer 1 utan jag vill ju självfallet vara snygg (kommer återkomma till att vara snygg senare i inlägget), jag vill kunna titta mig i spegeln och känna "fan vilken snygg kropp jag har" eller "fan vad jag är fräsch" eller liknande. Vill inte alla det?

Som jag sa så är ju självklart nummer ett för mig att må bra inte ha en snygg kropp, dock så är det väldigt viktigt för mig annars så trivs jag inte med mig själv och så enkelt är det. Jag tycker det är så himla tråkigt att folk tvingar sig till gymmet för att de känner att de måste. Sen kan jag ju så klart förstå det på ett sätt, är man överviktig och måste gå ner i vikt så har man inte mycket val. Eller jo, det finns ju alternativ - som att gå PW osv. Jag tycker aldrig att man ska göra något man egentligen inte vill. Det är svårt att vara kvar på ett gym i flera år, eller skapa nya vanor osv utan att tycka det är kul eller liknande. Håller ni med mig?

Jag skulle inte sätta min fot på gymmet om det vore så att jag hatade det. Aldrig!
Men om jag ska gå in lite mer på ideal, när man pratar om snygg kropp så är det ju otroligt olika i allas tankar vad man menar. Var kommer det ifrån då från början, är det något som du själv skapat eller är det något du sett i tidningar, reklamer, på TV osv osv? Jag tror och vågar påstå att de allra flesta tonåringar i min ålder är i den "vanliga" ideal svängen, alltså att man ska ha snygga tuttar, en snygg fast rumpa, smal midja och relativt smala ben, vara fit och tajt typ. Alla har absolut inte detta idealet, några kanske inte har något ideal över huvud taget! En del vågar sticka ut mer, t ex Sofi Lindberg som har en jäkligt deffad (dock så deffar hon inte) och muskulös kropp med mycket konturer och synliga muskler. Enligt vissa är detta MANLIGT. Och det mina vänner, är bara IDEAL och samhället som talar (eller?). För vadå manligt, visst det är klart att jag kan hålla med om att ja, man ska se skillnad på en tjej och en kille - men det gör man oavsett om man är musklad eller inte. Jag tycker muskler är sjukt snyggt, jag är så jäkla imponerad av de som tävlar i exempelvis body fitness, även om det inte är något jag själv skulle vilja hålla på med.

Jag känner en tjej som tar 16 kg (om inte mer) i hantlar och är hon manlig då? Bara för att de flesta tjejer inte skulle ta mer än max 5 kg (om ens det). Nej nu blir jag bara virrig i huvudet, men förstår ni vad jag menar?


FUCK ideal och gör istället som DU vill, för att DU vill det ingen annan! Se ut som du vill se ut, skit i vad alla andra säger. Det är ju ändå för din egen skull du tränar, inte någon annans eller hur? Och hörrni, de som klagar och liknande, det är egentligen de personerna som innerst inne är avundssjuka för att de själva inte kan åstadkomma särskilt mycket!

Gör din egen grej, inte någon annans!
2011-01-19
 22:36:08

Helene Ahlson inför Arnolds

2011-01-19
 22:09:06

6 veckor är en lång tid

Men i förhållande till hur lång tid det är tills jag fyller år (4 månader) eller till sommaren (5 månader) så är det ju inte alls så länge... Hur får man tiden att gå? Hålla sig sysselsatt... Går det när man är sjuk? Nej inte alls. Mådde mycket bättre idag på förmiddagen men har nu på kvällen varit väldigt seg och har en huvudvärk som heter duga. Känner mig inte alls bra i halsen heller så sitter nu här med en kopp te. Jag velar verkligen om jag ska jobba imorgon eller inte, risken finns ju att jag inte blir helt frisk då... Men jag vill jobba!!! Gaahhh... Får se hur jag känner imorgon helt enkelt, man måste ju trots allt lyssna på kroppen när den säger ifrån...

Ska snart krypa ner i sängen med min lille Prisma som börjar bli riktigt jobbig nu. Fast jag antar att det kunde varit mycket värre, än så länge så är det faktiskt inte så stora grejer. Har dock inte haft så mycket tålamod idag för jag inte mått så bra, men jag ska återgälda det till henne, min LILLA prinsessa. Vägde henne idag, 23,5 kg haha hur liten kommer  hon bli egentligen??? Hennes bror ligger på typ 29 kg det är en ganska stor skillnad även fast han är hanhund, eller har jag fel? Jaja vi får väl se i framtiden helt enkelt, det viktigaste är att hon är frisk och lycklig... :-)

God natt mina vänner, kul att jag hade 69 unika besökare idag! Hoppas ni vill stanna!
Skickar lite inspiration så här på kvällskvisten och innan läggdags också i ett annat inlägg. :-)


Kom hem nu älskling... 1,5 månad är för lång tid...
2011-01-19
 12:57:58

Är lite i extas just nu, nästan

Nästa vecka ska jag med Andriana och Nathalie på tjejkvällen på budofitness med AnnaMaria Lacatus som värd, och nu har jag även fått veta att Linda Fodor kommer dit och det är jätte kul för jag läser båda deras bloggar!! Gaaaahh jag kommer vara full av motivation och inspiration så jag kommer väl förmodligen springa till gymmet efter det haha!! LÄNGTAR!!

