2010-11-02
 09:12:14

Flyttar!

Hej allesammans.
Om ni nu finns kvar vill säga.

Blev sugen på att blogga, så nu kör vi, eller jag, när jag känner för det.

Det nyaste är att pappa och Eva har köpt ett radhus i Äppelängen, ett område som ligger vid Örby Slott. Helt nybyggt, ingen har bott där innan så det är super skönt! Hela nedervåningen består av kök och vardagsrum, tror vardagsrummet var på 33 kvadrat, vilket är ganska stort. Det finns även badrum och tvättstuga. På ovanvåningen så är det 3 sovrum samt 1 allrum, men det ska också bli ett sovrum. Självklart finns det toalett där uppe också.
En liten trädgård, carport och ett förråd. Huset ser ut som en stor sockerbit. Väldigt modernt..

Vi flyttar redan idag! Ska bli super kul. Uppdaterar med bilder när vi installerat oss.

Jag har nyss pysslat om mig själv lite, duschat, rakat benen, peelat mig och ska snart föna håret och måla naglarna tror jag. Sen ska jag gå till jobbet och köpa mellanmål, och möta upp Eva och pappa som har hyrt en flyttbil på OKQ8........... Hehe, jag jobbar ju på Shell/7-eleven men det gör inget! ;)

Jaha, men nu ska jag nog sätta lite fart. Måste klura ut hur jag bloggar på blogg.se via min iPhone, eller vet ni hur man gör? Kan inte gå in via safari, eller rättare sagt, kommer in på bloggen och så, men kan inte skriva ett nytt inlägg. Får klura lite sen...


Sommaren 2009..