2009-02-28
 17:55:38

28 februari, sista dagen på månaden

Hejsan hoppsan bloggen...
Sista dagen på månaden. Känner mig lite upprörd på vissa saker vilket är jobbigt, väldigt jobbigt... Jag längtar tills det blir maj, inte bara en sak händer då utan två som förhoppningsvis kan hjälpa mig med vissa av mina 'upprördheter'. Nej jag vet inte, det här känns lite jobbigt. Både lite nytt och gammalt skit som jag väldigt gärna vill bli av med. Livet skulle defenitivt vara lättare då!

Fy på mig då jag inte har tränat på två dagar!! Jag lovar jag ska följa det träningsprogrammet jag pratade om förut, men det har inte blivit tid till att träna dom här två senaste dagarna. Men jag behöver verkligen träna nu känner jag... Måste ju tänka på figuren om man säger så! Fast lite jobbigt är det att jag är så grymt sugen på sötsaker hela tiden. En bulle blir till fyra, kex, godis, choklad, mackor! Ja allt det "förbjudna" som man inte borde när man tränar, äter jag. Hur ska detta gå... Skulle inte vara fel med en rejäl portion självförtroende också, eller om det är självkänsla. Äsch jag kan ta båda!

Vet inte hur det blir med sommaren. Vill verkligen åka utomlands, jag behöver åka utomlands. Slippa den vanliga vardagen, slippa allt det som är hemma. Vill bara iväg och få tänka på mig själv och ta det lugnt på stranden och vara med min baby. Det skulle vara mysigt. Tur för honom att han tjänar pengar då, för jag tjänar inte ett skit och om jag gör det så kommer allt gå till hästen antagligen. Eller mina träningar, som jag och mamma har kommit överrens om. Och om det blir något över så kommer det ta flera år innan jag har råd med en resa... Jaja. Jag får väl kämpa för ett sommarjobb och försöka sälja min moped så har jag kommit en liten bit på vägen iaf. Jag kanske kan få någon slant när jag fyller arton tycker jag.


Turkiet

2009-02-27
 19:12:39

Helt varm i fejjan

Idag har varit en lång och snabb dag. Åkte först till stallet super tidigt så jag var där kl nio för Anne-Carin skulle rida kl tio. Det gick jätte bra hon var super fin och A-C jätte nöjd!
Sedan var det meningen att Lola skulle få influensa spruta nr 2 men det blev så stressigt pga att jag skulle till tandläkaren halv tolv och jag hade tid med vet. kl elva och ja, det säger ju sig självt. Plus att passet hade jag glömt hemma och pengar hade jag varit dålig med att skaffa fram också. Magnus körde mig till tandis och sen skjutsade han mig till stallet igen. Magnus och Camilla var och städade ur sitt hus för dom som ska flytta in gör det på söndag så det var lite hurry med att städis så jag hjälpte dom! Det gick bra å sen belönade vi oss med att sola och äta bulle hihi :)



Så nu är jag helt varm i fejjan för jag e lite röd! Men jag blev grymt brun på magen, men vad  gör det egentligen? Är väl den kroppsdel man visar minst av allt nu på vintern, man visar ju inget mer än ansiktet och armarna typ, jag vill bli brun däris!! Jaja det blir jag i sommar om inte annat.

Nu luktar det så sjukt gott här hemma, så jag blir bajsigt hungrig. Små revbensspjäll med bbq sauce a lá magnus! Muuuuumsis!!

uppdaterar kanske imorgon, annars hörs vi på söndag gott folk.

PUSS
2009-02-26
 20:45:43

Ovanligt trött

Har varit ovanligt trött den här veckan, undrar varför. Jag känner typ att jag är helt utpumpad, i och för sig har jag tränat idag, sen varit länge i stallet. Det är ju tröttsamt... Fast inte tröttsamt. Jaja det blir nog bättre sen :)

Hmmmm har inte så mycket att skriva just nu mer än att marre kommer hit... Haha marre, Martin kommer hit. Vi hinner väl typ kolla på en halv film och sen kommer i alla fall jag dö, så..

Imorgon ska Anne-Carin rida lola, det blir bra. För på söndag kommer en tjej och kollar på Lolis. Hoppas verkligen att hon blir såld snart för jag tycker det är lite jobbigt att ha kvar henne. Vill ju ha en ny nuuu! Men först måste jag ha ett jobb, eller i alla fall så måste jag kunna betala mina egna träningar som jag och mamma har bestämt.



