2009-01-30
 07:28:17

YEEEEES!

Vaknade upp med.... TRÄNINGSVERK! I'm a happy woman. Äntligen! Jag tror det är som pappa säger, att jag måste göra det svårare för mig med vikter och sådant när jag tränar, alltså jag gör ju ofta bara övningar eftersom jag inte tränar på gym och då får man lägga till vikter och sånt för att göra träningen ännu mer effektiv helt enkelt!

Halleluja moment!


Hörs imorgon kisar!
2009-01-29
 23:08:49

Måste bara säga...

att  vem fan vill inte se ut som britney spears? skulle döda för hennes kropp alltså!

 
2009-01-29
 22:31:08

Jag är unik

Det finns ingen som mig, ingen som ser exakt ut som jag, som tänker exakt som jag, som är exakt som jag. Det är lite coolt. Visst finns det allt näst intill, men på pricken, nej det tror jag inte.. Alla komplimanger jag får från familjen Frank, det är så överväldigande.. Jag är inte van. Plus att det är så underbart skönt att jag faktiskt tar åt mig av det. Hade svårt att ta till mig komplimanger förut, vet inte varför. Var väl inställd på hur misslyckad och värdelös jag var, så jag trodde alla (läs dom som sa något) ljög. Det börjar sakta men säkert försvinna... Så ös gärna massvis med komplimanger på mig så är jag lycklig i en vecka! Haha.

Vi hade box idag istället för step på idrotten. TACK Christian för att du är LITE kreativ för en gångs skull... Det var roligt men skit svårt för jag har så svårt med hur man ska göra saker, jag är inte så snabb på att fatta direkt, eller jag förstår men har svårt att få in det direkt, men i och för sig, övning ger färdighet och ingen lär väl sig sjukt snabbt, jo endel men inte jag i alla fall! Sara var JÄTTE duktig! Och hon var så gullig för hon peppade mig och hjälpte mig och blev inte sur när jag blev seg och hon snabb haha... :P
Sitter här och har ont i axlarna för att dom hänger, och eftersom jag körde mycket axlar och armar idag så blir det ju så. Äsch, det var kul i alla fall, och bbra träning! Jag körde så mycket jag orkade idag :)



Nu är jag så trött så jag måste sova, vi hörs inte imorgon, men på lördag uppdaterar jag hos min fina Josephine!

Puss
2009-01-29
 19:56:48

The winner takes it all!

Ja Abba alltså.

Hej bloggen!

Jag längtar verkligen efter sommaren! Har massa planer :) (om plånboken tillåter), något som jag ska göra är i alla fall att parta på mitt landställe och ha det fett mys med Saris och Emelie, kanske någon mer! Det ska bli kuuuul. Sen ska jag sara och emelie segla med hennes segelbåt, och Sanna också för hon ska köra den ;) haha! Sen kanske jag och sara följer med Emelie till falsterbo, men jag tror inte det kommer att funka för jag ska ta körkort och möjligtvis åka utomlands så då får man spara på cashen! Men jag längtar verkligen...! Sola och bada varje dag, för alla andra sommrar har jag typ inte ens solat, kanske bara ett par gånger och jag undrar varför jag inte blir brun? -_-

här var jag liiiite brun (låt er inte luras av skuggan!) och jag tycker mitt hår har en fiiiiiiiiiiiiin färg på sommarn jag :)


Jag har gått ner ett kilo! JIPPI! Men det verkar ju vara från mina boobs så nu är dom lite mindre än annars och det SUGER :'(

Jaja, jag ska iaf bli grymt het eftersom jag tränar! Så vänta bara...

Nu är det dags för mat!
2009-01-27
 16:34:24

YES!

Premiärdatum för New Moon (twilight 2) är 20/11-09!!!!!!!!!!!! Det är grymt långt kvar, men det skiter jag i för jag är lycklig ändå! Jag ÄLSKAR twilight serien...! Så grymt bra! Nu är jag glaaaaaaaadis!



Nu har jag suttit här och grubblat lite. Och jag undrar varför i helvete jag har slösat bort mitt liv på att må dåligt. Hur jävla kul är det då? Jag tänker må bra! Till varje pris. Jag tänker göra saker jag vill, inte vad någon annan vill. Det vore ju väldigt osmart av mig att göra saker jag inte vill göra! Och jag tänker ingen stå i vägen för mig... För jag förtjänar att vara lycklig och glad. Jag ska kunna skratta och le så att jag känner i hela kroppen att det är på riktigt. NO MORE TEARS!

Fast det är ju lite jobbigt att bo så långt ifrån allt... Helt klart bättre att bo nära staden, men då är jag långt ifrån skolan och hästen... Jävla dilemma. Det är väl bara att prioritera antar jag. Fast jag längtar verkligen tills jag har gått ut skolan och tjänar pengar. Ja som sagt.. No more tears hörrni. Inga onödiga tårar för någon eller något som inte förtjänat dom.
Jag är ung och jag tänker nu nyttja min ungdom så mycket som möjligt! Hoppas den här härliga entusiasmen stannar för evigt :)

2009-01-27
 09:55:24

27/1-09

Jag litade på dig.
2009-01-26
 20:17:43

Sjukliga kvällsätande, FY!

Tja bloggen!

Idag är jag inte på topp, nää mår rätt illa alltså. Hade sjukt ont i magen i skolan och kände mig seg... Sen var jag i stallet och red för A-C, tur att lola var trött och seg för det var jag också.. Sen när jag kom hem fick jag ännu mer ont i magen och nu känns det som att jag mår illa fast jag är hungrig. Skit skumt... Så jag har provat att äta och så men det går inte så bra. + att jag är SJUKT sötsugen, eller på något annat jävligt gott att mumsa på!! Det här kvällsätandet är FARLIGT! Usch usch!



Måste träna idag också... Så mycket jag orkar i alla fall.

