2009-12-27
 18:51:12

Jag vill bara göra en sak klar

Mitt liv är mitt eget, jag står ansvarig för det mesta i mitt liv eftersom man alltid har ett val, i princip alltid. Dock så finns det en del situationer där man faktiskt inte väljer vad som ska ske, man har inte alls valt - och det finns ingenting man kan göra åt det, mer än att gå igenom det. Jag har varit med om jävligt mycket skit som få vet om, en del vet om det men det är liksom bara en liten del och jag vill ha det så. Ingen känner mig på riktigt, inte ens mina föräldrar - eftersom jag gör det valet att inte släppa någon helt inpå mig. Jag tycker inte synd om mig själv över huvud taget, eller visst, ibland kanske jag gör det, känner att allt känns jävligt hopplöst och orättvist. Men så ser livet ut, för många i vissa fall.

Jag tänker inte sitta här och skriva en bok, men jag vet att det finns några få som bryr sig på sitt sätt och jag vill bara säga tack. Mer än så tänker jag inte skriva, endast jag vet hur allt är och jag känner bara att det allra bästa är att hålla folk utanför mitt privat liv, i alla fall det mesta av det. Jag kämpar ofta en daglig kamp, och det lättaste är att hålla folk utanför, det är bara så det är.

Dom som dömmer mig kan dömma mig, dom som pratar om mig bakom min rygg kan göra det, dom som sitter och läser detta och tycker att jag är dum i huvudet kan tycka det. I don't mind men det säger nog mer om er(dom som nu gör det, om någon gör det) än om mig..


Tack och hej för mig!
/ Bitterf*ttan
2009-12-24
 10:25:42

God jul

Kära jultomten jag önskar mig ett nytt liv i julklapp.
2009-12-23
 14:54:45

Happy happy

Jag blev glad idag, för jag hade räknat ut att jag skulle få runt 3000 kr i lön den här månaden, och jag har räkningar på 1500 så då skulle jag alltså bara haft hälften kvar. Men idag fick jag min lönespec och till min förvåning fick jag hela 4500 kr!! SUUUUUUUUUPER BRA så nu får jag faktiskt 3000 kr över efter att alla räkningar är betalda..

Sen ska jag köpa lite julklappar i efterskott, haha. Men sen blir det shopppiiiiiiiiiiiiing!
2009-12-17
 19:29:33

Packing my bags to the death valley

Press my face in the dirt
see how long I can hold my breath
pour some salt in my wounds
I am just someone who doesnt
fit in your world

how can I smile with your gun to my head
how can I reach out when your holding me back
I am just so tired of everyone whos trying to save me
just save yourself...

fade away
i wanna fade away

you give me your hand, I dont want it
Ill rather drown on my own
you try to give me relief, I dont need it
Ill rather put the gun to my head

bitterness is calling inside
I am already damned
the fire in my soul is slowly dying
you know destiny calls my name

fade away
I wanna fade away
fade away
I wanna fade away
2009-12-16
 21:37:05

Pointless


Sorry for being such a disappointment, Sorry that I can't be strong every day, Sorry for everything
The last thing I want to do, is to hurt you. But I always end up hurting people..




Shut me of, pull the trigger

2009-12-15
 22:39:26

Snart sprängs mitt huvud

Jag har en sjuk huvudvärk just nu. Jag är sjukt bitter på folk just nu. Detta är inte okej!
Det är trist att det ska gå så långt med allt och alla att man till slut inte vågar lita på en enda jävel, och stöter bort dom man kanske faktiskt skulle kunna lita på. Jätte kul, hur fan ska det här gå då liksom? Har lust och säga TACK SÅ JÄVLA MYCKET till de personer som orsakat detta, men jag ska ta min del i ansvaret och säga, dumma julia som lät det gå dit att jag faktiskt inte litar på någon, not a single soul. Så nu vet ni alla där ute en tragisk grej om mig!