 
Linda Fodor                      Linda Fodor

 
AnnaMaria Lacatus                                      AnnaMaria Lacatus
2011-01-19
 12:20:00

Prisma går fot (vi lär oss fortfarande)


2011-01-19
 11:31:39

Lille Prisma

Idag mår jag mycket bättre. Men nu är jag dock slemmig i halsen och känner mig fortfarande lite ansträngd men trycket över öronen och huvudet har släppt påtagligt. Liiite huvudvärk kvar men inget "jobbigt" om ni förstår vad jag menar. Var ute med Prisma nyss och tränade lite eftersom jag mår bättre + att det är så fint väder ute så tog jag självklart foton också! Vi tränade på det vanliga, nämligen fot och så testa jag att gå fot, sedan stanna och så ligg. Gick ganska bra :-) När vi kom hem så la jag ut korvbitar i hela mitt rum som hon fick söka upp så det blev en sökövning också och det gick jätte fort för henne att hitta dem :-)
Vi testade även på lite kryp och hon kryper faktiskt ett par steg ganska bra! Här kommer fina bilder på Prisma från idag:


Här gör jag voff, en av Prismas favvo övningar (som skall)

Fin kontakt med mamma

*vooooff*

Precis innan eller efter voff

Jätte fin kontakt

Min vackra tös

Hjärtat

Hon kan posa fint iaf (med hjälp av en pinne haha)

Pinne igen..... ha ha


Finaste tjejen! Mitt hjärta. Ibland vill jag bara döda dig och ibland tar frustrationen över totalt. Men gudarna ska veta att jag älskar dig din jääkla knasboll!! Vi ska bli ett riktigt team du och jag.
2011-01-18
 15:25:56

Jag är lite halvt skadad tror jag

Jag är sjuk, och så sov jag ett tag nu på eftermiddagen, gissa vad jag drömde om? Jo att träna. Har lite abstinens besvär just nu, jag kan inte sluta tänka på gymmet haha. Är detta normalt? Hahaha. Är så himla kul så jag nästan sitter här och skrattar för mig själv. Självklart drömde jag även om Martin att han hade åkt hem igen pga någon anledning och jag blev såååå glad haha, dock var han sjukt trött för att han hade rest hur länge som helst. Men men det var ju bara en dröm :-( Jag tror att han snart är framme i Phuket för de skulle landa 22:25 eller något LOKAL tid..

Jaja bara hoppas på att jag är frisk snart så jag kan börja jobba och gymma så tiden går!! Skit jobbigt att bara sitta här hemma vill jag lova... Det verkligen kryper i mig, iiiihh!!

2011-01-18
 07:39:20

Mår inte direkt bättre

Så det där skit teet fungerade ju inte..! Men jag sitter ändå och dricker det nu igen, ifall att. Idag ska jag jobba egentligen men jag vet inte om jag kommer kunna, har lika ont i halsen som igår, känner mig nästan mer ansträngd idag för nu har jag ont i örat och det sprider sig upp i huvudet... Faaaaaaaaaaan vilken tur man ska ha.
Sov piss dålig inatt också pga det där jäkla trycket i örat. VILL INTE VARA SJUK! INTE NUUUU..

Hörs senare mina vänner
2011-01-17
 22:23:15

Hemma gjort te

Sitter just nu i detta nu och leker med Prisma, dricker hemma gjort te (berättar mer snart) läser Sofi Lindbergs blogg och lyssnar på musik. Prisma tycker jag är jäääätte tråkig och gör jätte roliga läten och hoppar omkring, allt för att få min uppmärksamhet. Självklart går det inte att hålla sig från att leka, men hon är ganska så hårdhänt, vet inte riktigt hur jag ska lära henne att leka mjukt (med munnen alltså)... Hmm får klura på det. Ska idag börja läsa lite böcker så jag får säkert inspiration där ifrån :-)

Det här med det hemma gjorda teet, jag rev ingefära som jag la i 1 liter vatten som sedan fick koka upp, sedan stängde jag av plattan och silade av ingefäran och hällde i ingefära vattnet i ett liter mått, hällde upp en kopp, pressade en halv citron där i samt 1 tsk honung. Det var helt okej faktiskt, lite starkt, surt och sött på samma gång! Tanken är att jag ska bli helt frisk av detta ;-), för på onsdag ska jag ju vara på gymmet! Har läst massa bloggar och har fått en rejäl dos med inspiration OCH motivation. Är såååå taggad!! Vill bara kötta på gymmet nu, jag är 110 % säker på att tills sommaren så har jag nått en form jag vill ha. Dock kanske inte exakt, men jag kommer att vara på mycket god väg, för jag har sån jäkla bra disciplin nu, och jag vill verkligen det här, jag kan, bara jag vill. Och det kan ni med, jag lovar er.

Så fort den här satans förkylningen är över, då jääääklar. Då kommer tiden gå fort så är snart M hemma igen :-)

  
Så här såg jag ut sommaren 2008, inte så illa egentligen, men inga muskler alls! Kommer få en kick ass
body, I know it... Tack pappa för lättränad-generna! ;-)
2011-01-17
 18:04:45

Vill bli frisk nu.

Okej, 1 mars kommer inte än på ett tag. Så jag behöver bli frisk NU. För att vara hemma är det värsta som finns nu när jag väntar på något. Då går tiden sjukt långsamt, och jag får bara ont i magen och blir ledsen för att det är så lång tid kvar. Det suger.. Imorgon ska jag till jobbet iaf och har en vilo dag sen på onsdag så är jag ledig och då ska jag nog inte ta något extra pass för jag behöver bli helt frisk men då knatar jag nog iväg till gymmet... Kör lite lätt.

Börjar bli hungrig, ska se om mamma hade tänkt på middag, men jag tror vi kommer skrapa ihop lite rester :-)
Nej men vänner visst kommer veckan gå fort? Sen är det helg och party och mer träning. Ska fan se till att 6 veckor går fort. Fast jag kanske borde sluta fokusera så mycket på hur lång tid det är kvar, och bara köra och se till att vara sysselsatt hela tiden.

Något jag längtar till är tjejkvällen på budofitness nästa tisdag, ska dit med Andriana och Natta (tror jag) och där kommer jag få en rejäl dos av motivation och inspiration tror jag, Anna-Maria Lacatus leder ju tjejkvällen, grymt! Det blir även goodie bags hihi. Sara ska du hänga på? Det är 19-21..