Kram
2009-01-24
 19:42:23

Precis tränat

Nu är jag väl klar för idag då, har kört det där som jag nämnde tidigare, nämligen "8 minutes buns" och den här gången gjorde jag "utfallen" på ett helt annat sätt och fan vad det kändes i benen! Det känns som jag kört för lite så jag kör nog på lite mer ändå sen hihi :P Gjorde lite armhävningar och samt "8 minutes abs" och jag säger bara aaaaaaaaaaj min mage... kramp kramp kramp... Och cyklingen MÅSTE ja ta tag i på ett bättre sätt. Jag kör slut på mig på en gång, och det ger ju knappast resultat.. Ska fråga martin nu medans han ändå är här.. Han kan nog det här eftersom han cyklade så mycket förut när han spelade fotboll.. (Dock inte längre... SLÖFOCK).



utfall: observera att hans knä inte är framför tån det är tydligen väldigt viktigt!

Här är länken: http://se.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related

Prova det här! Han peppar en riktigt duktigt faktiskt haha.
2009-01-24
 19:06:40

Dags för dig att haja läget

Jag är en riktigt speciell tjej. Jag är inte som andra. Och vet du? Jag förtjänar det allra allra BÄSTA. Dags för dig att haja det! PUSS

2009-01-24
 13:33:54

En ny dag

Funderar på massor av olika saker just nu. Martin, pengar, framtiden, gymnastik/akrobatik, ridsporten, sommar, foto.. Med mera.. Till en början med så är jag så sjukt sugen på att köpa en ny kamera, jag vill verkligen komma igång igen med fotandet! Med en lite bättre, och lite snabbare än den jag har nu. Vill inte tappa suget! Sedan funderar jag på om jag ska börja på gymnastik, men, finns det verkligen nybörjargrupper i min ålder? Är det ens någon idé att satsa på något annat än ridsporten? Hur ska jag ha tid? Suck.. Men det verkar så kul!



Sedan har jag och martin planerat att åka till cypern i sommar, två eller tre veckor.. HUR i hela världen ska jag få ihop pengar till det? Jag får helt enkelt önska mig pengar till min resa i 18-års present. Så nu vet ni (släkten) vad jag önskar mig! Sen så om det nu skulle vara ens möjligt att få något annat så skulle ju det vara ännu mer pengar till antingen en ny kamera eller kläder. Antagligen kamera.

Nej, mycket drömmar och mycket tankar. En sak är säker, jag tänker inte bara drömma. Jag tänker se till att mina drömmar går i uppfyllelse! På ett eller annat sätt. Nu är det ett år kvar på gymnasiet, det går snabbt. Sen ska jag börja planera min framtid... Och jag ska klämma in så mycket jag kan, helt klart. Jag tänker ha kul och bli rik (okej det är bara en önskedröm men men).

Hörs senare!

2009-01-23
 23:05:05

Pappa är en jävel på att fixa

Nu sitter jag här med pappas förra dator, som han trodde gått sönder. Men icke, han köpte en grej och sedan funkade den! Och han hade redan hunnit köpa en ny, så jag fick denna, med en bättre hårddisk och den andra nya power saken! Tack.



Jag glömde bort att träna idag, det var nog för att jag fastnade i boken (Ljudet av ditt hjärta, den tredje boken i Stephenie Meyer serien). Så det blir hårdträning imorgon för det ska bli PISS väder så jag tänker fan inte röra mig ur fläcken imorgon! Ska cykla, i en timme eller nåt den här gången. Fast inte jag ska nog bara motionscykla lite och köra lite intervaller och så men inte så jobbigt för jag har ju faktiskt aldrig tränat i hela mitt liv så jag måste ta det lite lugnt. Även om jag klarar mer än vad jag tror så är det nog bra att börja bra ;)

Händer inte så mycket i livet just nu, har bara massa skola att ta igen. Och det ska jag göra... Innan tvåan tar slut i alla fall, haha!

Nej gott folk nu kanske jag ska vara lite social mot Martin som ligger här i sängen och är i princip död så det kanske inte spelar så stor roll om jag är med honom eller inte hehe.. :P

Vi hörs imorgon gott folk, god natt!
2009-01-22
 20:48:31

Tjuvarna snodde min iPod och nu har datorn gått sönder?!

Vad ska jag göra nu då? Mitt liv är förstört *buhuuuuu* haha. Nej men fy tusan, kan man ha mer otur?! Det är lite typiskt mig. Eller okej, det är rättare sagt otur att det händer mig hela tiden. Så nu blir det inga bilder och sådant på ett tag här i bloggen eftersom min dator är sönder (TACK GODE GUD att pappa har en extern hårddisk där jag har kopierat över ALLT från min dator INNAN den gick sönder!) och jag nu sitter på hans dator. Det får bli när jag får en ny, eller en som fungerar åtminstone... Jag hittar heller inte mitt kvitto på iPoden så det är jobbigt, för då måste jag ju köpa en ny. Bajs.

Kände mig inte så kry idag, sov så sjukt dåligt inatt och har känt mig som en zombie idag så jag passade på att läsa "När jag hör din röst" av Stephenie Meyer, och jag råkade visst läsa ut den på typ 7 timmar (450 sidor) det var najs! Den var ruskigt bra :) Man lär känna Jacob mer i den här boken, och han är faktiskt nästan lika underbar som Edward är!
Så nu ska jag börja på tredje boken tjohooo.

Juste, jag alex nisse och mamma var på cirkus cirkör i tisdags och det var rätt grymt faktiskt. Blev lite sugen på det där med akrobatik, såg så jävla kul ut, samtidigt som man måste vara grymt stark och smidig för och det tror jag att jag lätt klarar med massa träning! Det kanske är i akrobatik jag blir proffs i istället för ridsporten? NÄ FAN jag ska bli proffs i båda! VÄNTA BARA :)
2009-01-18
 15:10:16

Hello everybody!

Hej bloggen!

Har varit på muskö i helgen, därför jag inte har uppdaterat så bra. Det har varit lugnt, och väldigt slappt och jag har inte mått så bra, kände mig sjuk, men nu mår jag bättre. Har inte så mycket att skriva förutom att låssmeden har nu varit hos oss och fixat det så nu går det att stänga dörren + låsa, så nu är jag lugnare och kan slappna av.