Nä nu ska jag kanske städa lite det ser för jävligt ut här. Hej svejs!
2009-02-26
 12:55:45

Saker jag behöver

Det är lite saker jag behöver, eller lite, ganska mycket finns på listan ska jag säga men jag skriver lite här:

Träningsbyxor
Träningslinne
Inneskor
3 + 5 kg hantlar

Ridtröjor, tjocka och tunna
Ridstrumpor
1 par nya pikeur ridbyxor
tävlingsstövlar (specialbeställda cavallo med hög dressyrbåge)

massor av kläder, men främst tunikor och cardigans!
2009-02-26
 12:38:35

Fäääärdig!

Så där ja nu har jag tränat. Cyklat på spinningcykeln, rump + ben övningar samt överkroppsövningar. Det schema jag kommer följa är främst att få fastare rumpa på bara 6 veckor som innehåller olika steg och svårighetsgrader av olika övningar. Detta schema är ett program på ca 4 dagar i veckan och ut över det för att få ett ännu bättre resultat så ska man motionsträna effektivt i ca 20-25 min och jag kommer främst att cykla då effektivt i 20 min, som jag brukar, har fortfarande ganska usel kondition så jag får ta det ganska stegvis men jag kör på ganska effektivt och mycket under de 20 min jag cyklar och målet är sedan att kunna cykla en timme utan problem. Jag kommer att kombinera dessa övningar med andra övningar på övriga kroppsdelar som mage, rygg, armar, bröst. Idag körde jag överkropp, mest armar samt de rumpövningar jag ska göra. Och jag kan säga att jag är väldigt trött i rumpan och baksida lår + armarna efter alla tricepsarmhävningarna hihi. Det ska bli spännande att se! Ska fota alla områden jag tränar och ha för mig själv och sedan ska jag fota igen på samma ställe i samma ljus om sex veckor igen, för att se om det är någon skillnad. Spännande!


Självklart gäller det att äta sunt och inte sitta och proppa i sig godis var och varannan dag. Som bekant så är jag sockerberoende och blir ibland helt galen, jag bara måste ha godis! Därför ber jag nu min familj att köpa så lite sötsaker som möjligt, och ha massor med frukt istället. T ex: kiwi, passionsfrukt, päron, blod grape. Det är dom frukterna jag äter mest av. Ibland färsk annanas och melon skulle sitta bra också!


Så här får gärna mitt fruktfat se ut! Mums!

Nu ska jag käka lunch och sedan sticka till stallet för en hel dag med emelie! puss på er
2009-02-26
 10:54:02

Träning

God morgon bloggis!

Jag sitter här och tittar på en sida som är grym. Den har grymma övningar för alla kroppsdelar typ. Och alla på video, suuuper bra säger jag bara! Plus att dom har flera stycken olika träningsprogram och just nu sitter jag här och funderar på vilken jag ska ta. Jag vill ta flera på samma gång men det vore ju att överanstränga min kropp så det går inte. Men jag är nästan säker på vilken jag ska ta. Jag kommer senare att uppdatera vilket schema jag har valt och sedan uppdatera varje dag om hur det går samt resultat osv. Det här ska bli spännande!



Kram
2009-02-25
 22:41:50

Konstigt men ja så är det här i livet

Ibland är man rätt konstig. Bli ledsen över ingenting egentligen. Men man gör det till någonting, för sig själv. Jag märker med mig själv att jag utvecklas rätt häftigt och är i en övergångsperiod till någonting, och det är jobbigt. En väldig berg- och dalbana. Men så är det ju här i livet... Det viktigaste är väl att man talar om det för nära och kära och får stöd. Så, alla mina nära och kära som läser min blogg - jag är i en övergångsperiod! Därför kan jag vara på väldigt konstigt humör emellanåt. Förlåt för det!

Min baby är så snällis han ska bidra till mig så jag kan sola (det kostar ju trots allt bara 40 spänn!!) för jag behöver verkligen det. Skulle känna mig mycket snyggare och fräschare om jag vore lite brunare. För seriöst jag vill inte smälta in i snön, det är inte roligt :( Fast jag kan ju vara glad över att jag har sån himla bra hy! Nä nu ska jag slänga mig till sängs med Elsa the dog och kolla klar på The Unsaid, faktiskt riktigt bra.

Puss å kram på er och glöm inte bort att Sara är bäst!

2009-02-25
 17:20:51

Usel

Ja jag är fan riktigt jävla usel. Seriöst! Jag orkar inte jag vill bara sova. Och det är det jag ska göra nu.

Usel var ordet.

2009-02-25
 10:18:28

25 februari

Morrn bloggen!

Känner att det är dags för mig för en haircut, det är redan väldigt slitet. Jag klippte mig i november eller december men det är i rätt dåligt skick just nu. Känner för en förändring. Vad säger ni, har ni några tips till mig? Kanske lugg igen, fast en bättre klippt och lite snyggare... Herregud den förra var katastrof men jag orkade inte gå tillbaka och fixa den. Sen ska jag färga håret, ljusare tror jag? Samtidigt pallar jag inte med min utväxt och så.. Kanske ska satsa på en mer livfull hårfärg med massa olika nyanser i ljusbruna färger och olika blonda? Hmm...