Otroligt snygga Anna-Maria Lacatus
2011-01-17
 12:03:04

Nu längtar jag till 1/3..

Martin lämnade mitt hem för lite mer än 30 minuter sedan för att han skulle gå till sockenplan där Malin och resten av gänget som ska till Asien skulle mötas för att ta en taxi in till arlanda. Det gör lite ont i mig just nu, samtidigt som jag är sjukt glad för hans skull, och självklart grymt avis he he... Men 6 veckor går fort eller hur? Vi har haft världens bästa vecka tillsammans i alla fall och allt är så jävla bra. Jag är så lycklig... :-) Tur att man är envis, annars hade vi inte stått här idag... Kärleken övervinner allt.

När Martin kommer hem ska vi ta tag i lite saker, va kul det ska bli. Längtar verkligen super mycket!!
Under tiden han är borta nu ska jag kötta på gymmet, ska träna som fasen så jag kan visa upp en form sen när han kommer hem. Lika bra! Jag är sjukt taggad. Dock så är jag sjuk (förkyld) så jag är hemma från jobbet idag för att vila upp rösten som är lite knackig, den måste ju vara ren om jag ska kunna jobba eftersom jag är telefonförsäljare. Tänkte fixa en riktig grym hemmakur eller något för halsen/kroppen så förkylningen går ur mig för jag SKA sätta min fot på gymmet i veckan. HELST redan på onsdag.
Började på min diet idag som vanligt iaf, snart är det dags för mellanmål vilket blir lite keso och kalkon. Och vatten.

Håller just nu på att gå igenom en blogg, Sofi Lindberg på metrobloggen. En stor inspirationskälla! Kollar även runt på lite olika kosttilskott jag ska ta... Har ju kreatin och protein hemma just nu så det räcker för tillfället. Ska ta och snacka med någon riktigt kunnig som kan hjälpa mig att lägga upp allt ordentligt så jag når de mål jag har.

Nej nu ska jag fixa mellis, uppdaterar senare!


Nu kör vi fläskisar!

2011-01-16
 12:30:00

Skickar lite inspiration



klippet är på Linda Fodor när hon kör ett axelpass!

2011-01-16
 10:30:03

God morgon mina vänner

Mycket känslor kryper i mig så här på morgonkvisten. Jag lät som en kråka när jag vaknade, drack honungste så blev det bättre men har fortfarande ont i halsen... Martin åker till asien i 1,5 månad vilket får mig lite smått panik slagen, 6 veckor är på tok för länge, faan det är ju en jävla evighet. Tur att jag har heltidsjobb, nu ska jag bara bli frisk så jag kan leva på gymmet också. Tur att jag har Prisma (som jag förövrigt måste lägga ner mycket mer tid på). Sedan har jag abstinens besvär av att inte vara på gymmet, ha ha. Saknar gymmet! Hade precis kommit in i mycket bra rutiner men nu flöt det tillbaka till det gamla vanliga p.g.a. att jag valde att lägga ner min tid på Martin innan han skulle åka till asien, men jag kommer igen nästa vecka (om jag är frisk).

Idag ska jag och mamma titta på en lägenhet i älvsjö, vid långbro park typ. Det är ett ombyggt mentalsjukhus för kvinnor, fyyy vad läskigt. Men med nästan 4 meter i takhöjd och stora höga fönster så kan man ju inte säga nej. Det är mycket fräscht och fint! Håller mina tummar för denna, men känner jag min mor rätt, så... Kanske det inte blir något ;-) Men vi får se, som sagt jag håller tummarna!

Prismas öron har fått vila några veckor från tejpen och de har hängt fint, men nu börjar de lägga sig fel igen så ska sätta på ny tejp, även fast lilla sessan inte gillar det ha ha :-) Matte vill att Prisma ska ha fiiiiina öron!!
Nej men när man talar om trollen, ska väl ut med den lilla trötta saken nu. JAG väckte Prisma 09.30 idag, ha ha.
Någon är trött? Hmmm. Undrar varför! PIK!


Den senast tagna bilden på Prisma. Nästa lördag är hon 6 månader!! Tiden
går fort...
2011-01-16
 01:22:26

Tröööööött

Snart är den här helgen över. Imorgon är det söndag och sen måndag, då börjar en ny vecka - och då åker även M till thailand. Fyfanihelvetesskit. Så då gäller det att hålla sig riktigt sysselsatt tills han kommer hem, som blir om 1,5 månad. Det ska nog gå snabbt nu när jag har ett jobb om dagarna. Sen har jag ju Prisma, gymmet och mina vänner.

Just i skrivande stund så sitter jag och dricker lite te med honung för att mjuka upp halsen lite. Gör allt i min makt att bli frisk/kontrollera det men nu har jag tyvärr glömt att ta äckliga echinaforce (eller vad det nu är...) på två dagar och jag har faktiskt blivit sämre när jag inte tagit det... Trots att det är svin äckligt så är det nog värt att ta det... Vill ju köra igång med gymmandet som har legat på is denna vecka. Har fläskat på mig lite, säkert 2 kg, det är inte OK!! Även "dieten" eller snarare kosten som jag äter för att lyckas nå de resultat jag strävar efter på gymmet har också legat på is. Men det kickar igång direkt på måndag igen, längtar :-)

Prisma har varit lite besvärlig de senaste dagarna, undrar varför. Ska träna mycket kontakt och sådant imorgon tror jag. Det behövs nog, och jag måste verkligen skärpa till mig. Fan alltså! Lite ris till mig själv.

Men nu somnar jag snart, så här får ni en skit kass bild på hur det ser ut i min säng just nu:


min webcam är från typ 2005 eller något, så det är ju inte speciellt bra kvalité som ni kanske ser,
men den svarta klumpen i mitten är iaf Prisma om ni missade det ;-)
2011-01-14
 21:00:00

Hur kräsen kan du vara egentligen?

