2009-07-31
 12:32:13

My mind is spinning

Jag klarar dagarna bra, ibland är det bra och ibland är det skit. Men så är det, det är så mitt liv är och jag vet inte riktigt vad jag kan göra för att få det bra. Eller egentligen vet jag, men jag är rädd. Som vanligt..Rädd för var världen kan göra och vad som kan hända. Nästan varje dag så går tankarna till dig, ändå. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, agera eller någonting. Ingen kan veta  vad som händer i framtiden, men man kan ju alltid ha en aning...?

Tråkiga saker har hänt. En vill jag inte prata om här i bloggen. Men en sak är att min fyrhjuling har blivit snodd. KUL! Så jävla tråkigt... Aja dom kommer inte ha någon nytta av en fyrhjuling utan nyckel plus att den var sönder så dom lär ju inte komma någonstans... Jävla idioter!

Det är så jävla tråkigt att det som hänt (som jag inte vill berätta) har hänt igen. Tråkigt är väl ett milt ord, men jag trodde verkligen inte att det skulle hända igen. People don't change I guess... Aja vad ska jag göra åt det? Jag kan inte ändra på människor även om jag väldigt gärna vill göra det och ibland tror på att jag kan göra det. Mår väl inte så bra just nu men hur konstigt är det då. Antar att om jag valt en annan väg hade jag kanske mått bättre, på ett sätt men ändå inte. Jag vet inte, jag vet varken ut eller in längre.

Nu ska jag in till stan, ska handla lite saker till spanien resan... Två låtar som passar bra just nu är:
Erik Hassle - Hurtful och Linkin Park - Crawling

Puss!
2009-07-24
 22:08:56

Jag och Entevor Zebb

2009-07-23
 18:24:40

Hmmm ska jag konvertera??

Haha detta är helt sjukt men jag tycker verkligen det är kul med trav. Jag känner väl inte att jag vill bli värsta super kusken eller så men jag tycker det är så kul! Det är fartfyllt och hästarna är trevliga och knäppa :) Plus att jag har jordens träningsverk precis där jag vill ha träningsverk, under rumpan och runt om typ. Helt galet hihi! Det får man efter att rida monté ska jag tala om för er... Samt att man får ett par rejäla arm muskler eftersom man kör och rider en del starka hästar. Travsara tar ju sin sambo och brorsa i armbrytning så jag antar att man blir stark ;) Haha.

Idag har vi i alla fall kört på morgonen, jag körde Pucken på flisen och Sara körde Jalle. Det gick bra men var så sjukt jävla tungt så vi körde inte på så mycket. Sen körde vi Fresa och Ödla, det gick bra. Ödla var seg som en ko men kämpade så tappert så hon var duktig med tanke på vilket jävla fetto hon är :P Sedan var det dags för lunch och vi höll på att somna för vi är så trötta efter att köra hästar dagarna in och ut haha även fast vi inte kör så många, det blir ju typ bara 3-4 om dagen vilket inte är mycket. Men vi är ju inte så snabba ännu ;P På eftermiddagen så la vi in en stor höbal till hästarna i bastufållan för där fanns det inge mat typ, Moddan tyckte det var kul och gick typ på lastaren i princip medan alla andra sprang åt alla håll. Så vi spred ut det så fick tottohästarna äta!
Sedan släppte vi ut lite hästar och tog in några. Vi red monté på Zebb (jag) och Mumin (Sara) och vi körde intervaller på rakan och det var sjukt kul för Zebb var så jävla fin! Riktigt duktig för att inte ha sprungit fort på två månader och travsara verkade vara riktigt stolt över hans puls som låg på 74 när vi kom hem :)

Jävlar nu blev det långt ;P Jaja ha det bra jag tror jag ska vila ett litet tag innan middagen nu!
2009-07-22
 21:48:26

Hej bloggis!

Just nu jobbar jag, på berga. Det är as skönt faktiskt! Inte alls mycket att göra, vi kollar alla hästar i sommarhagen, tar in lite hästar, mockar jätte lite, och så kör vi hästar hela dagen :) Antingen så kör vi dom eller så rider vi monté, det beror på :) jag tycker nog att det är roligare med monté på snabbjobb (rakbana i intervaller typ) men att köra är roligast med allt hihi. Jag har fattat tycke för travet fatiskt, undrar var jag kommer att hamna i hästväg i framtiden haha... ;)

Så vad har vi gjort då.. Jag och Sara :).

Måndag: Vi körde några hästar, jag kommer inte ihåg vilka vi körde exakt men jag körde iaf Pucken sen kommer jag inte ihåg :) Sara blev sparkad i ryggen (lyckligtvis träffade hästen Jobie bara med benet, inte hoven) Juste jag körde Joggi också medan Sara red monté på Surfinia, vi körde på flisen och så var det ett dike där det var vatten i så Joggi tar vääärldens skutt över och jag var inte riktigt beredd för jag hade ena benet vilandes så jag höll på att flyga ur vagnen haha men det gick bra! Eller det kanske var på tisdagen?

