2010-01-31
 21:43:22

En jobbhelg avklarad

Hej bloggen, har inte uppdaterat sen i torsdags tror jag för att jag har varit hos martin sen dess. Jag har jobbat hela lördag och söndag och det har gått bra. Dock så har jag inte mått så bra, jag är sjuk.. Har feber emellanåt och känner mig inte alls så nuttig. Jag ska lägga mig i sängen alldeles strax och äta min sista choklad (godis) på ett bra tag framöver, det är dags att se om det blir någon skillnad med godis och sådant ute ur bilden! Kommer att ersätta alla godsaker med smarriga frukter som hallon, kiwi, ananas, jordgubbar, passionsfrukt och annat... MUMS!!! För det är väldigt gott, men jag tror att det går lite på rutin att man går och köper godis, varför inte gå och köpa frukt liksom? Det ska jag göra! Dock så kommer jag säkert köpa en ben & jerry's lite då och då men så är det, det kan få gå. Blir jag vansinnigt sugen på godis så får jag helt enkelt köpa läkerol! Detta blir ju verkligen ett test för mig som är helt besatt av godis, verkligen sockerberoende. Men jag ska övertala mig själv så kommer det gå jätte bra sen, för hjärnan är inte särskilt svårövertalad ;)

Ska skriva ner lite i min kalender angående träningen och sådant idag eller imorgon, får se.. Behöver göra ett ordentligt schema så jag vet exakt vad som ska göras när jag kommer till gymmet. Kosten får jag ta den som den kommer eftersom vi lever med 0 kr i månaden ungefär så det blir inte så mycket mat här hemma.. Det löser sig sen hoppas jag.

Nej nu mår jag inte alls bra, så jag ska krypa ner under täcket som sagt. Stannar nog hemma imorgon, för sedan är det fokus hela veckan som gäller...!


Tror ni jag klarar det? :)
2010-01-27
 17:23:24

seeeeeeeeg

Jag har haft en riktigt seg dag idag, det har varit skönt men ändå inte. Halv sju ikväll är det spinning och jag hoppas att jag och Magnus hinner åka förbi sassa grillen här i tungelsta och hämta ut allt 8 kg protein som jag beställde iförrgår.

Ååh pratade precis med Martin om våran resa till cypern i sommar, vi kommer förmodligen åka i tre veckor och vi har redan hittat hotell och sådant för ett rätt bra pris så vi ska boka så fort jag pratat med min chef. Kommer att få ihop pengar och om jag inte gör det så löser det sig på något sätt ändå, det är jag säker på. Man betalar ju typ en tusing eller något nu när man bokar till i sommar och betalar allt en månad innan man åker så jag har ett tag på mig. Kommer att spara pengar varje månad, minst 2000 kr beroende på vad jag får i lön! :) Jag vill verkligen göra det här och visst man skulle kunna tycka att körkort är viktigare men jag kommer att ta det också, det vet jag. I nuläget prioriterar jag den här resan, vi kommer att göra massa spännande grejer, förhoppningsvis! Kollat upp lite priser och det är inte alls så tokigt.

Martin ska börja träna nu också så det ska bli super kul!! Tråkigt att han inte bor nära mig så vi kan träna tillsammans, men det får gå ändå. Det kommer bli super bra för honom som är så trött hela tiden. Han kommer få suuuper mycket endorfiner och bli jätte pigg!! Hihi

Lantiana Gardens
2010-01-27
 08:38:36

Jag är med och tävlar

Jag är visserligen aldrig med och tävlar, men nu är jag faktiskt med i Fokis tävling om ett jätte gulligt alla-hjärtans-dag halsband med namnet på dig och den du älskar (alltså martin i mitt fall) från Betties Galleria.
Om jag vann denna tävling så skulle jag vilja ha det i silver, eftersom det klär en bättre :) Skulle ju passa bra att vinna ett sådant halsband nu när jag och martin hängt ihop i fyra år, i mars dock men det spelar ingen roll :)
Skulle vara jätte roligt att vinna den här tävlingen!