Hmm, uppdaterar imorgon tror jag, nu är jag verkligen trött och vill bara slappaaaaaaaa ;)

2009-01-16
 09:45:15

Hemska jävla idioter

Kom hem igår vid halv fem tiden, och skulle bara slänga in katterna (som vi hämtade i haninge för dom hade blivit kastrerade) hemma och hämta bensin så skulle jag åka tillbaka med camilla till tungelsta där jag har min 4-hjuling. Men så ser jag att dörren är uppbryten och blir helt chockad! Så Camilla säger åt mig att inte gå in och det gör jag inte och sedan ringer vi polisen och dom kommer efter 1½ - 2 timmar, kommer inte riktigt ihåg. Så kollar dom igenom huset och så, sedan får jag gå in för att se vad som är borta. Huvudsakligen så har tjuvarna gått igenom mitt och framförallt pappas rum och det som är borta är arvegods, silver och guld och lite skedar och dopskedar och sådant. Inte så mycket av värde, som tur var, men ändå.. Jag är glad att inget annat försvann. Idag kommer teknikerna för att kolla spår och sådant, sedan ringer vi låssmed och så får han fixa låset igen.

Usch det var verkligen jätte jobbigt att vara med om det här. Man känner sig så fruktansvärt kränkt på något sätt och det känns äckligt att det har varit människor och verkligen rotat runt i vårat hus. Men jag tror dom hade bråttom, för att i mitt rum så har jag en burk med pengar i, var av 2 st 500 lappar och dom hade missat det (tur för mig..!). + Att dom trodde att pappas klocka (armandet är sönder) inte var värd någonting så den tog dom inte heller, det var bara det att den var värd mer än allt silver och sådant.. Så.

Det hade tydligen varit flera andra rån på sorunda vägen så polisen misstänker att det är en liga, och dom är nästan helt säkra på att det är samma gäng som har varit runt på dom olika ställena. HOPPAS dom får tag i dom här hemska jävla idioterna! Jag vill göra huset så säkert så att ingen vågar komma i närheten!!

Uppdaterar mer ikväll kanske, beroende på vart jag är någonstans.
2009-01-15
 10:02:11

Snabb uppdatering!

Godmorgon!

Har precis kommit hem från haninge djurklinik och där har vi lämnat in Ozzy och Cozy för kastrering samt märkning. Blev dock liiiiiiiiite dyrare än vad pappa från början trodde - 1300 kr kostade det totalt för båda, pappa trodde på 300. Haha.. Jaja, jag får låna pengar av Camilla iaf eftersom jag behöver pengar till mat och så. Har precis slängt i mig två mackor och kollat på schemat, hmm ja egentligen vem fan orkar idrott idag? Men men, det är bara att bita ihop och dra dit! Vi börjar tio över ett i jordbro där vi ska spela innebandy... Hmm. Kan bli intressant.

Hörs senare!

2009-01-14
 18:05:10

Tjolahopp!

Hej bloggen!

Har precis städat typ hela nedervåningen (övervåningen behöver jag inte bry mig om just nu eftersom den är halvfärdig och omöblerad typ:P) så nu är det fint och det bara glänser överalllt...! haha. Ska snart ta mig nåt att äta, är super hungrig...

Juste, vi har iaf en intressant på Lola just nu vet jag, och det är hela 530 stycken som varit inne och kollat på hennes annons sen igår! COOOLT. Fast man tycker ju att det borde vara lite flera som är intresserade hihi.. Men jag är glad om någon är det och att hon kommer till det bästa hemmet är det absolut viktigaste! Där hon kan få stanna också...

Nej nu får vi allt höras senare, min mage skriker!

2009-01-14
 09:12:16

Morrn morrn

God morgon bloggen!
Jag har precis kommit ut ur duschen, och det var sjukt skönt att bara stå där... Och vet ni! I natt så vaknade jag med ett ryck att jag hör någon skrika som om den håller på och dör! Jag hör att det inte kommer ifrån en människa så jag var nästan helt säker på att det var mina katter som höll på och dö utanför (trodde att pappa hade släppt ut dom på kvällen så hade dom inte velat komma in eller nåt) så jag rusar till ytterdörren och öppnar den och så hör jag fortfarande det där skriket och det kommer ifrån vårat "berg" eller vad man ska säga, där eken står, och slutar tvärt några sekunder efter jag öppnat dörren. Hör nåt prassla till där borta i buskarna och jag stänger dörren och ser sedan mina små kluttar stå sömnigt vid mig och titta på mig. Sen efter en liten stund så började det där skriket om igen, fast då stundtals och slutade sen. Sen hörde jag också rådjur som stog och ropade. Men tror ni det kan ha varit en räv som höll på och dö? Vi var hos A-C i lördags ju och då berättade en som också var där att när rävar håller på att dö eller nåt (läs dödas) så låter det skit läskigt och jätte likt en människas "dödsskrik". Ska nog gå dit och titta sen... Hjälp! Hihi



Jag var lite cp igår men jag kan få typ lite panikångest för en stund men sedan idag så var jag vid mitt vett igen så Sara ska i alla fall sova här idag, och kanske imorgon, hoppas jagis, för på fredag kommer iaf martin och sen på lördag är det ju tjejkväll!! :) Det blir skoj.

Nej, nu ska jag äta frukost. Är vråååålhungrig!
2009-01-13
 20:58:40

Grym tjej

Någon annan än jag och Sara som tycker Kate Hudson är grym? Hon är så snygg! Men hon har varken stora tuttar eller stor rumpa eller läppar och allt det där. Kate Hudson är naturligt snygg och hon tränar och tränar. Någon att se upp till.
2009-01-13
 16:06:17

8 minutes...

Puh! Har precis gjort "8 minutes legs" och "8 minutes buns". Den sist nämnda var klart jobbigast! Fast det var svårt att få plats i mitt lilla rum men jag hade inget val än att vara här eftersom min dator står här. Och filmerna finns ju på internet så det blir svårt att göra på annat sätt. I och för sig kan man ju koppla datan till TV:n, det kanske jag gör någon dag.