Tisdag: Jag körde Ödla, och två till, tror jag?? Jag kommer inte ihåg. Bra minne där ;) Lite äventyr hade vi, vi släppte Drago (en av körhästarna) in till Calle, Jalle, Pucken och det gick jätte bra :) Haha jag menar det kunde ju gått illa. Jag kommer inte ihåg om det var på måndagen eller tisdagen vi skulle sätta dit elstängsel så en del av ridhästarna kunde gå i alla hagar och då när jag satte dit den undre tråden så fick jag en stööööt! Shit pomfritt alltså jag blev chockad och skrek aj haha även fast det inte gör ont... :P

Onsdag: Idag så har jag kört Farfar (Orion Laser) på en jogging tur tsm med Ture som Sara körde. Sen har jag ridit monté på Zebb och Flicka :) Zebb var jobbig för han höll på med sin tunga även fast jag hade spärrgrimma och korsgrimma (eller vad det nu heter) och det gjorde så att han slängde rätt mycket med huvudet. Annars var han taggad och var riktigt duktig :) Flicka var rätt ostadig i kroppen och var lite svår att hålla rak och JÄVLIGT fet. Vi körde till GP och tillbaka till rakan där vi körde två intervaller men den feta lilla tjejen orkade inte så mycket utan hoppade (gick upp i galopp) tre gånger, men annars var hon as duktig för hon ville verkligen!! Jätte fin :) Vi gick om Mona när vi låg flera meter bakom, typ 10 hihi lite stolt e jag :) Men sen hoppade hon som sagt men Sara tyckte Mona kändes as fin så det var kul :)

Sen fick jag och sara lära oss hur man sätter in en kanyl i muskeln och sprutar in b-vitamin i, exakt hur man ska göra. Skit bra! Vi har också fått springa med två hästar samt visiterat samt använt en visitertång som man kan se ifall de har olika skador som har med hoven och sådant att göra. Nyttigt! :)

Snart ska jag sova :)

God nattis!

2009-07-20
 20:40:19

Don't let this affect you

I'm sorry

2009-07-18
 20:35:17

Hm

This is so fucking sad, I'm living in a lie

Trust no one
2009-07-18
 13:57:19

GAHHH!

Har världens jävla finne under näsan. Det är SO NOT FRÄSCHT haha. Den e stor och elak och den är öm som SATAN. Jag brukar för i helvete inte ens ha finnar?!!!!!!!!! VAD ÄR PROBLEMET??
2009-07-18
 05:43:49

Vad är klockan egentligen!

Fick ett härligt samtal av en något berusad martin klockan fem, men stackarn har haft en vild natt så han kommer hem till mig snart och eftersom jag är världens bästa flickvän så ska jag ta min fyrhjuling och hämta honom i tungelsta. Men han insisterade (tyvärr) på att följa med till stallet (jag har utsläppet) så det får väl bli så då. Bara han håller sig i skinnet....?
Är inte så speciellt trött, jag och sara somnade, eller haha  jag somnade rättare sagt runt halv två typ för cozy kom hem i natt och han gosade så mycket så jag kunde inte somna :P Plus att han väckt mig flera ggr inatt för han ville sova med mig och gosa. Han har saknat sin mamma! Men nu slängde jag ut han igen hihi.

Det här var väl ett trevligt morgon inlägg vaaaa? Juste btw så ska jag och martin betala resan idag till mallis där vi kommer vara i två veckor. SÅ SJUKT SKÖNT! Jaja nu ska jag kanske göra lite frukost eller något det känns så onödigt att sova i typ 40 minuter till... Ska försöka göra något som driver tiden lite.

Puss å kram på er där ute




I keep on dreaming about you, night after night...
2009-07-17
 17:42:07

Fääääääärdig

Shit nu har jag städat igen. Det går undan när jag städar! Och det blir mycket städat också... Haha kanske har en framtid som städerska. NOT. Men det blev rent och fint i alla fall! Det är inte så JÄTTE stökigt här men folk tenderar till att inte dammsuga här?? Hmmm jaja det är väl åndå bara jag som dammsuger, ibland Camilla också men camilla å magnus e ju i gbg så det är ovanligt rent i köket... hahaha ;) nu vet vi vilka bovarna är ;) skämt och sido. Men det är i alla fall skönt att gå på golvet utan att känna smutsen under fötterna ;) Ska nog skura också när jag ändå är i farten, eller inte jag vet inte :P

Något som jag är orolig över är mina små snuttisar ozzy och cozy :( Dom har inte kommit hem på två dagar, och dom brukar alltid göra det för att käka och sova.. Och nu håller några på att slå hö/vända hö/samla upp hö på båda sidorna av huset och jag hoppas verkligen inte att dom har varit på någon av åkrarna så dom ligger döda nånstans!! usch det vore ju hemskt :( :( kom hem nu små kluttar!!


så sötaaaaaaaaa!! :)
2009-07-17
 10:19:07

Morrn!