En gammal bild på Martin, tror det var 2006 eller 2007... sjukt länge sen. Detta är på Muskö, hans landställe och han åker wakeboard :)


2010-01-26
 18:06:01

My arms

Are soooooo tired. hehe.. Tränade armar idag! tog bra idag, för jag är väldigt trött i dom. Körde även mage, blev mellantrött i dom musklerna :P haha. Sitter och väntar på Martin, idag kommer han, den korven.. Sen väntar jag på Magnus och hoppas på att han har handlat mat så vi kan göra middag.. Hehe

Orkar inte uppdatera för det är så ansträngande att skriva så skriver väl mer imorgon eller något ;)


btw, vi håller ju på med förintelsen och fick denna bok, dålig bild men det är: "...Om detta må ni berätta..."
som är en bok om förintelsen men hemska bilder i och massa text.

Hejdå!
2010-01-25
 21:56:24

lille katt lille katt lille söte kattaa... vet du att .... vet du att..

Jag hade lite brist på rubrik så jag skrev en liten sommarvisa, någon som vågar sig på att gisa vilken det är? hihi
jag är verkligen trött, och det är skönt! ska snart skutta in till badrummet och borsta bissarna, tvätta ansiktet med diverse saker - kom precis på att jag glömt min nattkräm hos martin, fan! det var bara för att han så fint ställde upp den med hans krämer... den jäkeln. Han vill ha min kräm...! *fortfarande sur*

Haha nej hoppas ni förstår den lilla gnutta ironin i det hela. BTW:
JOSEFINE EKENBERG PLUTTISKLUTTISNUTTIS KLUTTOLUS. Skaffa ditt gymkort nu, jag vill träna med dig!!!!!!!!!! haha ;)

nä god natt detta börjar spåra ur, ska bli lite seriöst och läsa om förintelsen.
VARNING för känsliga läsare, jag citerar en närstående till mig vid middagsbordet
"det smakar jude!!!"
"va?"
"Ja, bränt!!"

hahahahahhaa... okej inte så kul kanske men jag tyckte det var det ändå.. det var ju trots allt länge sedan och man skall ICKE särbehandla folk, det är inget att uppmuntra! håller ni inte med mig?


GOD NATT var det


gillar ni min snygga morgonrock? fick den av farmor i julklapp för några år sedan. den värmer mig!
2010-01-25
 19:32:52

tjenizZzzZ

Idag har jag varit i skolan och lyssnat på Johan som har föreläst om förintelsen, i alla fall lite av det. Det blev mer historia.. Vi ska nämligen hålla på med förintelsen hela veckan, ska bli kul!
Efter skolan åkte jag till gymmet, sprang intervaller 4,2 km - 30 min - 250 kcal. Gäller att utmana sig själv hela tiden och jag tycker det är grymt kul, och jag är även väldigt stolt över mig själv att jag klarar av detta så bra!!
Sitter just nu och ska beställa hem 8 kg protein pulver, iof ska jag pappa och Magnus dela men det blir nog jätte bra :) Beställde en hallon + vanilj, får se hur dessa smakar... Jag har lust att smaka alla smaker så jag vet vilken som jag tycker om bäst. Jag menar, eftersom man ska dricka 2-3 proteinshaker om dagen så är det väl en bra idé om man tycker om det man dricker?


Köpte förresten ett par boots här om dagen.. Visst var de snygga?! Jätte sköna att gå i dessutom..



Ska hoppa in i duschen snartis! Det var meningen att Martin skulle komma men han bangade. Jag är lite sur på honom nu.


Uppdaterar senare kanske ;)
2010-01-25
 11:15:44

Knasig morgon

Hej bloggen!
Sov hos Martin igår med, det är därför det har varit dålig uppdatering. I alla fall så somnade jag inte förrens typ halv ett, ett igår natt för jag hade sovit ett par timmar på eftermiddagen - kvällen. Plus att Martin envisades om att lyssna på sin jävla iPod, han lyssnade på samma låtar hela tiden och jag hörde exakt vad de sjöng och låtarna var såååå dåliga, höll på att bli galen för han vägrade sänka ( det var iof inte så högt men ändå ) jaja sen somnade jag iaf och vaknade när han skulle gått upp, vilket var 05.15 - och som jag sa på kvällen innan "Martin du kommer inte ens gå upp då om jag ställer klockan.. för du gör alltid så" han ba neeeej då! Men joooo då! Han tyckte jag var skit jobbig som försökte få upp honom, jaja.. Sen sprang han in och ut genom rummet och tände och höll på.. D-A-M-P. Men skit samma orkade inte bli arg haha. Gick sedan upp åt frukost och gick iväg till tåget som givetvis var försenat med ty 20-25 min så missade bussen hem (skulle hem och byta om duscha och hämta saker osv) så pappa fick hämta mig och nu sitter jag här, det suger att bussarna går så sällan på detta ställe ute i skogen. Blir rätt skönt att flytta faktiskt!