Tips
Ät en halv grapefrukt per dag, så går du ner 4 kg mer än om du inte äter grapefrukt.

2009-01-13
 15:26:31

God eftermiddag

Hej bloggen!

Kom hem för ca en timme sedan efter en kort dag i skolan. Efter skolan så åkte jag raka vägen till konsum i västerhaninge och pratade med butikschefen och gav honom mitt CV, han skulle höra av sig om något dök upp. Icas butikschef var ledig så jag kommer åka dit nästa gång jag har tid och ge mitt CV till honom. Måste verkligen ha ett jobb!
Kommer också att söka jobb på en zoo butik i vh samt några andra.. Ska kolla upp vilka jag kan tänka mig jobba hos.
Fast det lär ju bli var som helst, för jag vill verkligen ha ett jobb.


ÄR DET INGEN SOM HAR ETT JOBB TILL MIG? DELTIDSJOBB/HELGJOBB (EN VARDAGS KVÄLL + HELGDAG) KAN TÄNKA MIG JOBBA MED VAD SOM HELST!

Efter detta så solade jag på solariumet i västerhaninge. Det var verkligen länge sedan och jag behöver nog sola en gång i veckan för jag är så himla blek och det är inte snyggt alltså. När man är brun så ser man mycket fräschare och snyggare ut, det tycker i alla fall jag. Vad tycker ni? Snyggt brun eller fint blek?

 

Lite dåliga bilder kanske, men man ser ju skillnaden! Så, vad tycker ni?

Nu har jag lagt upp annons på Lola på bukefalos och hästnet. Den på hästnet kommer upp senare ikväll när mamma aktiverar den. Jag håller verkligen tummarna för att det inte ska ta allt för lång tid att få henne såld. Men självklart kommer hon till bästa hem.

Uppdaterar mer senare

Kram

2009-01-12
 23:04:29

Dags för att sova

Ja nu har jag tränat klart i två omgångar, först tio minuter bara innan mannen som kunde tala med hundar började, och sedan kanske en kvart efter det slutat. Ja, alltså jag borde väl köra längre egentligen men när jag kollar runt på sidor och läser om olika träningsformer så behöver man inte träna mer än 25 min intensivt. Man ska inte trötta ut musklerna så man knappt kan stå på benen efter ett pass utan det ska vara i lagom mängd. 

Men visst är det härligt att få den där träningsverken dagen efter, som en bekräftelse att man tränat rätt och bra dagen innan. Jag har inte fått träningsverk de senaste gångerna, det är lite frustrerande som ni kanske märkt att jag tycker. Men men jag hoppas bara att jag är nöjd med framför allt mina ben (lår) och RUMPA tills sommaren. Det är mitt mål just nu, att få en snygg rumpa och snygga vältränade "tajta" (alltså inte fladdriga) tills sommaren.



Snälla Magnus och Camilla som ska bo hos oss ett tag sen i februari, ska på onsdag komma över till mig med deras spinningcykel som jag ska få låna. TACK! Det blir jätte bra kompensation till mina andra övningar + motion! Och så har jag ju självklart hört att man får snygga ben av spinning... ;) Nej men helt allvarligt så tror jag det är en super bra motionsform och roligt att göra också! Jag är inte så inne på att dra ut och cykla för jag tycker inte om när jag ser vägen framför mig. Undrar varför... Så detta är ett underbart alternativ till motionsträning som är jätte viktigt! Tack igen!


Nej, nu ska jag sova och drömma lite om hur snyggt vältränad jag kommer att bli efter ett par månader med cykeln...
Skämt och sido, god natt på er allihopa.
2009-01-12
 17:46:05

Måndag + JOBB sökande

Ja idag är det måndag vilket betyder att jag hade skola idag. Kändes inte alls så konstigt, men det var skönt att vi bara hade två lektioner och slutade vid lunch :) Ska snart träna, kommer nog bli efter middagen antagligen. Jag är fortfarande lika fundersam på varför jag inte får träningsverk. Jag får väl köra på extra hårt idag då ;)

Ja, jag sa ju att jag och mamma hade kommit överrens om en sak och nu vågar jag nog säga det. Detta är egentligen bara för min egen skull så jag inte ska springa i förväg när det kanske inte är hundra procent säkert. Men nu är det det så nu tänker jag "avslöja" det. Vi ska sälja Lola. Och det känns väldigt roligt och skönt faktiskt, även om jag kanske kommer sakna henne lite. Lär nog sakna henne mer sen efter hon är såld, men det vet jag ju inte än. Vi ska köpa en ny häst som är högre utbildad och för lite mer pengar, och denna gången en vallack, haha. Det ska bli super kul och spännande att titta på olika hästar och åka runt och provrida igen! Hoppas jag och mamma står på samma sida och tycker bra om samma häst bara, så att det inte blir så att vi vill ha olika hästar. Men men, jag tror nog att det ska funka!

MEN, det blir ingen ny häst förrens jag har fått ett jobb. Så imorgon ska lämna in tre ansökningar på 2 konsum och ett ica. Sedan ska jag skriva några mer CV för andra möjliga jobbställen i VH (västerhaninge). Nåt jobb måste jag ju få! Och jag ska söka som en galning! För jag vill verkligen ha en ny häst! Fast det behöver ju inte bara vara i västerhaninge så klart. Om det är någon där ute som vill ha hjälp av något slag på helgerna mot en peng i månaden så är JAG den rätte! Jag jobbar alltid på järnet och är lätt att jobba med :) Sprid ordet vidare till era nära och kära att jag Julia söker jobb...

2009-01-11
 20:36:15

Snart dör jag av trötthet

Jag kommer när som helst krascha i sängen och somna, för jag är så sjukt trött! Har vart full rulle idag helt enkelt. Ingen träning idag kan jag säga! Det får bli imorgon istället. Nej, god natt hörrni!