2009-02-24
 23:39:26

Jag brinner för ridsporten

Och jag tänker bli så bra jag bara kan, och jag vet att jag kan bli riktigt riktigt duktig. Vet inte vad jag skulle göra utan min underbara tränare Anne-Carin Klinge som tror så starkt på mig och min mamma som cashar in alla pengar och ger stöd. Utan er hade det aldrig varit möjligt! Och sen så klart alla andras stöd, pappas osv...

Förhoppningsvis blir det en ny start nu, och jag ska kämpa och jag ska klara det, jag vet att jag kommer bli bra. Jag har potentialen, jag har viljan och jag har styrkan att genomföra det här, jag ska klara att gå igenom alla motgångar för jag har ett mål!


Anne-Carin Klinge och fina Leander Mellergård


God natt allihopa!
2009-02-24
 22:14:23

Så där ja

Nu har jag fått ut all min negativa energi som jag nyss hade genom att träna i ca 30 min. Det kändes verkligen när jag körde rumpa för jag har inte gjort det på ett tag, så det kändes å det var kul =) När jag sedan körde ben var jag redan trött så jag kände inte så mkt och mage, ja då kände jag jävligt mycket som vanligt. Det är nog det allra jobbigaste tror jag, att träna magen. Jag får kramp typ direkt, det bränner verkligen! Men it's a good sign kanske ;)

Jaja jag vet inte jag vill verkligen gymma men frågan är om tiden räcker till? det perfekta vore ju om man tränade med någon i familjen så kan man åka dit tillsammans och träna tillsammans. Både smart och kul!

Skit bra övning, typ hundra år gammal men den fungerar verkligen!
2009-02-24
 14:33:43

OH MY GOD



Haha fan vad sjukt! Gissa om jag vill stå där och vara en av dom =)
2009-02-24
 13:04:40

Träning!

Tjohooooooooo jag har hittat så GRYMMA övningar, MASSA videos och mumma vad jag ska träna! Jag blir lite *hmm vad ska jag ta för övning* när jag ska träna, spelar ingen roll vad det är jag ska träna, jag har ton av övningar! Ska göra ett träningsschema sen, för jag är lite slarvig. Har slarvat lite och käkat godis lite för mycket. Jag ska äta så lite godis som möjligt, men max en påse i veckan! Och det ska vara så lite som möjligt i den. Disciplin disciplin! Det är faktiskt väldigt gott att käka morötter/gruka med dip också! Eller andra alternativ som fruksallad.

Nä nu ska jag fixa och trixa lite, hörs senare!

 

Alessandra Ambrosio är så grymt snygg! Håller ni inte med?
2009-02-24
 09:55:43

Seg morgon

Godmorgon bloggen!

Idag känner jag mig väldigt vuxen faktiskt. Jag ska ordna upp lite saker i livet så som ekonomi, relationer, egen utveckling, mål i livet mm. Rätt kul faktiskt, hoppas det går vägen. För det första måste jag skaffa ett jobb av flera olika anledningar. Den första anledning är främst för att jag vill ha en ny häst, och förutsättningen för att jag ska få en ny häst, är att jag har ett jobb så jag kan betala mina träningar för Anne-Carin själv. Anledning nr två är att jag vill kunna gå och köpa en tröja, om jag vill det, jag vill kunna lägga undan pengar, om jag vill det. Jag vill inte vara 100 % beroende av mina föräldrar vilket kan bli väldigt svårt emellanåt.

Jag och mamma ska någon dag sätta oss ner och sätta upp regler och sådant för nästa häst. Vem som sköter vad, ansvarsområden och sådant helt enkelt. Då det kan bli lite dålig kommunikation mellan oss och lätt bli lite tjafs, så är ett "kontrakt" det vi behöver så vi har något att följa samt rätta oss efter. Det ska bli kul!

Ja, idag är det ju tisdag kom jag på, för jag höll på att säga söndag. Har ingen tidsuppfattning, lite jobbigt. Vad finns det att göra idag då?

- Träna
- Plugga rester
- Duscha
- Åka och sola?
- Träffa en vän?

Ja jag har ju lite att välja mellan i alla fall, det som är fetmarkerat är saker jag ska göra idag. Minst en rest ska jag göra! Det gäller att passa på nu när man har tid, för jag har en del att ta igen efter mitt egna lilla break i höstas....

