2009-10-16
 23:32:04

En tur dag

Idag har jag haft en riktig tur dag! :D

Det började med att jag var hemma hos martin jag tog det lite lugnt och sen gick jag på götgatan för att göra lite diverse inhandlingar. Sen gick jag tillbaka till honom och sov, sen åkte jag till globen, handlade sushi och åkte hem till mamma å satt där och åt. Mumsi.. Sen körde mamma mig till jobbet (shell) och jag jobbade från 17 - 21. Det gick super bra och jag jobbade med Mackan han är as kön, en kille på 37 bast som ser ut som ynka 25. Han tyckte jag var så snäll som sa det haha. Helt seriöst han ser verkligen inte ut som 37..! Jaja skitsamma.

Sedan åkte jag hem, och jag kände mig ovanligt glad. Dels för en sak och dels för att jag verkligen gillar mitt jobb, och det gick bra idag. Det är roligt! Sen när jag kom hem, så ska jag sätta på en tvätt och ser att jag inte tömt tvättkorg nr 2 (den ligger det typ inget speciellt i... trodde jag) och när jag tömmer den, hittar jag min fina blus som jag letat efter såååå länge, jag hittar min sport bh, jag hittar pappas alla försvunna tröjor, jag hittar allting som saknades! HALLELJUA! Så himla bäst! Tänkte bara skriva det här. Idag somnar jag lycklig!


KRAM!
2009-10-09
 10:04:52

Update

Lola böjdes idag också, hon markerade lite på lågt böjprov. Kuuuul. Så hon e sprutad i båda kotorna igen och så ska mamma och Irja fortsätta att skritta och trava henne lite tre veckor sen ska dom sätta igång henne ordentligt. Bra att hon hade blivit bättre, men hon var ju inte helt bra. Känns väldigt trist, på ett sätt är det bra men från ett annat perspektiv är det så jävla frustrerande att hon inte var frisk nu så vi kunde sälja henne någon gång! Allt går i jävla slow motion när det gäller den hästen, det är sååååååååååå typiskt. Kommer hon någonsin komma iväg? Typ inte.. SUCK
2009-10-09
 09:51:45

Hej gott folk!

Kände för att blogga idag! :)

Har precis ätit frukost, och det blev en dinkelmacka som har massa frön med salami på samt en smoothie med protein pulver i. Jätte bra frukost! Ska börja köra spinning på onsdagar med Magnus, ska försöka få med mig pappa också.. Sen ska jag komma igång med ridningen, ska börja rida Cantadou på måndag, ska rida för Anne-Carin tre ggr så att jag ska lära känna honom. Han är tydligen väldigt känslig så man måste sitta rätt osv för att det ska bli rätt, jätte bra träning för mig jag som är lite överrörlig i bålen + lite för lite muskler! Så ska också köpa en ny pilates boll och träna lite på den, jätte bra träning för att få en bättre sits på hästen.
Sen lite basic övningar som utfall, knäböj, armhävningar, sit-ups och sådant lär väl förekomma också :).

Jag mår rätt bra idag faktiskt. Känner att mitt liv har en framtid trots allt, haha. Vill bara rida rida rida rida.
Det är verkligen min drog, hästarna. Hoppas Lola blir friskförklarad idag, så vi kan sätta igång henne och sälja henne foooooooooort! Lär väl inte gå nu under denna säsong men ändå.. Vi håller tummarna på ett annat håll så länge... Håller tummarna riktigt hårt denna gång. Mamma hade travat igång Lola för några dagar sen (i onsdags) och hade tyckt att hon hade vääärldens trav. Intressant...

Var ute i stallet igår, träffade på Anja så jag red Tintomara lite och jag klurade ut hur jag skulle göra byten med hjälp av Anja. Det var så himla roligt att rida en sådan annorlunda, men fin häst!! Hon var riktigt fin och mjuk i hela kroppen och i munnen, även om det var svårt att sitta ner men det gick rätt bra emellan åt ;) Till sist kirrade jag bytet och anja klappade händerna. Tjohoo!! Även om man vet principen, alltså hur man utför ett byte - så är det mycket svårare att utföra det..! Plus att jag är så ostadig just nu också känner jag, så blir det ännu svårare. Men jag kämpar vidare! Ska rida Tintomara på höstlovet :) Så lovet kommer bli plugg och ridning + kryssning en dag :D


En höstmorgon för några dagar sen
2009-10-04
 18:34:42

Sista dagen imorgon bitti

Imorgon bitti är det absolut sista dagen på stalltjänsten på berga, NÅGONSIN. Fy fan vad skönt. När jag tar studenten... så ska jag fira det i typ ett år. HATAR skolan. HATAR läxor!! ÄLSKAR loven. ÄLSKAR helgerna. ÄLSKAR att sova och inte ha några krav. ÄLSKAR det. HATAR att må så här.

Oj då nu ska vi inte börja komma in på något annat men jag känner så här: SKJUT MIG NÅGON SÅ JAG BLIR BEFRIAD, HELVETES JÄVLA FITT SKIT. Orkar inte mer, eller jo, men nej fan heller! kalla mia julia the zombie för det är det jag är.



Varför blev det så här?
2009-10-03
 17:11:15

Tjosan

Stalltjänst SUGER. Det är iof bara jobbigt att gå upp så jävla tidigt och åka dit... Inte så jobbigt med själva stalltjänsten utan att gå upp så jävla tidigt. Jag vill ju sova :( Ska nog sova hela måndagen... Haha. Har inte skrivit på länge i bloggen, men ska väl fixa designen eller något sen kanske jag börjar skriva igen ;)

Detta ska iaf göras i veckan:

- Slinga håret
- Köpa lite nödvändigheter(kläder) till höstvädret
- Forts. provjobb på Shell några dagar
- Plugga och plugga och plugga..
- Sola!!
- Sooova :)



Nä nu ska jag sova middag tror jag. Sen ska jag duscha sen ska jag övningsköra och köpa godis :) Puss!


( ska se om jag köper dessa, får se )