Tänker bara börja inlägget med att säga att detta är inte tillägnat någon speciell person, eller grupp eller liknande. Det är bara mina egna tankar och reflektioner!

Som många vet så är det väldigt svårt att i dagsläget hitta ett jobb med en vettig lön för oss ungdomar. Men även för äldre. Och de ungdomar som jobbar ska vara väldigt glada att de har jobb, det tycker i alla fall jag. Ofta så är det så att man jobb via någon man känner, eller någon bekant eller liknande. Ja ni förstår. Men många har även fått jobb genom att söka jobb. Och det där med att söka jobb är en "rolig" sak. Vad söker ni, när ni söker jobb, och vad har ni för krav på jobbet? Alla inkomster är bra inkomster, eller?

Jag som ungdom har idag absolut inte råd att sitta och vara kräsen när jag söker jobb. "Jag vill inte jobba med ditten och datten", jaha, kan man ju tänka då. Visst, alla jobb är långt ifrån roliga, alla jobb är långt ifrån bra betalda. Jag menar inte att man ska jobba med en för liten lön mot det man gör - men hur kräsen har du råd att vara egentligen? Sitter du hellre arbetslös och söker det jobbet som passar dig, eller jobbar på ett jobb som du kanske egentligen inte tycker är så roligt, MEN får en inkomst? Kommentera gärna. För mig är valet självklart.
JAG har inte råd att sitta och vara kräsen. Jag har alltid sagt att jag aldrig kommer jobba på donken. Men, donken är ju också ett jobb. Verkligen inte det roligaste, men det viktigaste för oss är att komma ut i arbetslivet och få en inkomst, eller hur? Eller är det viktigast att ha rolig när man jobbar? Hur ser ni på det?

Jag som person är väldigt kräsen. Men ibland så får man helt enkelt släppa lite på sina krav. Jag trodde absolut inte att jag skulle jobba som telefonförsäljare, men det gör jag. Och vet ni? Jag tycker det är kul! Inte skit kul, inte skit tråkigt, inte medelmåttigt utan kul. Och det är bara för att jag gör det något roligt. För allt sitter i ert huvud, inget annat. Har du råd att vara kräsen? Vad bra för dig! Men en vanlig ungdom som gått ut gymnasiet har oftast inte det. Så innan ni sitter och säger "jag vill inte jobba med det, det, det eller det!" så tänk en gång till. Vad är viktigast för er idag? imorgon? Senare har man kanske råd att vara lite mer kräsen och välja lite mer vad man söker, men helt ärligt. Hur kan man inte vilja ha en inkomst? Oavsett om det handlar om att ha ett piss tråkigt jobb? Ingen hindrar dig från att söka vidare medan du jobbar. Du behöver ju absolut inte jobba på just den arbetsplatsen för alltid. Till slut hittar man något man trivs med och får en hyffsad inkomst på. Men det kommer förmodligen inte vara så på ditt första jobb, eller vad tror du?

Så, hur kräsen kan du vara, egentligen?

2011-01-14
 17:51:16

Hallihallå

Hejsan hejsan Julia heter jag och jag ringer från.... Näää jag är ju inte kvar på jobbet! Hihi

Nu har en vecka gått och min provvecka på makalös ab är även över. De ville självklart ha kvar mig där, och jag förstår dem! Ha ha, nej men skämt och sido. Det har gått framåt, och ändå rätt bra! Har legat i snitt i mitten av alla säljare vilket jag är väldigt nöjd över. Det är verkligen ett härligt gäng där och en skön stämning. Vi kör alltid 4 pass om dagen som är 1½ timmar långa, förutom sista det är typ 1,15 min. Mellan passen har vi 15 min rast och sen efter andra passet har vi 45 min lunch. Det är ett jätte bra upplägg för man hinner köra på ganska bra, och man hinner inte bli trött varken i huvudet eller på själva passet, så är det för mig i alla fall!

Jag kommer i alla fall jobba där i minst 3 månader till, det beror på hur jag utvecklas under tiden eftersom att efter tre månader så kommer jag gå över som anställd hos makalös ab (där jag sitter) men just nu är jag anställd av framtiden ab som är ett rekryteringsföretag (?) och då sänks timlönen men jag får ju provition då också. Märker jag att jag alltid ligger på rätt dåliga poäng så kanske jag måste byta jobb beroende på vad lönen kommer ligga på men annars stannar jag nog där för jag trivs faktiskt jätte bra och jag tycker det är roligt också! När man sålt något så blir man taggad på att sälja ännu mer, och jag vill bli så bra jag bara kan bli på att sälja också - och det finns ju ett par förebilder kan man säga! :-)

Så innan ni där ute slopar att jobba som telefonförsäljare så borde ni prova på det INNAN ni bildar er en uppfattning, och det gäller väl allt, eller? ;-) Pengar = Bra pengar! och jobb = pengar = motivation.
Håller ni med mig?

Bloggar kanske sen, beror på om M tillåter det ;-) Annars hörs vi i helgen!


alla pengar är bra pengar!

2011-01-14
 08:57:19

Sitter på jobbet

Hallojsan!

Vet att det har varit riktigt sugig uppdatering den senaste veckan.. MEN, jag har ju umgåtts med M för att han åker till Thailand på måndag. Så ni får vänta lite på mig tills på måndag hihi... Men men just nu sitter jag iaf på jobbet, det är fredag, wihoooo! Veckan har gått galet snabbt och det har faktiskt varit kul att jobba! Tisdags var den bästa dagen, då gick det bäst men jag kommer igen :-)

Kanske kommer med ett mobilinlägg sen, man vet aldrig. Annars hörs vi ikväll, det lovar jag!
2011-01-13
 11:16:42

Har precis käkat mellis :-) första passet ...

img_6447 (MMS)

Har precis käkat mellis :-) första passet gick bra! Nu är med snabb möte.