Welcome to my life

2009-12-15
 17:40:31

Uppdaterar senare idag

Är så himla trött så ska kolla på film och slumra lite först kanske. Sen uppdaterar jag! :)
2009-12-13
 21:17:35

Måste ge mig själv lite credit

Trots alla mina rester så får jag minst VG på allt jag lämnar in (exklusive några ämnen).. Allt jag lägger ner tid och energi på får jag MVG på. Jag är faktiskt stolt över mig själv! Sedan är det ju några ämnen jag inte lägger fokus på, och det tar jag liksom det är ingenting jag går och grubblar över att jag får G på, eftersom det är självvalt. Men Eva, en av mina lärare, har gått igenom min studieplan och pratat med olika lärare och hon tycker att det ser väldigt bra ut, så om jag bara får mina rester gjorda så kommer det bli super. Och det känner jag med, bara jag får dom gjorda så kommer det bli awesome. Ska träffa Eva i veckan och lägga upp en plan på vad jag ska göra och när jag ska göra det osv osv. Skönt att man har så bra lärare som gärna ställer upp! Klapp på axeln till er.

Men nu ska jag glo på film och hoppas jag somnar sen.


Smell yah later!
2009-12-09
 22:59:25

Jag vill ge alla ett stort



just nu... Så värdelöst!
2009-12-09
 08:17:14

Skum natt..

Gick och la mig redan vid åtta igår, blev helt plötsligt hur trött som helst! Så jag somnade då.. Vaknade när Magnus kom hem vid halv tolv, men somnade om igen, vaknade vid två igen och då kunde jag inte somna, hade sån jäääävla ångest över att vi ska flytta, att jag ska klara skolan på samma gång, och massa andra saker. Det var skit jobbigt.. Sen läste jag igenom alla mina sms och fällde en eller två tårar. Men sen somnade jag iaf, sen vaknade jag igen när gubbarna var uppe, men somnade om igen sen och vaknade halv åtta och nu har jag precis ätit en grov macka med kalkon på, havregrynsgröt med kanel och äppelmos + en proteinshake.

Har massa tankar snurrandes i huvudet, oooj vad ovanligt liksom.. Drömde skumma drömmar inatt också, det gör inte saken bättre. Nej nu ska jag gå och klä på mig och platta håret idag faktiskt och sen ska jag fara till skolan.


Later!


2009-12-07
 23:09:45

Sovdags..

Direkt efter skolan idag så åkte jag och väntade på Gabbi i VH, hon skulle träna med mig idag, typ en "prova på gymmet gång" och jag värvade henne så hon är nu medlem, och min träningskompis hihi! Bra för mig för då har jag någon att träna med vilket är väldigt kul, samt att jag fick en gratis PT-timme!! Och den PT:n har varit typ väldigt duktig i body building har jag precis fått reda på, och nu menar jag väldigt duktig.. Tror han är bra! Han lär ju kunna träning och sådant väldigt bra ;) Ska fråga ut honom när jag har den timman med honom så jag får lära mig så mycket som möjligt.. Men tänkte kanske punga ut en timma i månaden, det är 475 kr .. Det ska väl gå? :)

Tränade idag iaf och det gick bra, körde 20 min kondition och sedan styrka (ben, mage, rygg, armar, bröst) blev alltså en hel genomkörare av kroppen idag. Lär ha mest ont i bröstmusklerna imorgon tror jag ... Men fan bencurlen dööööööööööödade mina ben. FUCK vad jobbigt det var att göra de sista repsen!! Haha omg.. Aja imorgon blir det allra mest kondition med Gabbi igen!

Har städad som en galning precis.. Jag är skum.. Har strykit några skjortblusar, vikt kläder, dammsugit, tvättat, vad mer... Skitsamma jag är trött nu! Men juste idag när jag solade så typ "brände" jag mig nästan mitt i pannan fast lite åt höger och lite längre ner, typ ovanför ögonbrynet.. Gjorde oooont. Såg ut som jag hade typ "nålstick" där också så jag trodde jag hade fått cancer för ett tag. Inget att skoja om men det gjorde jag inte heller iof men ändå.. Blev lite rädd hehe. Så jag ska väl inte sola på ett tag och sedan försöka igen hehe. Vill inte va blek ...


Nej, god natt. Smell you later!

2009-12-06
 20:08:42

Trött!

Jag älskar verkligen mitt jobb, det är så himla kul! Å det bästa är också att jag tycker mina arbetskamrater är jätte trevliga också! Även om det blir jobbigt ibland pga stress eller äckligt sura kunder så är det bara att skaka av sig det och bli glad igen :) Har vart fullt ös hela helgen och det har varit skojsigt. Det är roligt när kunder som ofta är där och handlar känner igen en och pratar mig en, frågar hur man mår och sådant. Då blir jag pigg!