En bra sak har jag hittills gjort idag. Jag har lämnat in jobbansökan till mcdonalds via deras hemsida. Jag kommer att få mail om det finns något ledigt jobb på dom ställen jag har tänkt mig kunna jobba på (handen mfl.) samt att jag själv kommer att spana lite efter lediga jobb som dom sätter upp på hemsidan. Och ja, donken var väl sista utvägen men det är väl bara att bita ihop. Jag känner att visst det är en super bra erfarenhet med McDonalds som merit på sitt CV, men samtidigt är det uuuusel lön. Men men vad gör man inte för saker man vill!!



Nu ska jag nog göra något vettigt tror jag! Kram

2009-02-23
 13:57:26

Grattis bästis!

Nu är det såhär att KRUT har gått igenom besiktningen och idag kommer han till ekeby! Det är alltså min bästis Saras första alldeles egna häst! Jag är så jävla glad för hennes skull att han gick igenom för hon verkar verkligen tycka om Krut. Så i eftermiddag kommer han till ekeby, och jag ska ha kameran med mig så klart eftersom jag är i stallet då!

Så nu blir nog alla glada, när det är två fjordisar i stallet! Speciellt C! Haha



GRATTIS BÄSTIS TILL DIN FÖRSTA HÄST =)
2009-02-23
 10:11:19

Lite små panik

Satt och tänkte på mig och martin och där med sommaren som vi har pratat om lite vad vi ska göra, men för att kunna göra det så måste jag ha pengar och inte bara till det, utan över huvud taget. För att få en ny häst måste jag ha jobb, för att kunna leva lite också så måste jag ha ett jobb. Jag har sökt några jobb men utan resultat så jag får väl söka vidare helt enkelt. Ska ta ett nytt ryck nu i veckan, ska kolla upp lite ställen där jag kan tänka mig jobba...

Ska också höra med folk jag känner och se om dom känner några osv osv... Man kan ju faktiskt ta det den vägen också.
Är det någon som har något helgjobb eller dylikt till mig? Någon som känner någon som behöver? Jag är öppet för allt!!

2009-02-22
 19:21:02

Britneys album Circus

Är faktiskt grymt bra! Vem gillade inte britney spears när man va liten? nu är hon grym igen och jag diggar henne!
2009-02-22
 18:09:11

Det finns INGEN bättre än min Sara!


Vi i ett nötskal

JAG ÄLSKAR DIG MEST!
2009-02-18
 19:41:37

You are my soulmate

Jag älskar dig grymt mycket och kommer göra det så länge vi känner varandra. Du betyder mer än vad du tror och jag vill verkligen att du ska veta det. Jag hoppas att du vet det. Jag är långt ifrån perfekt men jag hoppas du tycker om mig som jag är. Du är bäst.
2009-02-16
 10:16:30

Halv krasslig

God morgon bloggen! Idag har jag namnsdag!


gjord av simona

Känner mig halvkrasslig, hoppas det inte bryter ut det lär ju bli rätt jobbigt med tanke på att jag har stalltjänst och så.
Att bero på det så kommer det säkert bli dålig uppdatering fram tills söndag efter jag har stalltjänst och bor på skolan.

En god nyhet är att det kommer en tjej och provrider Lolis på lördag, verkade seriösa och så, så jag hoppas verkligen att det går bra så jag ska jobba stenhårt denna vecka tsm med Anne-Carin för att få henne mjuk och fin tills på lördag. Men grejen med Lolis är att man aldrig vet riktigt, hon kan vara sååå fin en dagen, och dagen efter ett riktigt monster. Men det är väl det jag ska försöka förhindra nu antar jag :)

Angående mitt förra inlägg så verkar det som ett par personer tar åt sig, och jag tänkte bara skriva att det där är helt mina egna tankar omkring vänskap i stort, bara spekulationer och inget som jag kanske menar. Jag bara spånar och funderar, alltså inget riktat mot någon egentligen...

Jag vet inte om jag ska skriva mer personligt än såhär, och jag känner att om det är någon som inte håller med mig, så ta gärna upp det med mig personligen. Speciellt mina nära och kära, för det förväntar jag av er, att dom som står mig närmst säger vad dom tycker till mig. Inte ett sms, inte på internet, inte på ett papper, utan pratar med mig.

GOOD BYE! Vi hörs någon dag bloggen!

2009-02-15
 18:37:49

Helt slut

Nu är jag helt slut! Var ute igår, eller okej, en trappa upp hos Måns på hans artonårsfirande. Det var roligt för jag träffade massa gamla vänner och vi släppte loss så det var skit kul :). Men gick upp tidigt imorse för att jag skulle till stallet + hjälpa Frank's med flytten hit. Vi blev klara för typ 20 min sedan, och nu är alla våra skåp proppade med mat!