Jaja ska hoppa in i duschen nu för mina händer är stela och frusna, riktigt ansträngande att skriva idag.. Uppdaterar när jag kommer hem efter skolan och gymmet! Idag ska jag försöka springa 4 km.

kram!

2010-01-24
 10:41:58

Är hos min kluttis

God morgon!
Vaknade upp för en stund sedan och har nu ätit en portion dinkelgröt, mums! Har inga planer för dagen, borde egentligen träna kondition idag så får se hur det blir med det... :) Gymmade igår med Josefine, det gick bra! Hon visade mig en övning och nu har jag träningsverk på ena sidan men inte den andra för den kom jag inte åt? Konstigt.. Måste lära mig att känna var mina muskler är så att jag kan göra rätt. Tänkte köra djupa knäböj igår med skivstång men hur jag än la skivstången så spände jag nacken, har såna himla problem med det! När jag tar ut min PT timma ska jag ta upp det med honom så får vi se vad han säger...

Jag funderar på att gå ut och köpa en träningskalender, jag vill ha en sån! Men vet inte om jag orkar, får se..

Nu ska jag kolla på resor, dags att boka snart!

Smell ya later
2010-01-22
 14:58:31

Nu sticker jag till jobbet!

2010-01-22
 12:40:17

Freeeeezin

Jag fryser lite! Men det är nog för att jag inte har några strumpor på mig tror jag, ska hoppa in i duschen snart. Dags att raka legsen nu! Ska passa på att ta mått när jag duschar också. Sen ska jag äta någon lunch, vill ha något man kan äta grapefrukt till, hade varit gott med en grapefrukt sallad men har ju ingen sallad hemma. Men jag rör ihop något :)

Den här månaden ska jag inhandla följande:
- Träningsdagbok
- En bra bodylotion
- Proteinpulver

Sen kommer jag inte på något för tillfället faktiskt, men jag kommer säkert på något sen. Ska ju sola ett par ggr och sådant men ska försöka hålla hårt i pengarna. Skulle vara skönt om jag kunde sätta in dom på ett annat konto så jag slipper "råka" nalla från dom pengarna jag ska spara.

Nej, nu kallar duschen!
2010-01-22
 11:37:14

Samhällsekonomi

Sitter och skriver på hemuppgiften i samhälle, om samhällsekonomi. Rätt intressant faktiskt! Håller just nu på att skriva om vad finansministern bör göra för att skynda på återhämtningen av ekonomin.

2010-01-22
 09:49:56

I'm RICH!!!!!!!

Vaknade upp lagom trött idag, gjorde mig och familjen lite sporthavregryns-gröt. Åt den.. Gick till datan och och skulle betala min mobilräkning. Såg att jag hade fått lön, och gissa hur mycket? 5900!!!!!!!!!!! Så JÄVLA najs!!!
Jag jobbade över några dagar under jullovet, det är därför jag fått så här mycket! Annars har jag fått 4500 vilket också är grymt bra, jag känner mig verkligen prilivigerad.. Tack chefen!
Skönt att jag har en del pengar efter mina räkningar som ligger på 2447 kr den här månaden. Jag får ju 1050 kr från studiebidraget också i slutet av månaden, det ska också bli skönt för då kan jag spara rätt mycket till min och Martins utlandsresa i sommar, det lär behövas (sparas alltså)..

Att bero på det. Vi funderar på att åka till Turkiet eller Cypern i tre veckor, och jag vill verkligen åka till Cypern! Var där 2006 eller när det nu var, och det var så himla bra där! Dock är det cyprotiskt pund där vilket innebär att det är rätt dyrt att vara där, även att åka dit.. Men jag gillade Cypern starkt. Känner egentligen inte för att testa Turkiet, men det får bli pengarna som bestämmer det helt enkelt. Så jag tänkte spara typ 2000 - 3000 kr. Behöver ingenting speciellt den här månaden förutom lite krämer och sådant smått å gott. Hellre spara pengar så jag kan åka utomlands än att spendera dom på kläder nu :)

Snart ska jag fortsätta på min samhällsekonomi uppgift, är snart klar med den! Ska dock skicka in den till min lärare Eva sen för att se om det räcker för ett MVG eller om jag bör lägga till något mer.