Är sugen på något sött men ska försöka hålla tassarna borta, har iof inte så mycket att äta här men...
Jag tror jag ska gå och glo på tv nu, har så ont i knäna och fötterna för jag håller på att gå in mina träningsskor (som jag också jobbar i) och de är lite trånga just nu och jag är ju inte van att stå upp i 9 timmar i sträck... Men det blir bättre sen! Ska lägga mig tidigt tror jag, så jag får sova ut.. Tänkte nog sova tills jag vaknar imorgon. Det blir väl ändå runt nio så ... Men måste faktiskt passa på att tacka Mackan, Carin, Minna och Tiia att ni är så snälla mot mig och gör att det blir roligt att jobba!! ;)


Smell you later aligator
2009-12-05
 18:52:46

Jobbatatttatattat

Ja.. jag har druckit en, hör och häpna, cappuccino ...! haha. inte likt mig, hatar kaffe.. det var inte gott. men jag drack den ändå bara för att jag hade en sån jävla huvudvärk och jag var lite seg så.. det var bara att dricka. hällde i sucketer också eller vad det heter, det blev söööttt... hihiihi.

jag har är helt hyper alltså! skulle kunna göra vad som helst känns det som! galet alltså.


nä nu ska jag till restaurang med mamma och alex, jag ska utnyttja mamma. ;)


P.S Jag älskar min familj mest av allt i hela världen speciellt mina bröder. Tänk vilken tur jag har.


Smell you later!
2009-12-04
 08:56:01

Startar dagen med det här



2009-12-03
 23:22:39

Tjena hörrni!

Jag har haft temavecka den här veckan och då ska man göra tre arbeten om Kalla kriget, som temaveckan handlade om, och en var ur geografisk synvinkel, en ur samhällsvinkel och en ur historia vinkel men det kändes som att det blev mer två stycken samhälls uppgifter och en geografisk. Jag har lagt ner väldigt mycket tid på det här nu och jag tror jag kommer få MVG på allt, åtiminstone samhälls+historia uppgifterna som är viktigast för mig :)

Jag är trött och seg, ska läsa om twilight böckerna, så nu ska jag hoppa i säng snart och börja läsa ;) Kommer aldrig kunna sluta.. Snacka om beroendeframkallande!

Bjuder på en bild som jag skulle lagt upp igår men det skedde ju aldrig så här har ni en i alla fall.


Smell you later, aligator


2009-12-03
 19:33:54

Det går väldigt bra att plugga till den här låten faktiskt!

2009-12-03
 18:48:41

Pluggar!

För fullt, temavecka denna vecka på Kalla kriget. Måste göra klart en rapport om Kalla kriget, som verkar bli vääldigt lång.. Har också geografi uppgiften att slutföra. Så jag uppdaterar sen ;)



Later
2009-12-02
 15:01:54

Hemma från skolan nu! :)

Nu är jag hemma från skolan, känns helt sjukt att vi snart tar studenten... Kommer gå as fort. Ska ha möte med en av mina favoritlärare Eva denna vecka, eller nästa, för att hon ska hjälpa mig med min studieplan. Hur vi ska lägga upp det osv.. Har ju typ 12-14 rester att ta hand om. Tre stycken är halvklara det vet jag, helt sjukt, varför gör jag inte klart dom.. Jaja jag vet att jag kommer klara detta, känner mig optimistisk. Måste bara hålla kvar den känslan.

På vägen hem så var det sååååååå fint det är ju värsta frosten ute och solen var stor och orange + dimma och då tänkte jag, PERFEKT för att fota närbilder, älskar sådana bilder.. Men så kom jag bittert på att jag har ju ingen bra kamera, så min digitalkamera fick duga och jag tror det blev ganska bra bilder trots allt :D Ska ladda upp dom snart, så visar jag er sen :)

Later!
2009-12-02
 08:01:12

Det är SVIN kallt ute

Och jag ser inte fram emot att åka 4hjuling i 25 min nu.. Fy fan! Men ska sätta på mig mycket kläder, vanliga kläder, sen en tjocktröja, och mjukisbyxor och sedan termobyxor (som för övrigt suger men dom ända jag har så) och min fula slit och släng vinter jacka. Har också proppat i mig havregrynsgröt, så nu är jag mätt!