2011-01-12
 16:27:10

Hej! Sitter på jobbet och sitter på ett a0...

img_0739 (MMS)

Hej! Sitter på jobbet och sitter på ett a07 pass vilket innebär att vi säljer från tidningförlaget alles media och det är roligt och ganska lättsålt :-) slutar om 5 min så hör av mig senare ikväll :-)

2011-01-11
 20:01:12

En kul dag på jobbet!

Hej mina vänner, idag var det en kul dag på jobbet, jag sålde till 16 stycken och nästan alla var helårs, vilket gav mig rätt hyfsade poäng (78) vilket jag är jätte nöjd med så här andra dagen! Har varit hemma i tre timmar nu men har gjort lite annat. Innan jag gick hem så gick jag till ringen, apoteket, och köpte vitaminer och något mot förkylning som jag ska börja ta imorgon, vägrar som sagt att bli förkyld ;-) Mamma bad mig göra potatis i ugnen så det gjorde jag, och hem kommer hon med 2 st 18 pack chicken nuggets från donken...? Whaaaat tänkte jag. Ja ja, nu är dagens kost förstörd ha ha.. Det var stor middag också med mamma, nisse, alex linnea och martin.

Nu har jag precis klivit upp ur badet och har haft i silverschampoo i typ 15-20 min.. Håret är ju hopplöst, blir bara gult. Kan i och för sig inte förvänta mig så mycket annat när jag färgar hemma haha.

Men nu ska jag krypa ner i sängen, mysa och titta på film. Vi hörs imorgon, god natt hörrni :-)

2011-01-11
 14:58:20

Går ganska bra på jobbet men sitter på ett...

img_5211 (MMS)

Går ganska bra på jobbet men sitter på ett segt pass just nu. Envisa människor ha ha. Snart dags för 15 min rast. Hörs när jag kommer hem!

2011-01-11
 11:00:00

Detta är inspiration för mig

  







2011-01-11
 09:01:03

Till jobbet!

Andra dagen på jobbet och jag vaknade upp med en tjock hals. Ska förbi apoteket/hälsokostbutik på vägen hem eller till jobbet om jag går förbi någon och köpa något som "stoppar" förkylningen. Jag VÄGRAR bli förkyld nämligen :-) Vi hörs senare under dagen! 
2011-01-10
 23:55:38

God natt, nu ska jag och Prisma sova. När ...

img_3401 (MMS)

God natt, nu ska jag och Prisma sova. När jag kom tillbaka från badrummet låg Prisma i sängen vid mina huvud kuddar... Här tar man sig friheter... Nej då, hon var så söt så hon fick ligga kvar :-) hörs imorgon!

2011-01-10
 22:48:19

Rihanna & Shy Ronnie - Robbing a bank

2011-01-10
 22:15:00

Svar på en kommentar jag fick




Mitt kostschema jag har är egentligen väldigt simpelt då jag försöker äta en sån balanserad kost som möjligt. Idag blev det tillexempel stekt laxfilé med bulgur och en hemmagjord sås. Lägg till grönsaker på tallriken så är det komplett! Nu har vi inga grönsaker hemma för tillfället, men det är ju en annan femma. Frukost, lunch och middag är de "viktigaste" målen för mig, frukost består ofta av fibergröt med typ frysta bär på, ALLTID ett stekt ägg (oavsett vad det blir för frukost), ett stort glas vatten och ibland te/kaffe. Äggröra, omelett eller två stekta ägg, eller kokta ägg fungerar också bra. Jag försöker att ge mig själv en sån bra start som möjligt på dagen för att vara pigg och ha energi tills dagen är slut. Självklart är det mycket viktigt att äta mellan de tre stora målen, och då kan t ex cashewnötter vara ett bra mellanmål som innehåller nyttiga fetter, och ja, det låter jätte lite med lite cashewnötter men har du ätit en ordentlig frukost/lunch så kommer du klara dig till nästa mål. Keso alternativt kesella är också ett bra mellanmål. Ibland räcker bara en frukt, även om man ska vara försiktig med frukt då det innehåller endel socker.

Jag äter alltid en bättre variant till ris och pasta, exempelvis bulgur, råris, quinoa, fullkorns spaghetti o.sv. Det är långsamma kolhydrater och kroppen behöver som sagt en balanserad kost så att få i sig protein, fett och kolhydrater är ett måste!

Och för att avsluta svaret så har jag inget SCHEMA som jag skrev utan jag har bara en tanke i huvudet, exempelvis så blev det kycklingfilé till middag idag och det blir kycklingfilé till lunch imorgon osv. En proteinkälla, kolhydratskälla (långsamma) och helst lite fett + grönt.

Hoppas du är nöjd med svaret och att det inte är allt för rörigt! :-)

2011-01-10
 21:33:18

Tjolahopp tjolahej

Kom precis in efter en prommis med Prisma. Brukar alltid ha henne lös men hon börjar bli lite dålig på att lyssna så jag ska nog ha henne kopplad ett tag fram över och träna mycket inkallning, fokus osv så ska det nog gå bra. Hon höll ju inte koll på mig när vi var ute så jag sprang och gömde mig bakom en stor gran, sen när hon upptäckte vart jag var så vart hon lite fundersam. Tittade luktade och stod med ena tassen i vädret och kikade. I och för sig så avslöjade jag vart jag var vilket jag inte borde gjort för då fungerar ju inte övningen (indianen) som den ska... Men men! :-)

Det gick bra på jobbet idag föresten! Jag kom dit vid 09:40 och skulle ha genomgång vid 10.00 så jag fick vänta en stund. Vid ca 11:30 satte jag igång och sälja, och jag sålde totalt till 4 stycken ha ha.. Men det är väl OK för att vara första dagen antar jag. Måste få in en bättre säljteknik och ett "smooth" i samtalet, och artikulera mycket mera det var några stycken som inte hörde vad jag sa, och det är inte första gången utan folk i min närhet brukar kommentera det - att jag pratar fort. Så det är något jag ska tänka på! Det är lite rörigt till en början och jag använder ord som jag egentligen inte bör använda osv osv... Men det kommer gå skit bra sen det är jag övertygad om! Ett jobb är alltid ett jobb och det blir vad man gör det till :-)

Jag börjar få lite ont i halsen... Inte bra!! Kommer så jäkla olägligt. Men jag ska boosta upp mig med massa vitaminer. Ska nog gå å pressa apelsinjuice nu och ta en kopp te. Uppdaterar mer sen! Hörs snart mina vänner.


