2010-05-30
 15:32:13

Bobelibobu

Nu drar jag till dieselverkstaden i sickla och kollar på mina fina vän Fannys föreställning. Ska bli kul! Efter det ska jag äta middag med min älskade pappa.

Facelook for today då



Mitt fina ängla hår.. Ser fram emot att få solblekt hår!! Wiieee
2010-05-30
 11:18:54

Usher feat. Will.I.Am - OMG



Gryyyym låt!

2010-05-30
 10:35:07

God morgon god morgon åh vilken härlig dag *sjunger*

God morgon på er allihopa! Strålande väder ute idag!

Jag har precis klivit ur en lång dusch, har rakat benen och tvättat mitt hår ordentligt. Så nu ska jag snart äta frukost för sedan framåt tolv, ett så är det dags för brunch med familjen. Det är ju mors dag idag! Kommer förmodligen inte hinna köpa någonting till mamma, men vi får se. Jag får ge henne en kram så länge hehe.

Resväskan är nästan full och  väger 15 kilo. Den ska rymma 20 kilo, men jag fattar inte riktigt hur. Jag har bara packat kläder, skor, ihopvikbara kylväskor, alla skor och ja det var väl det. Jag ska även få plats med lite kläder till samt sminkväska, hårtork, plattång, hårspray, mobil laddare, kamera, kamera laddare, böcker... Hmm ja det var väl allt. Jag tror att jag kommer få plocka ur en del kläder. Får väl köpa där nere om det blir klädesbrist haha.



Kylväskorna är dom blåa blommiga och jag ska försöka vika ihop dom bättre så mer kan få plats under nätet på ovansidan av resväskan. I seven eleven kassen har jag alla sandaler. Skippar nog heelsen, dels för att de tar onödig plats och för att jag inte ska partaja. Dock skulle det vara snyggt med ett par wedges men det finns säkert där nere också.

2010-05-29
 14:44:04

Nu är det nära!

På måndag åker jag och Martin till Cypern i tre veckor. Aldrig varit utomlands så länge, så vi får se hur det blir. Vem vet, vi kanske längtar hem när det har gått två veckor? Borta bra men hemma bäst, så är det ju.

Vi har varit och växlat pengar och sammanlagt tar vi med oss nästan 25.000 kr att spendera på två personer på tre veckor. Det låter ju verkligen helt fullkomligt sjukt!! Haha... Men vi får se det blir en erfarenhet i alla fall, antingen så har vi med oss för mycket pengar eller helt lagom det bror ju på lite hur man vill leva och så. Det kommer gå galant i vilket fall som helst, vilket är skönt. För om vi skulle ha med oss för lite pengar vet jag inte vad vi är för slags penga-slösare haha... Det blir nog lite shopping och utflykter också och inte bara mat. Det ska bli grymt!!

Så denna dagen kommer att spenderas på att tvätta alla kläder, städa rummet. packa väskan. Imorgon ska jag gå igenom så jag verkligen har allt nedpackat samt skriva ut biljetterna och kolla upp om man kan checka in innan via internet men det är lite osäkert eftersom det är charter. Håller tummarna för det iaf... Då slipper man ju köerna på flygplatsen!

Imorgon har jag även lovat att komma på min fina vän Fannys show! Så det ska bli kul att se henne, har aldrig gjort det förut. På scen alltså. Jaja nu jag ska nog slumra ett par timmar, är så himla trött.. Jag uppdaterar nog senare.

 
2010-05-27
 14:22:28

Extremt blandade känslor...

2010-05-27
 13:33:01

Hej mina vänner

Har suttit hela förmiddagen med plugg. Nu har jag ingenting kvar i skolan! Najs! Verkligen sista minuten, men så länge jag gör alla rester så spelar det ju ingen roll. Wiiieee nu är jag glad!
Jag har även suttit och försökt komma underfund med vart f*n alla mina räkningar är. Men jag tror att jag kommer få två av dom som jag undrar över i slutet av juni istället och det var ju verkligen lägligt med tanke på att jag åker till Cypern på måndag. Funderar på om jag ska växla in typ 2/3 här och ta ut resten om jag behöver på banken där... Fast jag tror att jag kommer växla allting, men jag vet inte. Svååårt. Jaja det får bli som det blir helt enkelt!

Nu ska jag göra någonting annat. Hej svejs

2010-05-26
 18:55:49

Vad ska man äta? Jag vill ju ha bullar

Martin kom precis hit och han står nu i duschen för han luktade minst sagt pyton. Har beundrat min rosa resväska lite, sovit, och inte gjort så mycket mer tills nu. Håller på att föra över nya filmer till martins externa hårddisk så vi ska kunna titta på bra filmer i cypern på kvällarna, hihi.

Det är bara 5 dagar och fan vad skönt det ska bli. Tre veckor, faan vad najs alltså!

Nä nu ska jag göra något annat, typ mat, men jag är inte så kreativ idag.. Hmm what to do.

Hörs imorgon!

2010-05-26
 14:12:46

Är det inte den snyggaste resväskan ni någonsin sett?



2010-05-26
 09:40:37

Hallelåja

Gud vad jag har uppdaterad dåligt den senaste tiden. Det måste det bli ändring på! Eller vad tycker ni? Hehe

Jag har precis gått upp, tagit min äppelcider-vinäger shot (självklart utblandad med vatten) och ätit en tallrik med fil med kanel. Varför jag tar äppelcidervinäger är för att det sägs att det höjer metabolismen alltså att man får en bättre ämnesomsättning typ. Men som sagt det finns ingenting som är styrkt och bevisat genom forskning så det kan ju vara så att det inte fungerar också.