Och vad var det jag sa, inte hade jag någon träningsverk inte. Jag tränade ju på rätt sätt eftersom en instruktör var där och såg till att alla gjorde allting korrekt, så jag antar att jag inte tog i för fulla muggar? Jag tyckte jag tog i men aja ... Får väl köra dubbla pass eller någonting sen då! Ska ju till gymmet imorgon igen för sen kan jag inte vara där förrens på måndag igen.. Undrar vad jag ska göra då.. Hmm :)


Jaja, nu ska jag fixa mig lite!

Later!
2009-12-01
 22:25:11

Nej

Jag finner inga ord, förutom: värdelöst, betydelselöst och krossad

2009-12-01
 21:01:47

Hemma från gymmet

Hallojsan!

Jag har precis kommit hem från gymmmet och nyss druckit en proteinshake, dom smakar udda men ändå rätt gott, luktar så sött så jag vet inte vart jag ska ta vägen hihi. Det gick så himla bra idag :) Jag var med på spinning och det gick jätte bra, inte alls lika svårt som jag trodde det skulle bli. Måste dock höja min maxpuls till 218 istället för 208 då jag kom upp i 200 vilket typ är omöjligt... Var sedan med på cirkelträning och det var bra! Riktigt bra genomkörare på ynka 30 min. Kändes mest i armarna, men nästan alla som hade med ben att göra var nästan lekande lätt så jag ska ta i mycket mer nästa gång :) Är så stolt över mig själv!

Sen väntade jag på Magnus efter hans spinningpass nr 2, och då passade jag på att sola, man har 10 fria solningar där, superbra eller vad? :D

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag väl se på någon film antar jag :)

Jag är sjukt taggad det ska bli sååå kul att komma igång på allvar nu. Äntligen kan jag säga beach 2010 hahaha...
Skämt och sido ;)


Later era latmaskar!



PS:
Måste bara tipsa om Black Ingvars, har ni spotify så sök på dom. As sköna!
2009-12-01
 16:58:02

Lär somna väldigt gott ikväll

För jag är väldigt trött just nu! Har varit det hela dagen... Om 1½ timme åker jag iväg till gymmet å kör cirkelträning idag, kommer frysa ihjäl dit och på vägen hem men ändå ;P Magnus skulle åka klockan sex men jag orkar inte sitta där och vänta en halvtimme på att passet ska börja, så jag tar min fyrhjuling (som jag för övrigt vill SÄLJA för tillfället haha..) dit istället. Tar trots allt inte så lång tid. Får sätta på mig varmt, och hoppas att den går framåt och inte i slowmotion.. jaja jag ska vara glad över att jag inte behöver ta bussen minsann.

Ska nog ta en powernap nu, eller vila iaf... Är grymt irriterad och grinig, så bäst jag håller mig undan, kan lika gärna passa på att sova lite hehe :)

Nu när jag ska börja träna så ska jag väl ha en någorlunda bra kost också, vet inte riktigt men jag ska väl försöka hålla mig undan från så mycket kolhydrater som möjligt, dock kommer jag att ha helgerna rätt fria, om jag vill ha godis så köper jag det liksom, men inte på vardagarna! Det ska jag väl kunna hålla mig till. Har ätit havregrynsgröt, veg. lasagne, äggmackor och lite godis idag hittills. Hmm vad var det jag sa att inte äta godis på veckodagarna, jaja det kan börja från och med nästa vecka, kan ju inte slänga lite godis?! Dahh


Skämt å sido, ska sova nu sen tar jag en protein drinkis och sen bär det av! Skriver om passet när jag kommer hem.

Later!




2009-12-01
 07:59:55

1 december

Shit vad jag är trött idag.. Helt slut. Känner mig som en riktig zombie! Nä men nu är det dags för att fräscha lite och sedan ta vrålåket (not...) till skolan, lång dag i dag. Får se om gymmet ringer mig så jag kan boka pass. Annars är det bara att gå imorgon eller på torsdag helt ENKELT.


Later!