En bild från i helgen när jag och fina Josefine var hip-hopare ha ha
2011-01-10
 10:00:36

Sitter i fikarummet och har ätit några cas...

img_5049 (MMS)

Sitter i fikarummet och har ätit några cashewnötter och dricker kaffe. Snart sätter några timmars utbildning och info igång! Jag verkar vara den enda...

2011-01-10
 08:20:52

Godmorgon! Är på väg till jobbet nu, hann ...

img_8613 (MMS)

Godmorgon! Är på väg till jobbet nu, hann inte blogga imorse.. Börjar få lite ont i halsen, lägligt? Ska äta en hel ingefära, ha ha.. Vi hörs senare på lunch rasten!

2011-01-09
 23:12:18

God natt:

Christina Aguilera - Prima Donna

Tonight it's on play, my song, it's a celebration
I worked a long week and now there is no hesitation
I need a drink or two make that a few I ain't waiting
Yes, yes, I'm grown and you know I got no time for wasting

Gonna forget my trouble 'cause it's a special night
Not gonna stress for nothing, I'm feeling quite alright
If it's your birthday, baby, I'm gonna grant your wish
This is a private party, V-I-P in this bitch

I'm a prima donna, I can rule the world
Don't care who's around me, I can rule the world
So hands up, catch this feeling, there's no stop in this
Right now in this moment I can't rule the world

So ladies, pop, pop, pop, blow it up
Make it pop, pop, pop, turn it up
Speakers pop, pop, pop 'til I'm drunk
Bottles pop, pop, pop

(Take it back to the verse right now)

A little fun never killed, never hurt nobody
So grab a glass and raise it up, baby, work your body
Ain't nothing wrong, just go on if you're feeling naughty
Yes, yes, I'm grown and I don't need no judgment on me

Gonna forget my trouble 'cause it's a special night
Not gonna stress for nothing, I'm feeling quite alright
If it's your birthday, baby, I'm gonna grant your wish
This is a private party, V-I-P in this bitch

I'm a prima donna, I can rule the world
Don't care who's around me, I can rule the world
So hands up, catch this feeling, there's no stop in this
Right now in this moment I can't rule the world

So ladies, pop, pop, pop, blow it up
Make it pop, pop, pop, turn it up
Speakers pop, pop, pop 'til I'm drunk
Bottles pop, pop, pop

(Break it down!)

I'm a prima donna, I'ma
A prima donna I
I'm a prima donna, I'ma
A prima donna I
I'm a prima donna, I'ma
A prima donna I
I'm a prima donna, I'ma
A prima donna I
I'm a prima donna, I'ma
A prima donna I
I'm a prima donna

I'm a prima donna, I can rule the world
Don't care who's around me, I can rule the world
So hands up, catch this feeling, there's no stop in this
Right now in this moment I can't rule the world

So ladies, pop, pop, pop, blow it up
Make it pop, pop, pop, turn it up
Speakers pop, pop, pop 'til I'm drunk
Bottles pop, pop, pop

2011-01-09
 22:55:18

Första dagen på jobbet imorgon

Imorgon så är min första dag på jobbet! Har lite blandade känslor. Vad tror ni, kommer det gå bra för mig?
Jag tycker det ska bli kul i alla fall! Jag har precis duschat, varit ute med Prisma och kokat upp några portioner bulgur, för nu måste man ju börja göra matlåda, perfekt! Imorgon blir det laxfilé, bulgur och sallad och kanske gräddfil med citron i eller något :-)

Ska upp strax innan sju så jag antar att det är dags för mig att hoppa i säng nu. Vi hörs imorgon bitti innan jag åker till jobbet sen får vi se om jag mobilbloggar under dagen, wiieee det ska bli så kul! Äntligen en fast anställning (hoppas jag!)


2011-01-09
 20:24:38

Ligger i sängen och äter lite godis och ti...

img_8789 (MMS)

Ligger i sängen och äter lite godis och tittar på film med en trött Prisma. I veckan blir det inte mycket tid för träning så det blir stenhårt kostschema. Martin åker till Asien i 1,5 mån om en vecka så ska spendera min lediga tid med honom. Lår väl få abstinens besvär men men.. Haha! :-)

2011-01-09
 13:27:35

Söndag!

Hej bloggen!

Varit skev uppdatering denna helg, jag vet. Men nu är jag tillbaks :-)

I torsdags var jag med Ronja, Josephine, Ronjas pojkvän Amine och två av hans vänner varav en va knäpp, och den andra bara försvann, haha. Amine är galen och jag drack alldeles för fort vilket resulterade i en karatefylla, sen blev det helt knas så då tog jag och Josephine en taxi hem, eller till jobbet för att köpa lite bullar å sådant. Jag hade med mig Prisma till Ronja och Josephine sin fralla Doris så jag gav Jenny på jobbet en uppvisning på vad Prisma kan haha helt otroligt. Hem kom vi, somnade gick upp rätt tidigt jag åkte och "gymmade". Det gick skit dåligt så jag tänkte jag kör på söndag istället.

I fredags var jag med Martin och det var mysigt. Åkte hem tidigt igår för senare skulle jag på maskerad. Jag skulle varit hulken men glömde mina hulken grejer så jag blev efter mycket om och men hip hopare istället! Det var så kul för Emelie och Sara var hairmetal (rockare typ) och jag å Josefine hip-hopare, haha.