Avslutar med lite med några bilder jag tagit

 

 

God natt!

Snälla någon där ute, donera en Canon EOS 1000D till mig
2009-01-11
 15:34:09

Nyss hemkommen

Har precis kommit hem efter en lång dag i stallet. Jag hade utsläppet så jag och Sara makade oss upp och gjorde lite mackor och sedan drog vi till stallet och släppte ut hästarna, det gick snabbt så vi mockade och gjorde foder till våra hästar och sedan käka vi frukost och letade efter nån rolig gran som winston kunde tugga på. Sen var det dags att rida! Allt började med att Lola var fullständigt tok hård i höger, hon bara VÄGRADE att ställa höger! Jag fattade inte varför och hon blev mer och mer stressad och jobbig och började hoppa och backa och skutta och ja allt man kan tänka sig nästan. Så jag använda spöt som en tillrättavisning men jag inser att det är ingen idé att spöa upp hästen utan att vara lugn och bestämd är mycket bättre så jag la ifrån mig spöt och försökte med den metoden. Det gick väl inte så värst mycket bättre men hon stressade ner iaf och det var bra. Sen red vi och det gick bättre och bättre för Anne-Carin så till slut så slutade vi tio minuter innan för hon var riktigt trött i bakbenen sen igår också vilket gjorde att hon inte släpper till ryggen lika bra idag så det är inte så bra..

Men det gick bra som sagt till slut och plötsligt utbrister Anne-Carin att hon vet varför Lola har varit så besvärlig i höger idag. Jag har råkat att glömma stoppa in nosgrimman innanför "bettet" vilket gör att hästen känner av det väldigt tydligt och det nyper nog till ordentligt där varje gång man tar i höger. Så nu förstår jag varför det var så! Lilla lolis, så snäll hon var egentligen som släppte till mot slutet ändå..


Jag och lolis med Anne-Carin i bakgrunden

Jag och mamma var och åt lunch idag på thai restaurangen i västerhaninge och pratade över vad vi ska göra med Lola. Jag är väl nästan 100 % säker på vad vi kom fram till men jag väntar lite med att skriva det här förrens jag är helt säkert.
Det var i alla fall en väldigt trevlig lunch, och jag tror vi fick ut mycket av det! Nästa möte blir med Anne-Carin för att planera framtiden :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, är väldigt trött så jag tror jag tar det lite lugnt och vilar lite, och sedan ska jag träna. Jag får ingen träningsverk, det stör mig! Tränar jag fel? Nej idag ska jag köra på som tusan! Jag tror min kropp orkar mycket mer än vad jag tror, så jag kan nog ta i lite mer ändå. Allt tack vare att man mockar och springer runt i stallet som en galning nästan varje dag ;) haha.

Ha det så bra, jag lovar att uppdatera senare för er få läsares skull!
2009-01-11
 00:44:45

Kom hem för en stund sen

Jag kom nästan precis hem, eller jag och sara kom hem till mig för ett litet tag sedan från våran tränare Anne-Carin. Det är nämligen kurs nu i helgen. Jag rider på kandar och det går jätte bra, och Sara hon kämpar på med sin lilla plutt och de har blivit så fina! :)

A-C bjöd alla kursdeltagare på middag idag och det var super trevligt! Vi fick även se en film när Anne Carin tränade för Micheal Klimke för ca 3 år sedan på fina Leander. Det var roligt! Hon blev först lite generad, men sedan tyckte hon bara det var kul och berömde Leander när hon stod och tittade, det var roligt haha.

Något som är mindre roligt är att jag och sara är tvungna att gå upp tidigt imorgon för jag har utsläppet... Så vi ska picknicka i stallet sen när vi är klara med allt så vi har något att göra på dötiden som blir över innan jag ska rida kl elva och sara tolv.


Jag och Lolis


Sara och winston

Dagens träningstips:

Den kissande hunden


Tränar: Rumpans sidmuskler.
Ställ dig på alla fyra på golvet. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Lyft nu ett ben uppåt i sidled så att foten kommer i höjd med rumpan. Du ska känna hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka ner och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.


God natt!
2009-01-10
 11:00:07

God morgon, eller god förmiddag

Har precis varit ute på min morgonrunda med pappa, det var lite jobbigare än vanligt för jag mådde lite illa, men det gick iaf! Så nu har jag ätit frukost vilket bestod av: Lätt yoghurt vanilj smak 0,5% med linfrön, solrosfrön och Finax Müsli - BranMüsli+ Strawberry med 12 % kostfibrer samt 2 halvor fazer skepparhalvor med messmör och leverpastej.

Visste ni att messmör är ett jätte bra smalt alternativ att ha på mackan? Innehåller inte så mycket kalorier, och nästan inga points alls. Så om ni vill äta mackor men inte ha ost eller skinka som pålägg, använd messmör! Jätte bra, och gott, tycker jag iaf!



Nu håller jag på att kopiera alla mina bilder till pappas usb hårddisk. Jag har ofta turen att mina tekniska saker krånglar, och mina datorer har alltid krånglat. Så innan hårddisken i datan pajar så för jag över ALLT jag har på pappas! Det är en jätte bra idé att göra det med saker man inte vill ska försvinna, för till slut sitter man där och så har allt försvunnit. INTE KUL! Jag har just nu 2017 bilder på datan, trodde jag hade mer men jag har rensat ganska mycket så det är nog därför. Dags att börja fota lite (med en ny kamera kanske!) så det blir mer bilder.

Återkommer senare!

Kraaaaaamis
2009-01-09
 22:30:48

Men yes

Okej hade precis skrivit ett inlägg som jag skulle förhandsgranska och så blev allt fel så då försvann allt så nu orkar jag faktiskt inte skriva om allt. Kort och gott så har jag inte hunnit skriva idag pga lite diskussioner med min kära pojkvän och jag var tvungen att rusa till stallet och sedan tillbaka hem efter att jag var klar då jag kom på att jag inte hade så mycket tid över, jag och sara skulle se twilight och käka på wok mee café! Sagt och gjort, detta är andra gången jag ser twilight och den är så jävla GRYM! Jag ÄLSKAR den! Jag kan knappt vänta tills tvåan kommer ut på bio, vilket blir om ett år exakt typ, kuuuuuuuuuul. Men, den som väntar på något bra väntar aldrig för länge. Eller?