Lite dålig bild men det är stranden på Fig Tree Bay i Cypern där jag var sist, den är mycket större
och jätte fin är den. Det åkte alltid runt en snubbe å sålde glass där kommer jag ihåg ... Ååh jag vill
verkligen till cypern!! Jag SKA dit! Om inte i tre veckor så i två i alla fall!
2010-01-21
 22:59:04

Det går bra nu

Hej bloggen och alla mina typ 12-15 läsare. Undrar vilka ni är förutom mina vänner och min familj. Jag kanske borde satsa på en bloggkarriär? Haha, ironi..

Nej men idag har jag arbetat hemifrån med mitt skolarbete och det har blivit samhällsekonomi för hela slanten! Satt från ungefär halv tolv till tre med lunchpaus vid ett och sedan när klockan var tre drog jag till gymmet. Kom hem ca 18 och då lagade jag och pappa mat. Vi lagade fiberpasta med skink och spenatsås, riktigt mumsigt faktiskt! Var så sjukt hungrig efter träningen, eller snarare lite illamående, säkert för jag ätit pannkakor några timmar tidigare :P Idag körde jag intervaller i 3,84 km för att vara exakt, så nästan 4 km som jag satsar på nästa vecka :) Körde även axlar och bröst det jag orkade vilket inte var så tungt men det kändes rejält i bröst i alla fall.
Fick i alla fall en ganska rejäl träningsverk i bara rumpmusklerna vilket känns när man sätter sig på en hård stol eller liknande, trevligt!

Imorgon var vi tydligen lediga från skolan, det känns ju faktiskt riktigt bra! Haha. Sedan vid 17 är det jobb för mig fram till klockan 21.. Får se vad jag ska göra, beror på om min pluttis ska ut eller inte :) 


Här får ni en ego bild tagen alldeles nyss, osminkad och inga roliga påsar under ögonen tycker jag ser gullig och oskyldig ut! Nä nu ska jag göra nåt annat, är hungrig men har redan ätit många gånger idag så det får räcka nu.
 

Skriver ett natti inlägg sen, oroa er inte!

2010-01-20
 21:44:03

God natt!

2010-01-20
 17:23:07

Ni bara måste kolla in den här bloggen!

Kan inte kopiera in några bilder hit, men shit vilken duktig tjej på att rita, helt sjukt! AVIS?

http://lindaaaa.blogg.se/category/drawings.html

2010-01-20
 15:47:21

Hellloooooooooo

Hej alla pinnar!

Idag mår jag bättre, jag är på bättre humör idag! Josie är så snuttig. Hon får mig alltid att le och skratta =)
Och alla mina andra vänner också såklart ;)

Nu har jag precis gjort klart en hel rest av alla mina 45454578522 rester... Ett steg närmare att bli klar!! Hejja hejja.. Var väl kanske inte den svåraste resten heller men ändå, jag är nöjd!

Skulle varit med på spinningen idag egentligen men jag orkade inte, dels för att jag har grym träningsverks i ljumskarna och för att jag ska plugga en del idag.. Tror jag... Men jag är med nästa vecka igen, såklart!
Körde istället ett baksida lår och rump pass idag, väldigt kort dock men vill inte överanstränga musklerna! Maxade idag på benpressen, är uppe i 70 kilo nu. DUKTIG JULIA! Hoppas på lite träningsverk imorgon...

Jag är väldigt hungrig, även fast jag hunnit äta tre(fyra ggr ett litet mellanmål efter träningen som egentligen är måltidsersättning men whataheck) ggr idag. Magen kuurrrrrrrrrrrrrrrrrar. Funderar på amerikanska pannkakor idag med... Med jordgubbar och något typ... DET SKA JAG ÄTA. MUMS


2010-01-19
 20:59:03

..

Nu är det slut på det här, jag orkar verkligen inge mer. Förlåt för allt jag orsakar

2010-01-19
 19:35:54

Trött.