Jag är väldigt trött och det känns som om jag har feber, fast det har jag inte. Men jag har ont i halsen, hoppas det inte blir något som bryter ut... Orkar inte vara borta från stalltjänsten. Ser inte fram emot den alltså, även fast jag ska vara med Emelie, Josefine, Jenny och sara. Hoppas det blir roligt för att emelie och gänget är där, det borde det bli.. Har lite problem med min motivation just nu pga en sak som jag är lite besviken över och som faktiskt påverkar mig ganska mycket har jag märkt. Saknar martin redan och vill vara med honom, han har blivit så duktig. Hoppas det håller i sig.
Men jag känner på mig att vi fixar det den här gången, eller okej jag hoppas verkligen det iaf :).

Ibland undrar jag verkligen över saker och ting, eller okej jag gör det ofta. Just nu sitter jag och funderar på vänskap och vad det innebär. Vad kan man egentligen begära av en bästa vän, och en vanlig vän? Vad är skillnaden?

Skriver nog ett längre inlägg om det sen.
2009-02-14
 12:16:37

Nu kliar det i fingrarna ska jag säga

God morgon bloggen.

Ville bara säga att det kliar som tusan i fingrarna just nu! Känner att jag vill skriva ett långt inlägg om hästen och hur viktigt det är att den bär upp sig, fick nyligen höra att hästen bär upp sig inte är allt(?). Aaaahhh jag orkar inte gå in i någon diskussion men jag blev lite irriterad så därför skulle jag bara vilja skriva av mig, men det får nog bli en annan gång tror jag.... Gaaaahhh det kliar!!!!



Ska träna nu tror jag.
2009-02-13
 18:26:51

jag blir GALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag skulle göra ALLT för att få vara rik! Fast vem gör inte det??

Men nu snackar jag om SKOR, jag vill ha skoooooooooooooooooooor!!!!!!!!!!!!! Jag blir helt galen, speciellt när jag läser Kenzas blogg, hon kommer ju hem med nya skor typ varje dag. Och de kostar runt 1000 lappen också, och hon kan lätt köpa dom utan hon märker det i sin ekonomi. Jag blir helt GALEN!!!!!!!!!!! Vad ska man göra i sommar om man inte har några snygga skor? Man kan göra en outfit så mycket snyggare med ett par heta skor. Eller vad säger ni?




Gör snygga skor en outfit snyggare än utan ett par hetingar?



Snällga gud ge mig 5 par snygga 12 cm klackar
2009-02-13
 18:17:21

Tjoooooooo

Sitter här och känner mig som en riktig piga. Fast det har jag väl gjort sen jag flyttade in. Nu mera är det jag som tvättar, städar och lagar mat åt mig och pappa, haha lite komiskt. Men han fixar ju faktiskt på huset + att han alltid är så himla snäll och lagar min fyrhjuling som gillar att gå sönder, så det blir ju rättvist =)

Idag blir det kycklingwok med cashew nötter, muuums. Nisse och Martin är på väg hit också så det blir hela familjen samlad ;) Och jag är duktig, istället för att köpa godis, så köpte jag gurka och morötter samt två dipper, dippar, dipp (vad säger man egentligen?!)



2009-02-13
 11:34:40

Leona Lewis - Better in time

It's been the longest winter without you,
I didn't know where to turn to.
See, somehow I can't forget you,
After all that we've been through.

Going, coming... thought I heard a knock
Who's there? No one
Thinking that I deserve it
Now I realize that I really didn't,
Nooo

If you didn't notice, boy, you mean everything.
Quickly I'm learning to love again,
All I know is I'm gon' be okay

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too, ooh yeah
(It'll all get better in time)
And even though I really love you,
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

How could I could I turn on the TV,
Without something that'll remind me
Was it all that easy?
To just put aside your feelings.
If I'm dreaming, don't wanna lie,
Hurt my feelings

But that's the path

I believe in,
And I know that time will heal it

If you didn't notice, well
You mean everything.
Quickly I'm learning to love again,
All I know is I'm gon' be okay

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too, ooh yeah
(It'll all get better in time)
And even though I really love you,
I'm gonna smile cause I deserve to, ooooooh
It'll all get better in time

Since there's no more you and me (no more you and me)
It's time I let you go so I can be free
And live my life how it should be.
No matter how hard it is,
I'll be fine without you, Yes I will.