Jag är super duper trött just nu så jag återkommer kanske sedan med lite mat eller träningstips!

So long!

2009-01-08
 18:55:00

Nu är min snuttis här

Martin kom för ett tag sedan och innan det så tränade jag , det blev fokus på ben och rumpa igen och försökte träna magmusklerna och på pilates bollen så gott jag kunde. Sedan blev det bandet igen.. (armar). Jag kommer nog köra ben och framförallt rumpa varje gång jag tränar. Det är där jag helst ut av allt vill se resultat!! Beach 09så klart ;)


En av övningarna jag gjorde idag

Men när man tränar så gäller det att ha tålamod. Att se resultat tar ett bra tag och man måste äta bra och träna framför allt rätt och jag hoppas verkligen jag gör det. Önskar att jag hade en spinningcykel, för det är en effektiv träningsmetod som bygger muskler och bränner fett. Tänk om jag gör fel? Nej det gör jag nog inte... Jag fick ju träningsverk efter tisdagens träning så... Men jag kan känna mig lite förvirrad om det verkligen hjälper, för jag tränar ju inte mer än 20-25 min effektivt och ibland ännu mindre... Vad säger ni? Ger det resultat eller inte? Ska man köra en timme varje gång för att se resultat?

Jag skrev tidigare att jag skulle ge mina bästa tips för abs men jag har lite problem med dom just nu, måste undersöka dom närmre så det får bli senare...

Nej, nu ska jag umgås med min klutt! Imorgon ska vi träna tillsammans så det ska bli jätte roligt :)

Kramar
2009-01-08
 14:02:03

Skolstart

Ja idag har skolan börjat. Kändes inte så konstigt, känns typ som vi gick på helg bara och nu har kommit tillbaka efter helgen.. Så det blir nog inte så jobbigt. Något som där emot kommer att bli jobbigt, är allt plugg jag ligger efter med. Men jag ska göra lite varje dag och sedan någon eller några dagar koncetrera mig på plugg i några timmar så jag får mycket gjort så jag kan bli klar med alla dessa rester någon gång! Usch usch. Nej men det ska nog gå bra :)

Imorgon är vi LEDIGA! Halleluja moment! Vet inte varför, först så skulle vi inte varit det men sen ändrades schemat igår och det var tur för då såg jag även att schemat för idag hade ändrats, så vi slutade vid tolv, istället för tio i fyra! Najs.
Jag tror jag ska vila lite nu för jag är trött... Sen blir det träning, fokus på mage och lite david kirsch övningar, david kirsch som även kallas för "the ass master" av karolina kurkova (och nu alla andra) verkar vara riktigt grym. Ska nog beställa en tränings DVD om jag får för mamma eller pappa.

Nej nu ska jag vila tror jag! Sedan kommer jag med mina bästa tips för abs!

2009-01-07
 22:48:49

God natt

Nej, imorgon börjar skolan från 08.40 - 11.45 så jag måste sova nu, jag måste gå upp en timme tidigare än vanligt för att  min förbaskade fyrhjuling fortfarande är oanvändbar. Så för att inte bli allt för trött så säger jag med detta GOD NATT till dom som nu läser min blogg! :)

Föresten, ville bara säga att Sara Amberg är den bästa personen jag känner. Hon är som en familjemedlem för mig!

2009-01-07
 22:27:18

Ett fint leende

Jag tycker att ett fint leende kan göra en person som inte är super duper as snygg, att bli snyggare än vad h*n "egentligen" är. Jag skulle vilja ha ett fint leende och ett par vita fina tänder. Någon mer än jag som tycker Jessica Alba har ett fint leende? I och för sig så är hon riktigt söt också, men det är ju en annan femma.

2009-01-07
 14:39:34

Jag tänker göra allt

Sitter här och söker runt på blogg desig på google och då fick jag upp en killes blogg, om jag inte är fel så är han 15 bast och heter Sebastian Eriksson. Och han tar dom FINASTE bilderna! Vilken talang! Och jag blir såååååååååå sugen på att köpa en ny kamera och gå på fotokurs och bara FOTA! För gud vad jag älskar det egentligen! Ja, nästan lika mycket som ridsporten. Jag tänker bli fotograf, med inriktning djur. GRYMT. Men det är också dyyyyyrt. Jag vill ha Canon EOS 50D (lägsta pris 10 000 kr) men kan tänka mig 40D eller kanske 450D. 40 och 50D är bättre än 400 och 450D då det är lite mer "proffs kameror" om man kan uttrycka sig så? Vem som helst kan använda sig av en 450D men om man verkligen vill fota (på riktigt och inte så kompisar) så ska man nog ha den andra sorten. En kamera i min smak kostar iaf inte lika mycket som en häst i min smak...! (mamma, pappa? :D)


Tagen av mig

Jag har haft min kamera Canon EOS 300D några år nu, och ärligt talat så ligger den bara och skräpar nästan... Jag har tröttnat på den för att främst så är den alldeles för seg att fota med och så har den få låga megapixlar.. Jag vill kunna skriva ut mina bilder i större format än vad jag kan göra med 6,3 mp eller vad det är. Den är faktiskt riktigt gammal och finns inte att köpa någonstans, knappt begagnat längre. Visst, det kommer nya kameror stup i kvarten, men det är väl nåt man får leva med. Men nu känns det som att jag behöver en uppdatering.


Canon EOS 40D (lägsta pris runt 7000 kr tror jag)
2009-01-07
 12:09:46

Härlig dag

Det är verkligen super fint ute idag! Jag har inte tagit min morgonrunda idag pga av att jag skulle vara i stallet så tidigt, tränade för Anne-Carin Klinge nu på morgonen vid halv tio. Vi red på kandar och Lola brydde sig inte ett skvatt egentligen utan blev snarare väldigt glad och framåt. Det var lite trassligt att rida på kandar från början men det gick bättre sen när man hande vant sig. Så nu blir det kandar på kursen + måndag och ser hur vi ska göra framöver och så.