Jag är jätte trött, träningsverk lite varstans.. Ont i huvudet och känner mig helt borta. Är jätte depp just nu, och allt jag vill är att martin ska vara här, men det är han inte. Och jag är en idiot också.

Nu ska jag inte skriva mer för då blir det inte så kul stämning här i bloggen. Ingen mat vankas och jag är alldeles för trött för att laga mat åt alla, så det tänker jag inte göra. Funderar på att koka ägg, eller nej usch nu mådde jag illa när jag tänkte på det. Kanske äter en bulle istället, dom jag och martin bakade. Min älskling.. Åhhhhh


Hejdå!!!!
2010-01-17
 23:05:11

Med denna bild säger jag GOD NATT

2010-01-17
 21:29:27

Så var det söndag igen

Hej alla soffpotatisar.

I helgen har jag varit hos Martin och vi har haft det jätte bra. Så himla skönt! Vi såg ju Avatar (3D) i helgen. Det var fan den bästa filmen jag någonsin sett. Jag gillar den starkt! Ååh jag vill se den igen!! Skulle kunna se den hur många gånger som helst. Jag vill att de ska göra massor av uppföljare! Verkligen min typ av film. JAG SKA SE DEN IGEN SÅ FORT JAG FÅTT LÖN, haha.

Hur som helst, jag har bara tagit det lugnt i helgen (inte varit ute på krogen alltså) och körde intervaller på gymmet i lördags och brände kalorier (behövligt, åt lite mycket godis i helgen - men whataheck), och idag körde jag rygg och armar men jag kom inte åt ryggmusklerna ordentligt även fast jag körde på maskin samt "manuellt". I alla fall så var det sjukt kul, både jag pappa och Magnus var där och Magnus hjälpte mig en del. Var heeeelt slut i underarmarna, kom som sagt inte åt ryggmusklerna så bra, men det tar nog några gånger. Jag har gaaaaaanska svaga underarmar, det var antagligen därför jag kände av dom så pass mycket, men helvete dom kommer bli gigantiska om jag tränar dom, ska verkligen försöka att inte träna dom allt för mycket hehe.

Veckans mat och träningsschema ser ut så här:
Kom på att jag inte orkade skriva matschema eftersom jag inte vet vad jag kommer äta till middag men jag kommer iallfall äta kesella/äggmacka till mellanmål, gröt till frukost och sedan vet jag inte så mycket mer.

Måndag: Mage (Diagonala crunches, två magmaskiner, V-up, vanliga crunches, ) + 25 min intervall på springbandet
Tisdag: Ben + rumpa (Benpress, bencurl fram + bak, knäböj, raka marklyft)
Onsdag: Spinning activio 45 min
Torsdag: Bröst + armar (fria vikter, biceps maskin, triceps maskin, bröstmaskin 1 + 2)
Fredag: LEDIG
Lördag: 25 min intervall på springbandet
Söndag: Axlar och rygg (diverse olika maskiner)

Jag är på gymmet sex dagar i veckan, men tränar ju kondition tre ggr och resten på gymmet tre ggr vilket jag tycker är lagom :) Så länge min kropp inte säger ifrån så är det ju helt lugnt! Jag har klarat mig bra denna vecka i alla fall. Jag tar heller inte ut mig till max på varje pass, utan väljer några pass jag ska fokusera på x-tra mycket.


Nu ska jag göra något annat tror jag! Got natt
2010-01-15
 09:16:44

Ingen rubrik

Ska som sagt jobba i kväll och sedan åker jag till Martin, kommer inte hem förrens på söndag så uppdaterar självklart inte förrens då! Har precis smällt mig i frukost, havregrynsgröt och två mackor. Det fick bli det idag..
Har inte så mycket mer att skriva, känner mig på dåligt humör och är inte glad. Ska nog springa efter skolan (det hinner jag nog) så att jag blir lite glad och bränner lite fett.

So long, suckers

2010-01-14
 17:05:13

Jag har lust att proppa i mig massa gott

Men det ska jag INTE göra! Imorgon så slutar jag skolan kvart i två, skönt! Stod förresten och räknade veckor tills vi tar studenten, 10 ½ veckor kvar... FÖRSTÅR ni? Det är helt SJUKT! ÅÅåååå fan vad det ska bli skönt alltså. Sen tar jag nog ett år eller två på mig att bara jobba och sedan så pluggar jag vidare, eller så åker jag ut å reser. Skulle vara riktigt kul faktiskt. Men det beror helt på såklart.