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too ohhhh
It'll all get better in time ooooh
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to (yes I do)
It'll all get better in time, woah

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too, yeahh
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to

2009-02-13
 09:25:30

Idag är det fredagen den 13:e

Ja, ännu ett år med denna överskattade dag. Men man kan ju inte låta bli att tänka på vad som kommer att hända? Eftersom jag ska vara hemma så kan väl inte så mycket hända, men jag har tänkt ut lite saker. T ex: emelie krockar på väg till stallet (med mig i), jag halkar på skolan, eller någon annanstans. Nää nu vill jag inte komma på mer, händer det nåt så gör det ;)



Har sjukt ont i halsen och nu börjar öronen dunka, inte kuuuul! Måste vara frisk imorgon, för då blir det kul! Mer än så säger jag inte. Men jag kommer med bilder (så fort jag har hittat drivrutiner på internet till min kamera som verkar vara omöjliga att hitta) på söndag. Sen ska ni veta att hela vecka 8 så hawr jag stalltjänst med alla flickor och det som ska bli kul är att vara med alla tjejerna, men stalltjänsten ska bli mindre kul.. Upp tidigt som satan varje dag, äta frukost (om man hinner!) gå i skolan hela dagen och sen tillbaka till stalltjänsen och sen hästen. Detta är fan inte nådigt. + att jag ska hinna med och träna lite iaf!

Igår tränade jag, cyklade som vanligt i 20 min men blev ovanligt trött den här gången på slutet. Körde sen massa massa situps så jag fick väääärldens kramp har aldrig fått sån kramp, det var roligt. Sen körde jag med gummibandet pga att jag inte har hantlar, och det fungerade bra, gjorde det riktigt jobbigt för mig =) Sen körde jag baksida lår och rumpa!

Tips! Om ni vill gå ner i  vikt fokusera främst på att sluta med alla sötsaker. Godis, chips, popcorn, läsk går FET bort. Ät mindre portioner, och mer regelbundet. Det kommer göra susen! Ett extra plus är förstås att ni rör på er samtidigt, cykla eller jogga, eller varför inte en power walk?

Puss nu måste jag kila
2009-02-11
 23:37:02

Sad

Du inser inte vad som kommer att hända. Och jag vet att det är det sista du vill. Men det här fungerar inte, jag mår inte bra av det! Det har förstört en del av min framtid och nu kommer jag få kämpa ännu hårdare, utan dig.
Hästarna är mitt liv, och du begränsar det bara, även fast du kanske inte vet om det själv.

2009-02-11
 19:30:26

tröttis

jag är en tröttis idag, vet inte riktigt varför. känner mig seg. Är så otroligt lättirriterad och vill bara slå någon, kändes det som hela dagen. är fortfarande helt seg, så jag orkar inte skriva så mycket just nu... men det är det väl ingen som lider av hihi :)

BEHÖVER OCH VILL ÅKA UTOMLANDS NU!
2009-02-11
 09:43:55

Hooooooooooo

Vad trött jag är nu! Har cyklat i 20 min och sedan tränat rumpa och lår. Blev riktigt trött i benen efter allt detta, så det är as skönt! Äntligen hihi. Jag och pappa är sugna på att börja på boxning, och jag hade det på idrotten för, hmm, två veckor sedan tror jag att det var och jag var verkligen inte alls duktig, men hey, det var typ första gången jag någonsin körde boxning, haha. Men jag hade en grym träningsverk dagen efter så jag var lycklig haha. Men seriöst, det verkar grymt kul, eller det är grymt kul + att det är super bra träning!


Åsa Sandell proffsboxare i mellanviktklasser

Ja, så vad tycker ni? Ska man börja på boxning kanske? Skulle gärna vilja komplittera med typ dans aerobics eller något sådant, för jag vill bli smidig och vig, men det kanske man blir på boxning?

Dagens övning


Övning från 90-talet, haha. Men faktiskt riktigt bra! Gör man det rätt är det super.

Kram ♥
2009-02-10
 15:40:00

Helt sjukt

Fan vad mycket det retucheras på modellbilder. Läste en tjejs blogg som har visat massor av före och efter bilder. Väldigt stor skillnad måste jag säga. Man blir verkligen lurad. Man tror att modellerna i t ex utvikningstidningar har perfekt kropp, men icke sa nicke. Titta själva!



jag menar, vem ser inte ut som henne till höger? Helt normalt!
2009-02-10
 14:02:33

Tack

Mina underbara vänner Josefine, Sara, Emelie, Anni, Sofie, Simona, Maja för allt stöd ni ger mig angående ni vet nog vad. Ni betyder mer än ni tror.


Maja, Simona, Anni, jag och Sofie
2009-02-09
 00:04:19

Trött på allt skit

Jag är verkligen trött på allt det här nu. All skit. Jag vill inte vara med om det längre, jag vill inte leva i det längre. Jag vill må så jävla bra det bara går. Jag vill vara lycklig. Men jag vill inte gå igenom något jobbigt mer, jag vill inte ta något beslut och jag vill inte välja. Så känner jag mig just nu. Känns som om jag tappat all styrka på bara några sekunder... Jag orkar inte gråta, vad som helst, men inte gråta...