(bild lånad från google, det är inte Lola!)

Jag ska nog plugga idag, och bara ta det lugnt... För imorgon börjar ju skolan, och det ska bli helt OK.

Kram
2009-01-06
 21:25:47

David Kirsch

Längtar du efter den perfekta rumpan? Här är stjärntränaren David Kirsch's bäst tips!



1 Sumo-knäböj

Till den här övningen behövs inga redskap, du kan i princip göra den på kontoret. Dessutom ger den både kondition och effektiv styrketräning. En av Heidi Klums favoritövningar!

1. Stå med fötterna bredbent och placera händerna på höfterna.
2. Sätt dig ner, som om du skulle sätta dig på en stol. Res dig upp igen och lyft samtidigt upp höger ben mot taket.
3. Repetera övningen med vänster ben. Upprepa totalt tio gånger med varje ben.



2 Knäböj i plié

  Den här övningen fokuserar på lårens insida och den undre delen av rumpan.

- Modellerna brukar göra den här övningen innan de går ut på catwalken eftersom rumpan direkt får en tajtare look, säger David Kirsch.


1. Ställ dig med benen i sär. Låt knän och fötter peka utåt i cirka 45 grader.
2. Dra in rumpan, böj på knäna och sjunk nedåt samtidigt som du lyfter hälarna från golvet och står på tå.
3. Håll positionen i fem sekunder. Sänk ner ­hälarna i golvet igen, men stå kvar med böjda knän. Upprepa 15 gånger.



3 Näbbdjursgång

  - Den här övningen ser lite rolig ut, men den är en riktig rumplyftare. Anne Hathaway älskar den, vi lyfte hennes rumpa hela fem centimeter med hjälp av den, säger David Kirsch till tidningen Glamour.


1. Ställ dig i en bredbent, halv­sittande position.
2. Lyft båda händerna och placera dem bakom huvudet, som när du ska göra situps. Vill du maximera ­övningen kan du hålla en medicinboll ovanför huvudet.
3. Håll in magen och spänn rumpan. Gå sedan framåt, ett steg i taget, hela tiden i halvsittande position. Ett lagom pass är att gå från ena kortväggen av ett rum till den andra och tillbaka.


Enjoy!

2009-01-06
 21:07:10

Gratismode.se

Hittade nyss en sida som heter Gratis mode och där kan man smala poäng och få upp till tusenlappen i presentkort på ett 60 tal kända butiker. Tyckte jag var jätte bra, så alla som nu läser det här, bli gärna medlem!

(klicka på bilden)
2009-01-06
 20:58:35

Blondinbella har rätt

Läste just nu Blondinbellas inlägg om ytlighet och jag måste säga att ja jag tycker man får vara ytlig. Men det får absolut inte stiga än över huvudet. Det får aldrig bli för mycket. Ytlighet är verkligen förknippat med en negativ klang, känns det som. Nej med det som blondinbella skrev så håller jag med om till fullo, faktiskt!

Att bero på ytligheter, Miss world, även Ksenija Suchinova som hon heter, är bara 21 år och är miss world. WOW. Men ärligt talat, hur miss world är hon egentligen?


Full med smink, och tittar man riktigt noga så är hon inte helt flawless.. MEN, hon är sockersöt! Hon ser riktigt bra ut, men miss world, njaaaa... Personligen tycker jag att hon som blir utnämnd till Miss world borde ha något speciellt. Och jag tycker inte att Ksenija har det.

Hmm har inte tagit tag i pilatesen ännu. Ska iaf titta på filmen idag. Nej, nu ska jag gå och titta på den.

So long
2009-01-06
 16:50:51

Dagen avslutad!

Gick upp strax efter nio imorse och väntade på att sara och pappa skulle vakna för vi skulle ut på min nu mera morgon power-walk. Det gick snabbt och jag gick på lite ännu mer. Målet är att att jogga den rundan jag går sen. Sen åt vi frukost, och åkte till RUSTA och köpte en pilatesboll, pilatesmatta, hantlar, gummiband. Så nu är jag fit for fight!

Har precis tränat klart och jag körde fokus på ben och rumpa, och jag kommer garanterat ha träningsverk imorgon. Benlyft, höftlyft, utfall och knäböj var rätt tufft, speciellt höftlyft! Körde plankan och lite med gummibandet också.
Blir kul när Magnus och Camilla kommer så jag kan låna deras spinningcykel. Då blir det powerwalk/jogging på morgonen och spinning varvat dag från dag. Sen kommer jag köra ett hårt spinningpass i veckan också. Det här är skit kul! Känner mig redan starkare. Men jag måste komma på lite bättre upplägg för det gick så snabbt. Måste göra mer... Men iof det får bli lite mjukstart så jag vänjer kroppen, men det lär gå ganska snabbt.

Var sedan i stallet och jag och sara och en till red ut och sedan joggade jag lola lite i ridhuset bara för att känna på henne, ska ju träna för anne-carin imorgon och då vill jag helst inte att det ska bli kaos... Lola kändes trött och energilös men annars bra. Så det blir nog.



Nej, nu ska jag kanske köra lite pilates. Vi hörs! Kram
2009-01-05
 21:24:03

Ha begär

Ja, nu har jag kommit hem för några timmar sen. Jag hittade inte några kläder men det blev:
1 bh
1 sport bh
ögonskugga
mascara
foundation
2 midjeskärp
1 kalender
1 pilates film
2 par svarta strumpbyxor
strumpor

tror jag fick med allt nu... Var i sickla och deras butiker är inte så bra där tycker jag... ska nog följa saras råd och dra till nacka forum nån dag! förresten så är sarais påväg hit nu :) vi ska busa!