Jaja! Imorgon jobbar jag också mellan 17-21, ska bli kul! Sedan åker jag till min bebis och så ska vi mysa. På lördag ska vi se på Avatar 3D, ÄNTLIGEN. Haha.. Ska bli skit kul verkligen, ser verkligen fram emot det.. Blir en riktigt mys helg och den spenderas allra bäst med min bebis såklaaaart. Då blir det gymmet på söndag då, eller det beror ju på om jag kan matcha det med pappa så att han och jag kan åka tillsammans. Annars måste jag åka hem och hämta mina gymkläder och sen åka tillbaka, och det känns ju inte så kul hehe.

Har lite bloggtorka så jag ska nog gå å tvätta av mig mitt smink och sedan kolla på lite True Blood!
Det skulle vara himla gott med något gott att tugga på, men har slarvat tillräckligt idag...



2010-01-13
 09:18:52

Idag ska jag ha mina uggs på mig

Igår så hade jag min fred perry tygskor, bara för att jag vet inte... En VÄLDIGT dum idé. Haha, det var svinkallt. Jag frös hela dagen trots min varma jacka. Så nu ska jag ha mina uggs tills det blir vår... Typ! Hihi. De börjar bli rejält utslitna dock.. Fick dom av mamma förra vintern, och det är ett par australian uggs. Värmer fossingarna bäst i hela världen. Men får lov att köpa nya till nästa vinter, de är välanvända om man säger så. Men nästa år blir det nog låga tror jag, man ser ut som en jag vet inte vad i uggs... Mina är i alla fall ganska feta pga ullet.. Men å andra sidan är jag alltid varm.

Jag har precis ätit två grova mackor med stekt äggvita på. Ska dricka någon brusvitamin om vi har det också. Äter alltid ägg till frukost, it's good! Ikväll blir det activio spinning 60 min. Ska nog gå bra! Josefine följer med också, det ska bli skit kul!! Glömde boka igår men jag hoppas att det finns plats idag. Finns det plats för mig så finns det nog för henne också. Det är väldigt många som bokar när de kommer till gymmet så ska försöka vara där lite tidigare :)

Nu ska jag göra något annat, kanske ta en snabbdusch så jag vaknar ur min dvala. Puss!


Adriana Lima
2010-01-12
 19:02:34

Trött tjej...

Hello everybody. I was thinking that I could wright everything in english! Eller kanske inte ...
Men jag är väldigt trött det ska ni veta. Jag ska kolla på True Blood och sen på victoria secret fashion show. Har tränat idag, 21 min på löpbandet (OH YES) intervaller då, och sedan tränade jag jätte lite biceps och triceps. Jag är hungrig som ett djur just nu. Väntar på att någon ska tillaga torskfilén som ligger å väntar..

Är så trött så trött så ska hoppa in i duschen nu.

Bajs to ya'll

2010-01-11
 18:18:02

Tired!

Hej alla läsare (eller ska jag säga familjen och vännerna? ;) haha)
Kom nyss hem från gymmet där jag och Gabbi gymmade. Hon körde rygg, bröst och mage. Jag körde ett kort men ganska tungt benpass och sedan 18 min på springbandet. Är så stolt över mig själv!! Så här ser min träningsvecka ut den här veckan:
tisdag: mage, rygg och armar + 20 min på bandet
onsdag: 60 min spinning (activio)
torsdag: ben + bandet
fredag: ledig
lördag: ledig (om jag är hemma så träning, armar och mage + bandet, annars detta på söndag)
söndag: läs ovan

det låter väl bra? jag tycker det i alla fall! Fredag eller lördag är en äta-vad-jag-vill dag också! :)


Är riktigt trött så jag ska nog gå och lägga mig tidigt idag. Antingen så ska jag kolla på twilight, eller så ska jag läsa boken. Innan det så blir det middag och en varm dusch. Kanske ska måla tånaglarna också, för att få mina extremt vackra fötter ännu vackrare! Något jag verkligen vill är att åka utomlands i sommar. Så jag ska nog börja spara hälften av min lön efter att jag betalat räkningar varje månad nu, med start med januari lönen. Tror ni jag får ihop tillräckligt mycket pengar tills sommaren? Jag hoppas det!