Jag ska nu klä på mig, kleta på lite smink och sedan ska jag och mamma fara till Sickla och köpa resväskor och kanske lite annat smått och gott. Efter det ska jag till gymmet! Så jag uppdaterar mer när jag kommer hem helt enkelt.

2010-05-25
 11:02:47

Could this bring us closer?

Jag har varit mycket med Martin de senaste dagarna, och vi har haft det roligt faktiskt. På gott och ont förstås med tanke på den nuvarande situationen som jag inte kommer tala om här i bloggen, men det har varit ganska bra i alla fall :)

Vi har lagat mat och för några dagar sen gjorde vi sallad och det var såååååå gott!! MUMS!

  

Jag har inte tid att skriva mer för jag ska till skolan nu och skriva ett prov. Vill ju inte ha något IG så det e bara att göra...

Uppdaterar mer sen.

2010-05-20
 10:36:54

Ny strålande dag

Solen skiner och det är varmt och underbart väder idag. Skönt!

Har sovit lite si sådär inatt, men det är inte så konstigt heller. Känner mig ganska tom just nu men nog om det! Det är för fint väder för att klaga...

Jag vaknade först vid strax efter sju, försökte somna om men det gick inte så bra. Så jag satte på en film och sen blev jag trött så jag somnade om och vaknade vid tio igen. Nu har jag precis ätit lite fil och ska ladda in Nomy i mobilen sen ska jag sätta mig och sola. Ska tvätta idag ocskå, om det finns tid i tvättstugan... Ska pallra mig ner och kolla det snart.



Vi hörs senare! Ikväll med det grillning med familjen.
2010-05-19
 18:58:45

Har inga ord

Jag har verkligen inte några ord. Jävla svin. Fy fan, fy faaaaaaaaaaan
2010-05-19
 13:30:47

Den nya designen

Vad tycker ni om den nya designen? Jag tycker den e ball!
Det är en gratis design från http://tescho.se

Just nu är det lite fel hit och dit men jag hoppas på att kunna åtgärda det snarast.


Just nu väntar jag på mamma att hon ska bli klar någon gång i världshistorien så vi kan åka och handla och så jag kan gå till gymmet, vi handlar på  globen och gymmet ligger precis där.

Jag uppdaterar mer när jag kommer hem om vad det blev på gymmet osv.

Hejsvejs!
2010-05-16
 08:02:04

Dålig uppdatering

Jag ska börja blogga mera, jag lovar! Nu när jag har en iPhone kanske det blir lättare =) Ska fixa lite med designen i dagarna så den ser inbjudande ut. Vi hörs under veckan igen!
2010-05-11
 17:09:27

Fiiiiiin dag!

Idag har jag gjort bra saker!
Först var jag i skolan och gjorde ett prov (herregud..........) hehe, sedan begav jag mig hemåt, satte mig i fönstret med choklad och Mia Thörnblom och hade lite egentid. Sedan for jag och silvriga faran till jobbet (shell) och gjorde rent den (högtryckstvättade) samt fyllde på luft i däcken. Den blev så glad att den gick som ett spjut!

Nu är jag rosig på kinderna och känner mig stekt i fejset.
Imorgon ska jag till skolan igen och kolla på griskastrering samt lite annat (kursen djursjukvård, "praktik" som jag ej gjort då det inte fanns någon plats någonstans)


Silvriga faran är till salu!
2010-05-10
 23:52:12

Imorgon åker min älskis till Malta

Jag kommer sakna dig, jag saknar dig redan nu ju... Älskar dig min fina vän, du betyder så mycket för mig...

2010-05-06
 10:10:31

God morgon

God morgon folket! Mår ni bra? Jag har en ganska bra dag hittills. Igår var jag Emelie, Sara, Tessa, Mikaela, Veronica och förlåååååt men jag kommer inte ihåg vad den sista tjejen hette haha, vi var i alla fall på fridays och myste lite sen drog vi vidare till anchor eller hur det stavas. Jag var där bara en kort stund, var trött otaggad och så ville jag inte missa sista tunnelbanan. Kom hem vid halv ett ca..

Nu ska jag bege mig till pappa och lasta av grejer upp till den nya lägenheten, som jag för övrigt inte ens har sett. Ska bli kul att se den. Efter det ska jag träna, vet inte om det blir på gymmet eller om det blir en powerwalk kombinerat med utfall. Har ej bestämt mig ännu... Sen behöver jag städa detta rum! Jisses, jag vill få ordning här.. Kul att jag har en SPIS här inne, haha... Jaja

Nu ska jag surfa vidare på träningsbloggar och lyssna på Bullet for my valentine!

2010-05-04
 10:05:27

Idag fyller jag tråkig mellanålder, 19 år

Jag ska nog fira mig själv med att åka in till stan och köpa lite kläder. Egentligen bör jag vara i skolan och ta igen lite grejor men jag har ju fram till 28 maj så det är inte så farligt om jag är lite slapp. Hehe tänk om jag inte har några pengar på mitt konto? Det skulle ju vara komiskt... Men det ska jag nog ha, haha..
Det är jätte många som grattat mig på facebook, blir så himla glad!! Ska tacka alla ikväll när min dag är över.



Nej ju har jag inte mycket mer att tillägga för tillfället. Skriver kanske mer sen...