Jag gjorde en jätte god maträtt idag! här kommer en bild. Det är spagetti och kräftstjärtar i en god sås. Med lite grönt till :) Super gott!


Åhhh jag har blivit helt besatt av skor, känns det som! Jag har HA BEGÄR! Nu är det dags för ett jobb så jag kan inhandla dessa otroligt grymt snygga skor:


mmmmm jag kommer vara såååå läcker i sommar alltså!

good bajs allihopa, vi hörs imorgon!
2009-01-05
 11:37:31

Redo!

Nu har jag gått min powerwalk som blev på 30 min, ätit frukost, duschat, klätt på mig och sminkat mig lite snabbt och nu är jag redo att åka in till stan(sickla) med mamma! Hoppas JAG får köpa något, för jag har inga pengar!

Vi hörs när jag kommer tillbaka!

2009-01-05
 09:13:46

Morrn morrn

Godmorgon bloggen!
Vaknade med huvudvärk så jag tog två alvedon och nu sitter jag här och väntar på att dom ska värka... Sen är det dags för ett glas varmt vatten med pressad citron! Jätte bra morgondrink som är förebyggande. Sedan ska jag och pappa ut på en 45 minuters powerwalk! Hoppas vi hittar en bra runda bara...

Uppdaterar mer efter jag ätit frukost efter min powerwalk!


Hej så länge!

2009-01-05
 01:47:06

Träna träna träna

Jag har nu suttit och spanat in många olika övningar med pilates boll och utan pilates boll. Jag längtar verkligen för att få sätta igång! Så nu har jag gjort mitt första lite halvklara träningsschema för denna vecka, start imorgon. Har inte skrivit in alla maträtter jag ska äta, det ska jag försöka hinna imorgon. Men nu ska jag sova!

God natt bloggen!

2009-01-04
 20:37:01

Victoria Secret Fashion Show 2009

Såg för ett litet tag sedan på reprisen av denna underbara show med världens snyggaste kvinnor. GRYMT!

16

21

37

43

60

B

2009-01-04
 18:06:29

Kost och träning (långt)

Jag tänker från och med detta nya år 2009 att börja träna regelbundet. Har aldrig tränat på gym, eller dylikt i hela mitt liv. Eller, räknas gymnastik i max ett år? Jag var ju iof väldigt duktig kommer jag ihåg nu när jag tänker efter. Jag fick i julklapp ett SATS gymkort, som jag hade önskat mig, och till min förvåning blev jag inte så glad som jag trodde. Jag hade då hunnit tänka igenom om jag skulle hinna med att träna minst tre ggr på SATS, i veckan. Med skola, häst, och en relation att ta hand om så kände jag att, nej det kanske inte är så realistisk just nu. Jag får helt enkelt vänta tills jag har tiden. Jag tänker gå ut med bra betyg, vårda de relationer som jag har och göra det bästa av situationen. Att träna på gym flera gånger i veckan när man har så mycket annat, är att vara lite för självisk, för det kommer att gör att man glömmer bort annat viktigt i livet.


Ser ni? Super smart!


Muuums

Så jag har kommit på en jätte bra idé som väger upp mot den här gym idén! Man kan ju faktiskt lika gärna träna hemma. Visst, man har inga maskiner eller någon personlig tränare, eller några pass att gå på. Men det betyder inte att man kan bli minst lika vältränad som på ett gym. Med rätt kost, och träning så går det! Jag ska börja med att lägga om mina matvanor och träna varje morgon(förutom lördagar) med antingen spinning effektivt i 25 min eller 45 min powerwalk innan frukost. Sedan kommer jag utöver det att träna ca 4 ggr i veckan med diverse pilates och styrke övningar, med hjälp av tränings DVD:er, en yoga matta, pilatesboll, hantlar och diverse redskap som inte kostar alls mycket! Kommer träna ca 45 min/gång jag tränar och det kommer att ge resultat. Men, jag kommer aldrig låta det här bli till en fixering. Jag vet att det jätte lätt kan bli det, speciellt för osäkra tjejer med sjuka ideal.

Jag har turen att ha väldigt bra gener, och som är ännu mer tur är att jag har mycket gener från min pappa som är väldigt lätt tränad. Så förhoppningsvis kommer jag inte behöva överdriva så fruktansvärt mycket, utan det räcker med några dagar i veckan så kommer jag bli vältränad och SKIT snygg! :) Jag menar, jag ser inte så fruktansvärt hemsk ut nu, och jag har ridit i flera år och det är den enda träningen jag har fått och det mest negativa med den träning är att man lätt får ett "flat-ass" och otränade bakre lårmuskler. Och det är just de områdena jag är minst nöjd med så det kommer att vara min främsta fokusering, på ben och rumpa. Och för det har jag perfekta övningar! :)


Jag har turen också att en av min pappas bästa kompisar ska flytta in här hos oss ett par månader och Magnus råkar vara en riktig träningsfantast, och Camilla äter bara nyttig mat. Så, halleluja moment! Magnus hjälper mig med träningen och Camilla med maten. Eller rättare sagt, vi alla kommer att hjälpas åt. Så det blir super kul. Magnus ska även ta med sig sin spinning cykel (sådan som finns på gym), och den kommer jag defenetivt att använda! Det här kommer bli SÅ kul!
Beach-09, here I come!


Kramis
2009-01-04
 17:47:28

Nytt år = Ny start

Förhoppningsvis så stämmer min rubrik. Jag tog bort min gamla blogg för att den innehöll mycket negativa inlägg och jag vill inte kunna gå tillbaka och behöva titta på det. Jag tänker istället koncentrera mig så mycket som möjligt att få ett så bra år som möjligt.

Jag kommer skriva om personliga saker (men inte allt för personliga har jag bestämt mig för), mina åsikter, min "modeuppfattning", motgångar/medgångar, hästarna och ibland möjligtivs lite politik. Nä men jag tänkte skriva om allt möjligt i min blogg! En salig blandning. Förhoppningsvis så blir det en rolig blogg att läsa =)


Jag för mer än ett år sedan, men jag gillar blicken!


Kramis