Drömmen skulle vara att åka till Thailand i tre veckor nästa vinter. Skulle så jävla gärna bara vilja åka runt till massa olika öar och sådant. Följer Tyras och Kenzas bloggar och just nu är de ju i Thailand med sina pojkvänner och de verkar ha det såååååå skönt. Fan jag ska nog vinna på lotto tror jag.. Det låter som en bra idé i mina öron! 

Smell ya later 

2010-01-11
 09:09:55

Morr'n

God morgon!

Skola idag då. Känns helt okej faktiskt!
Börjar dagen med två stekta ägg och en kopp grönt te. Efter skolan ska jag träna, och idag blir det mage, rumpa, baksidalår, fram sida lår och möjligtvis något mer. Men det var ett tag sedan jag körde det så. Sen blir det intervall på löpbandet i 20 min! Efter det ska jag sola i 20 min, måste ju bättra på brännan. Bäst att börja i tid så man kan gå barbent utan att vara allt för vit när säsongen tillåter.. Och till studenten såklart!

Har ett litet problem jag tänker på angående träningen. Jag vill gärna gå ner i underhudsfett och ha mer muskler, men jag vill inte ha mindre bröst, vafan! Varför varför varför går det inte att punktförbränna. Detta stör mig.. Jag får helt enkelt se hur det blir.

Ska gå å fixa mig nu och dricka mitt te, hörs efter skola + träning!


Adriana Lima, en av världens snyggaste tjejer, och ja även utan smink!
2010-01-10
 23:50:27

Sommaren

Sitter och tittar på resor till Turkiet. Gud vad jag önskar att jag har råd att åka dit i sommar!

2010-01-10
 20:36:54

Ååååååååååå!

När jag satt och skrev på mitt tal och letade källor till det (som förövrigt handlar om "inte utan min bror") så kom jag in på astrid lindgren, som för övrigt kändes ganska självklar att ta med eftersom jag redan hade bröderna lejonhjärta som en källa. I alla fall så kommer det upp en lista på filmer/böcker hon skrivit om syskonrelationer, och där står allra käraste syster. Söker på det på google (på bilder) och så känner jag igen det. DEN FILMEN ÄR SÅ HIMLA HIMLA FIN!!!!!!!!! Helt galet... Jag älskade verkligen den filmen när jag var yngre. Någon som kommer ihåg den? Lägger två video klipp här!
 
2010-01-10
 15:45:52

Imorgon börjar skolan ...

Det ska väl bli helt okej! Det är dock lite stress nu början för jag Josefine och Gabbi måste lägga i 5:ans växel om vi ska bli klara med vårat projektarbete. Vi har lite drygt 2½ veckor på oss, utanför skoltid (vilket kommer bli helt omöjligt, eftersom vi ska filma t ex hästövningar osv.) men jag tror på att vi kommer klara det!! Är helt säker :).

I fredags jobbade jag 14-21, sov sedan hemma hos mamma. På lördagen fick jag ett samtal från min älskling typ kl tio på morgonen, och han var inte nykter. Haha... Stackarn. Åkte till götgatan i hopp om att de hade lite fint på Monki, hittade lite saker men nej det blev inget där ifrån. Istället shoppade jag loss på Gina Tricot, Bik Bok och HM. Fotar sen och lägger upp på vad jag köpte :)

Är så jävla trött just nu, ingen aning varför men jag ska kolla lite på true blood, och äta lite bullar och sova lite. Sen ska jag göra klart den muntliga redovsningen till svenskan imorgon, plus lite historia om jag hinner!