God natt på er
2009-02-08
 20:06:10

Emilia - Big big world

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...

I can see the first leaf falling
it's all yellow and nice
It's so very cold outside
like the way I'm feeling inside

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...
Outside it's now raining
and tears are falling from my eyes
why did it have to happen
why did it all have to end

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...

I have your arms around me ooooh like fire
but when I open my eyes
you're gone...

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do feel I will miss you much
miss you much...

2009-02-08
 13:06:34

SayoFUCKINGnara






I act like shit dont phase me, inside it drives my crazy, my insecurities could eat my alive





2009-02-08
 11:56:58

Nu är helgen redan slut

Ja idag är det söndag då. Vad har jag gjort i helgen då? Jo i fredags var jag hos martin, sen igår så var jag och Sara hos gabbi och käkade där och träffade nytt folk, det var mys =) Sen drog vi till sickla och skulle på någon lokal fest, men jag mådde så jävla illa efter all mat så jag och sara åkte hem då istället, haha.. Men det var skit mysigt hos gabbi!

Hade tagit kort på min och sara outfit men såklaaaaaaaaaart så fungerar det inte att ladda upp bilderna från min kamera, eftersom jag har en ny dator = inga drivrutiner till kameran. Hittar in CD skivan, och de verkar inte finnas på nätet heller eftersom det är en så gammal kamera. Det suger! Ge mig en ny kamera.

Jaja ni får helt enkelt nöja er med en gammal bild på mig ;)


gammal bild hos Fanny

Ja själv blir man bara mindre och mindre, det suger också. Men jag och sara har skakat hand på att bli större sen! Haha ;) Vi ska göra det tillsammans! När vi är lite över 20 så man är helt säker.

KRAM på er
2009-02-05
 23:18:54

Wierd

Hmm, för några dagar sedan så hade jag 69 cm i midjemått, nu har jag 66? Jaja det är väl bara att buga och bocka för att jag är så grym antar jag! haha


GOD NATT på er!
2009-02-05
 18:43:31

How about me?

Varför är det alltid jag som frågar folk om vi ska ses?

Tack gabbi för att du frågade mig om vi skulle partaja i helgen. Det betyder så mycket för mig!

2009-02-05
 18:30:56

Träning och mål

Ja nu har jag tränat, och inte speciellt mycket men jag är trött redan! Det märks att jag inte tränat på ett bra tag... Nu är det daglig träning som gäller :) Sen lite x-tra mycket vissa dagar. Något som är lite kul är att dom gånger jag tränat mage så har det verkligen fungerat. Jag har mindre "fett" på magen och nu ser man fyra magrutor när jag bara sitter ner, det är super kul! Fast det spelar egentligen ingen roll för jag är mest fokuserad på min rumpa, den är verkligen otränad. Har ju bara suttit i en sadel dom 10 senaste åren, inte konstigt att den ser ut som den gör idag, haha...

Kollade en video när Sofi (från sofi's mode) tränade striptease aerobics, såg skit kul ut! Carmen Electra har gjort flera olika DVD med striptease aerobic. Kanske man ska klicka hem några? Det är ju både kul, riktigt hett samt bra träning! Jag som vill bli smidig och vig så är det ju en super bra träningsform.



Nej nu ska jag nog göra lite situps eller något kul för magen, och när jag ändå är på G ska jag nog träna armarna också!
Hoppas jag når mitt mål tills sommaren! Har jag ens sagt mitt mål? Nej men vet ni det har jag nog inte, så då tar vi det på en gång!

Mål tills sommaren 2009:
Midjemått: 60 cm
Vikt: Spelar ingen roll, men inte över 58 kg (muskler då)

Jag vill att min rumpa ska bli mer formad och rund, samt lyft typ 5 cm
Jag vill bli kvitt mina otränade lår (baksida) och ha lång snygga ben
Jag vill ha en vältränad mage (gör inget med lite abs)
Jag vill ha vältränade armar, fast jag vill inte se musklig ut, mer vältränad, om ni förstår skillnaden?

Och framför allt, jag vill vara super nöjd med Mig själv och känna mig snyggast i universum!

Kram på er
2009-02-05
 10:10:48

Snälla Gud gör mig rik

Så jag kan klicka hem det här + massor av annat!


2009-02-05
 00:42:50

i AM the most important thing in my life

Det ÄR så! Och TACK familjen Frank för att ni är så j*vla underbara och stöttar mig och hjälper mig att inse detta. Utan er så hade jag inte gjort det på ett bra tag, antagligen!
 

mitt öga

Men som rubriken lyder så är det verkligen så. Jag tänker göra det jag tycker känns bäst och mest rätt för mig. Jag hoppas verkligen att jag kan ordna upp mitt liv genom att inse det här nu..! Det är en bra process men samtidigt en väldigt jobbig för det kan innebära att slita sig från gamla vanor och saker som alltid funnits i ens liv. Men det gäller att våga vara öppen för nya förslag och nya vägar i livet, man måste våga ta dom som man inte vet vart dom leder.

nä nu ska jag nog hoppa i säng! upp tidigt imorgon, för min fyrhjuling är sönder, blääääää!