Kom hem rätt sent och det var segt men men. Nu på morgonen har jag fuskat och käkat amerikanska pannkakor mums.


Sandra Wassbro som höggravid och Emelie som hairmetal


Emelie och Sara som hairmetal


Sara och Jag


Emelie, Maria, jag och Josefine


Emelie och Josefine
2011-01-08
 23:07:24

SMS-inlägg

img_4582 (MMS)

2011-01-07
 16:08:45

Förlåt!

Jag är så himla trött och seg idag så jag orkar inte uppdatera. Men imorgon gör jag det, jag lovar!

Ta hand om er så länge :-)
2011-01-06
 18:18:52

Jag fick pli på den jäkla näsan och nu mår...

img_0669 (MMS)

Jag fick pli på den jäkla näsan och nu mår jag bättre! Är på väg till Ronja röv nu. Hörs sen kanske ;-)

2011-01-06
 16:38:50

Näsblod

Har känt mig konstig hela dagen sen jag åt frukost, men inte brytt mig. Har frusit som fan, och så nyss blev jag helt varm och yr och så helt plötsligt började jag blöda näsblod som f*n? Är fortfarande jätte yr, så ska nog lägga mig ner.

Det här var ju lägligt och roligt.

Blir inga träningstips just nu då som ni kanske förstår. Återkommer
2011-01-06
 13:47:10

Det är inte särskilt roligt väder ute

Jag gick inte hela rundan idag, jag gick bara i 40 min men det räckte bra :-) Det blåste som tusan ute och ibland var jag och Prisma tvungna att kämpa oss fram i stormen ha ha. När jag kom hem så åt jag två stekta ägg & kesella med någon citronolja i, det var helt OK, och sedan så klart ett stort glas vatten till det. Detta var ca 1,5 timme sen och jag är fortfarande mätt, så det var en bra frukost!

Hade ju tänkt att åka till gymmet, men skippar det. Det är ju inget kul väder ute direkt så jag vill helst inte sätta min fot utanför dörren idag, men jag ska till Ronja senare så hoppas att vädret blivit bättre då.

Jag fryser som tusan så ska nog hoppa i ett bad eller en dusch kanske, får se vad jag bestämmer mig för :-)

Kika in lite senare på min blogg, då kommer jag med lite tips med träningen!


Innan jag gick ut
2011-01-06
 10:20:20

Utvilad och pigg!

Hej bloggen!

Är utvilad och det är så skönt! Sov hos M inatt och åkte hem med honom på morgonen för han ska jobba idag trots att det är röd dag, duktig :-) Fick skjuts hem av hans kusin som han skulle jobba med. Kom hem vid sju, så jag var ganska trött kan man ju säga. Somnade om hemma och sov till 09:40, har ju vilodag idag från gymmet men ska ju som vanligt gå min 1 timmes runda, vilket jag INTE var sugen på.
Men så tänkte jag, hur var det nu med de resultat du ville ha JULIA!!!! Så jag taggade till, värmde kaffet som var lite fisljummet och brände mig satan på koppjäveln och skrek ut inte ett så fint ord, Prisma blev helt förvirrad och trodde hon gjort något, ha ha. Fixade kaffet i alla fall och hällde i det i en ny mugg så jag inte skulle bränna mig igen.

Nu har jag precis druckit upp kaffet och är super pigg. Lyssnar på september och känner mig som 14 år men hon är fan bra. Petter och hon borde göra fler låtar tillsammans, grymma ju, eller vad tycker ni?

Jag tror jag drar till gymmet efter jag varit ute på min runda, så får Prisma träna på att vara ensam en stund. Okej, ska vi slå vad om hur mycket hon ställt till med tills jag kommit hem? Sist var jag borta i 30 min, då hade hon hoppat upp i kökssoffan och sedan upp på bordet för att komma åt en vattenskål som stod där. Knäppa hund! Haha. Nej men jag tror att det ska gå bra, hon lär vara trött efter prommisen ändå, och så ska jag ge henne något att tugga på så hon blir sysselsatt.

Nej nu måste jag ut innan kaffet går ur mig, haha!

Uppdaterar mer när jag kommer hem.

2011-01-05
 22:33:28

God natt mina vänner!

img_9343 (MMS)

God natt mina vänner!

2011-01-05
 17:08:42

Tudiluuuuu

Blev en liten senare uppdatering än vad jag hade tänkt, men det gör väl inget vaaa?

På gymmet körde jag som sagt biceps och triceps, jag hade detta upplägg:

Hantelcurl 8-10*3 (8&9 kg)
Skiftande hantelcurl 8-10*3 (5&6 kg)
Skivstångscurl 8*3 (15 kg)

Kickbacks 8*3 (5 kg)
Sittande tricepspress 8*3 (6-7 kg)
Dips 10*3

Passet gick ganska bra, men det är svårt att kunna göra t ex kickbacks ordentligt innan man blivit rätt stark och har en bra balanserad rörelse, därför har jag ganska låg vikt på allt, men det är inte så konstigt eftersom jag nyss kommit igång med träningen. Jag körde på i ett bra tempo (kunde kört snabbare men var ju med lillebror å pappa och då blir det alltid massa snack....) men är så irriterad på att jag inte kan ta tyngre vikter haha men allt har sin tid, det kommer gå fort.

Men jag funderar alltid på efter detta pass om jag kunde köra hårdare. I ärlighetens namn så blir jag inte särskilt svettig, borde jag lägga på några till övningar per muskelgrupp? Eller? Behöver lite hjälp så kommentera gärna!

Efter det körde jag intervaller:
1 min 6 km/h
1 min 7 km/h
1 min 8 km/h
1 min 9 km/h
1 min 10 km/h

och detta gjorde jag fyra gånger så det blev alltså 20 min intervaller. Jag spurtade även de sista 30 sekunderna på 13,5 km/h

Maten efter blev proteinshake och när jag kom hem gjorde jag kyckling med champinjonsås (MUUUMS) och ris.