Puss å kram skumbanan

åå vill så gärna lägga upp en bild på Martin men det får jag inte, den bajskorven! nä nu ska jag lägga mig å softa lite
2010-01-08
 23:42:12

Hemma hos mami

Ligger i sängen hos mamma efter att ha jobbat mellan 14 och 21 idag. Det gick supersnabbt och det var skönt. Alltid lika roligt att se hur många konstiga och knäppa människor det finns. Som ett exempel, idag så kom det in en kille, tror han var turk/kurd något sådant. Det börjar med att hans fru går och tar en fanta och går runt i butiken och dricker ur den. Så kommer honom emot mig och jag frågar om hon hade tänk att betala den. Hon svarar typ lite halv nerdrogat "han ska betala den" och in kommer hennes feta man. Så säger han att han ska betala fantan och bensinen, sedan säger han något mer och sen går han där ifrån? Aha tänkte jag.. Sen kommer han tillbaka för jag väntar på betalning. Så ler han och säger: vad vackra ögon du har! Vad vacker du är, vad heter du - hur länge har du bott i sverige? förstår ni? inte nog med att en äcklig medelålders man smörar och är creepy, han tror även att jag är finsk. Hahaha... Det är absolut inget fel med att vara finsk, finnar är roliga - men jag är inte ett dugg lik en finsk, han har fan inte någon som helst koll... Hade lust att fråga honom hur länge HAN bott i sverige.

Men det roligaste var att han hade inte tillräckligt mycket pengar för att kunna betala. Det fattades 24,50 kr. Han frågar vad det är med mig, som säger att han måste betala för allt. What liksom? Jag föreslog att han kunde ta bort refillen för kontantkortet så skulle han ha råd. Han säger: MEN NEJ jag MÅSTE ha den. Men då kan du ju inte betala sa jag. Han säger: AssååååååÅååÅåå vad är det med dig? hahahaha... kul snubbe. Sen vänder han sig om och ber snubben bakom honom i kön att betala åt honom. ?!!! Asså... Det va så jävla stört. Det va kul att Minna höll på att bli tokig på han också i sitt stilla sinne. haha jävla muppar det finns...

Ligger som sagt i sängen och har mammas laptop i knät. Skönare så här.. Ska faktiskt titta på true blood avsnitten, var ett tag sedan nu. Imorgon ska jag till götgatan och besöka Monki faktiskt.. Försöka hitta något. Sen kanske en sväng på HM, sen beror det helt på vad M vill göra, antingen sover jag där eller hemma.


M, du är mitt allt. Jag älskar dig och jag vill vara med dig och ingen annan. Du är det finaste jag har och vi ska få det här att fungera. Jag vet att vi kommer kunna greja det här. All kärlek till dig!


God natt era gökar
2010-01-07
 23:11:54

Empty

Jag har kommit fram till att jag har ett par fina vänner ändå. Trots att jag tvivlade på det. Jag vill bara säga tack till er. Jag älskar er.
2010-01-06
 21:38:09

I wonder

Jag undrar hur mycket man kan gråta.. Hur klarar kroppen av att producera så mycket tårar? Varför tar de aldrig slut? Vilken sits jag än sitter i, ska jag alltid gråta.

2010-01-04
 21:51:18

Tjosan

Idag har jag inte gjort mycket mina vänner. Gick upp, åt frukost... Satt vid datan(gjorde en rest)... Åt lunch... Satt vid datan... Åt lite.. Vilade. Och sen tog jag mig i kragen och följde med pappa till gymmet. Det var najs! Sprang runt 2 km (riktigt stolt över mig själv, jag som knappt klarade nåt alls förut) och tränade armar så det räcker och blir över, och mage! Sen solade jag också, det var behövligt. Jag känner lite ångest för jag verkligen älskar sötsaker, och det är väl inte det bästa att käka sådant om man vill ha resultat.. Men ska köra på rätt hårt, inte för hårt så klart, men kommer nog besöka gymmet varje dag, men vissa dagar ska jag bara springa då alltså. Det är det ju inget fel på, eller?

Jahapp så vad händer denna vecka då...? Imorgon ska jag träffa Fanny och vi ska shoppa gärnet! Sen ska jag kanske sova hos henne, det beror på vad jag ska göra på onsdag. Har inte bestämt mig ännu riktigt... Har massa rester jag ska göra bland annat.

Men jag kommer inte på vad jag ska skriva.. ska snart gå å titta på tv och trycka i mig massa bullar.. Okej två stycken kanske.


Hejsvejs!





Jag satsar på samma bränna i sommar.. För det krävs 4 veckor utomlands. Hur ska jag ha råd med det? Känner mig sugen på en tre veckors resa i alla fall! Skulle va sköj.

Tack för mig