2009-02-02
 19:50:59

Den där j*vla fyrhjulingen....

....går mig rejält på nerverna ibland! Hämtade upp Martin i tungelsta eftersom jag är så himla snäll, och vi kom till den långa backen efter lilla hållsättra och så hör man *kras kras* och jag släppte direkt på gasen och då slutade det och så provade jag att gasa men ingenting hände så jag fick lite damp. INTE IGEN! Antagligen har den väl skurit säg (som den gjort två gånger tidigare) men jag hoppas verkligen inte att den har gjort det!! Det här är ju helt SJUKT. Jag längtar tills jag får körkort och råd med att köpa en bil!

Jaja, jag ska väl hoppa in i duschen nu, sen ska jag och Martin prata har jag bestämt. Hoppas det går bra...

Kram på er

2009-02-02
 11:37:03

enkel ny design

har gjort en ny design, eller lite andra färger rättare sagt och ja det blev väl sådär. tror jag redigerar till bättre färger och sådant sen, nu orkar jag inte det! föresten, är det någon som vet hur man ändrar textfärgen i menyn och på länkar? hittade inte det på "designa din blogg".. jaja nu ska jag göra mig i ordning för skolan!

puss

2009-02-02
 10:40:39

God morgon!

Börjar dagen med denna låt

http://se.youtube.com/watch?v=siYpoMvHZrQ

Mario Vasquez - Gallery

God broke the mold,
When he made this one I know
She's breathtaking but so much more
She walks in the room, your loves closed
Making you never want to breathe again
Her boyfriend has got so much dough
So much ice his neck and wrist froze
Is he faithful to her? Hell no
But she chose to be with him, shorty

Tell me is the money worth your soul
Tell me what's the reason that you hold on
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine
Gotta be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

Because

I can't take
Seeing you with him
'Cuz I know exactly what you'll be,
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

She's so confused
She knows she deserves more
Someone who will love and adore
But his money's hard to ignore
She really doesn't know what to do
Girl it's just a matter of time
Before he finds another more fine
After he's done dulling your shine
You're out the door and he's through with you

Tell me is the money worth your soul
Tell me what's the reason that you hold on,
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine
Gotta be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

I can't take
Seeing you with him
'Cuz I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

You're a masterpiece
I know that he
Can't appreciate your beauty
Don't let him cheapen you
He don't see you like i do
Beautiful not just for show
Time that someone let you know

I can't take
Seeing you with him
'Cuz I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art

I can't take
Seeing you with him
'Cuz I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery
In his gallery
2009-02-01
 16:28:05

Helgen tar slut sjukt snabbt

Hej bloggen!
Nu är det redan söndag, fan vad snabbt helgen går! Helt klart veckans höjdpunkt :)
Jag har bara tagit det lugnt, sov hos camilla i fredag och det var trevligt där! Som alltid :) Igår sov jag hos världens bästa Josephine, vi hade det riktigt mysigt och vi snackade skit och om andra roliga saker och planer ( eller hur josse ;) ). Hon är så go josephine, älskar henne så mycket! detta ska vi absolut göra om!

nu sitter jag på mitt rum och fryser, riktigt mycket, så jag satte på en brasa. Usch jag är hungrig nu också, så nu ska jag gå och äta något tror jag.

Jag vill ha en ny kamera, blir helt gaaaalen! Vill fota och allt vad det innebär! Sen vill jag ha en ny mobil också, Min är gammal och börjar dö tror jag. Batteriet är as kasst och den är allmänt cp och dålig! Eftersom jag blev av med min iPod så funtar jag på att köpa en bra musik mobil, men jag är lite mer inne på Sony Ericsson C902, stilren och verkar helt okej. Nä fan missade ju att shoppa med emelie + emelie i lördags, och det sög ju för att det skulle vart skit mysigt ju. Jag missade det pga att en tjej kom och kollade på lola, men jag missade det för jag försov mig och då blev det lite kaos och lite missförstånd men strunt samma det gick bra i alla fall, och nu hoppas jag att hon hör av sig igen!

Tror jag shoppar nästa helg istället då med någon annan bra människa (för emelie lär ju vara pank nu, eller?) haha :)
usch, som sagt, jag är ruskigt hungrig, så nu måste jag bara ha nåt att stoppa i mig!