Nu har jag varit ute och tränat med Prisma, och så har vi lekt med andra hundar och sen när vi kom in somnade Prisma bums. Nu ligger hon å biter på hennes tomma märgben... Hehe

Här kommer lite form start bilder:


Ljuset ligger lite dåligt, men: innan träningpasset


Efter biceps passet (tog på mig själv)
2011-01-05
 09:27:49

God möööörgooooon allesammans!

Tjena tjena mitt bena! Härlig dag idag, eller håller ni inte med mig? :-D

Jag har varit uppe i två timmar redan, vaknade halv åtta och kunde inte somna om en halvtimme så jag gick upp helt enkelt. Nu på morgonen har jag hunnit med att surfa lite, ätit frukost och nyss varit ute med Prisma en 20 min ungefär. Vi lekte i parken och då mötte vi först en labrador vars ägare trodde jag hade en pincher, haha det måste ha varit för färgerna hoppas jag? Sedan mötte vi en basset, en mellanpudel och lite andra hundar som bara gick förbi. Prisma hade skit kul och lekte för fullt, så när vi kom in fick hon tokryck lilla pluttan.

Senare idag ska jag lägga ett spår till henne, det var länge sen :-)

Nu ska jag packa träningsväskan, fylla på min fina rosa smartshake med proteinpulver, klä på mig och borsta tänderna och sedan bege mig till gymmet. Idag tränar jag med lillebror och pappa, ska köra slut på dom ;-)
Biceps och triceps blir det som jag nämnde igår, hur jag lägger upp passet skriver jag innan jag går, om jag hinner annars så gör jag det när jag kommer hem.


Frukosten, 1 dl fiberhavregryn med frysta blåbär + hallon (uppvärmda), ett stekt ägg kryddat med grillkrydda (love it!!) och självklart ett stort glas vatten.
2011-01-04
 23:15:43

Trötter

God kväll mina vänner. Har dagen varit bra? Tränat något? ;-)

Jag är jätte trött, det måste nog vara för att jag vaknade vid 04:00 och 06:00 imorse och sen gick jag upp vid 09:00. Dagen har varit riktigt seg.. Eller trött, jag har varit trött hela dagen. Men! Jag är mycket duktig iaf, eftersom jag tog mig ut på PW innan frukost med Prisma. Haha, stackarn hon höll sig hela prommisen och sen när jag i slutet släppte henne så ställde hon sig och sket jätte mycket, tyckte hon verkade lite för koncentrerad på vägen i slutet av prommisen... Sen blev hon sig själv igen och skutta, hoppa, hämta pinnar o.s.v. När vi ändå är inne på Prisma så tog jag av hennes tejp från öronen idag. Hon har bytt nästan alla tänder och tänkte hon skulle få vila från tejpen lite så ska jag se hur öronen lägger sig... Annars får tejpen åka på igen om de lägger sig fel.

Jaja, efter jag vart ute så satt jag och chillade ett tag och hoppade sedan in i duschen och fräschade upp mig ordentligt vilket var riktigt skönt! Sen tog jag det ännu mer lugnt och åt sedan lunch, åkte in till stan och lämna tillbaka mina leggings, köpte en jätte fin vit halvtranparant blus, ett smalt brunt midjeskärp, en as cool ring och två par trosor.





 

Men nu ska jag hoppa i säng tror jag! Är så jäkla trött. Imorgon är det gymmet 10.00 som gäller, och då blir det biceps och triceps, ska bli så jäkla kul!!! Juste imorgon tar jag de första formbilderna också, kanske lägger upp de här om jag vågar hihi. Tänkte fota istället för att mäta, då jag inte vill stirra mig blind på siffror. Dock så väger jag mig bara för att se att jag håller mig på en bra vikt. Mer än de siffrorna orkar jag inte med hehe, så därför är formbilder bättre, då ser man ju även skillnaden på bilderna vilket är riktigt kul!

Goooood naaaaaaaaaatt

2011-01-04
 13:37:29

Hunrgiiiiiiiiiiig

Jag är galet hungrig. Eller nej inte längre, men var det nyss. Ska äta regelbundet men det får ju inte bli för ofta så klart. Får se vad jag slänger ihop nu innan jag drar in till stan och uträttar det jag ska uträtta, dvs lämna tillbaka ett par leggings och kanske handla något mer :-)

Efter min PW så slocknade Prisma totalt och hon sover fortfarande, lilla sötis. När jag kommer hem i eftermiddag från stan så ska jag lägga ut ett litet spår till henne, det var ett tag sedan nu.



I give you my heart

2011-01-04
 09:23:50

Goder morgon mina vänner

Vad tycker ni om designen? Jag är jätte nöjd! Enkel men fräsch och snygg. Det var snälla Middie som gjorde den! 

Denna morgon så sitter jag i detta nu och väntar på att kaffet ska bli klart, så jag kan dricka upp det och sedan bege mig ut på en timmes PW som står på schemat idag. Sen ska jag förmodligen in till stan och lämna tillbaka ett par leggings som var jätte konstigt sydda så de satt riktigt dåligt, synd, för de var jätte fina! 
Får se om jag hittar något annat inne i stan när jag väl är där... :-)

Lägger in lite bilder på sessan från i helgen:



 





Strandsmedjans Prisma 22 veckor (lite mer än 5 månader)
2011-01-03
 22:57:49

Ny design på G

Ja som rubriken lyder så är en ny design på G, ÄNTLIGEN!! :-)

Uppdaterar efter det. Blir förmodligen imorgon eller i dagarna.

Krääääääääääääm
2011-01-03
 22:30:00

A reminder of the important things in life



Snart är vi i varandras famn igen, och min kärlek till dig har aldrig varit starkare. Min prins.