Godmorgon alla glada där ute!
Ska snart äta mina ägg mackor, så klart! Det är verkligen väldigt gott och för er som inte gillar ägg, testa stekt ägg med någon krydda på inte bara vanligt salt och peppar. Personligen har jag grillkrydda och det är godare än vad det låter!
Sen ska jag väl iväg till stallet, idag ska jag rida ut med lola så hon får röra på sig lite, tänkte hoppa några hinder också eftersom hon tycker det är så himla kul :).

Jag håller ju på och sälja min moppe men det går lite trögt, tre st som har hört av sig sen igår, iof är det väl helt okej men jag vill bara få den såld och hoppas på att ingen hör av sig efteråt haha ... Har ju iof skrivit att batteriet är as kasst så det behöver bytas samt att den är repig på ena sidan. Får nog ingen stor slant för den men jag tycker ändå att minsta lilla slant är bra, men jag ska inte nöja mig med något skambud heller, så det så!! :)

Nej nu ska jag äta frukost och sedan åka till stallet! Ikväll ska vi nog ha lite chillkrök hemma hos mor, vi får se... :)

Jag tänker på dig Sara. Älskar dig!


hejdå moppen! kommer inte sakna dig ett jävla skit! :)
2009-07-17
 01:05:12

Finns det en mirakelkur som botar sötsuget eller vad???

Jag måste sluta äta så jävla mycket godis och ben and jerrys. Jag fattar ju ingenting! Det är ju det man går upp i vikt av. Och jag vill inte det. Dags att gå och köpa dom där skorna nu så jag kan börja ut å gå igen åtminstone!! Nej nu får det vara nog. Det har jag sagt så många gånger. Men ärligt talat. Jag pallar inteeeeeeeeeeeeeeeee! Nu är jag trött, bäst jag går och lägger mig! god nattis allesammans
2009-07-16
 17:27:12

By the way

Så har jag varit en duktig flicka och sökt 2 extra jobb nu ;) Det är svårt att hitta ställen som söker extra jobbare på typ helger och några vardagskvällar. Men det ska gå! Jag vill ha pengar, mer än vad jag har nu mohaha :)
2009-07-16
 16:31:32

SPANIEN!

Jag och Martin kommer antagligen åka till spanien i början av augusti när jag jobbat klart, i två veckor :) FAN vad skönt!! Har aldrig varit i spanien så det blir ju trevligt. Martin säger att det är hur fint och bra som helst där! Vi drar antagligen till Alcudia :) Resa bokas inom en snar snar framtid.

2009-07-14
 00:59:36

Framtida yrke?

Jag har precis smällt i mig två ÄGGmackor, såklart. Det var mumsigt men nu har jag sådär äckligt ont i magen igen, har haft det hela dagen. Verkar ha något att göra med att jag äter?? Nej jag vet inte får se hur det känns sen.

Har tänkt lite mer på vad jag vill jobba med. Och jag tror jag vill jobba inom friskvården.. Tänkte först på PT (personlig tränare) och sedan vidareutbilda mig. Men ska nog jobba ett eller två år först tror jag innan jag verkligen bestämmer mig. Har ju också ett år kvar i gymnasiet, herre gud låt det gå SNABBT. Ska sätta mig någon vecka här och göra lite rester. Har ett helt gäng och dom är bara att göra, annars kommer det gå utför, det vill jag ju inte...

Nej nu ska jag gå och lägga mig sängen framför en film (på riktigt den här gången) och hoppas på att min magvärk samt nu huvudvärk går över. God natt på er!

2009-07-13
 22:51:05

Okej lite uppdatering då

Har varit rätt kass på att uppdatera om alla väsentligheter jag hållt på med på sista tiden... Skämt och sido ;)
Just nu så har jag precis torkat tårarna efter ett samtal med Martin, fan det var skönt att få prata ut lite.. Härligt att han äntligen orkade lyssna på mig, men han lyssnade så fint och sa lite bra saker. hihi sötnos.. Men jag är en sån dramaqueen, verkligen...Men när man har ett sånt stort hjärta som jag så ryms det också så mycket känslor i det... Både positivt och negativt.  Men men nu ska jag fan ta mig i kragen och sluta vara så negativ emellanåt! Måste verkligen lära mig att hantera dom situationerna..

Ja jag har ju en del pengar nu då jag är 18, har haft fonder sen jag var liten som har växt till en summa nu. Tråkigt med den här jävla lågkonjukturen bara, det skönk typ 9000 kr i värde så.. men men sånna smällar får man ta. Det jag har planerat hittills för dom pengarna är ett körkort och möjligtvis en utlandsresa. Sen får jag se om jag lyckas hålla i pengarna och spara dom, eller om jag använder upp dom. Oavsett var det blir, så blir det det, och jag får skylla mig själv om jag shoppar upp mina pengar helt enkelt. Då får jag stå där sen och säga fan jag skulle aldrig ha gjort det! Bad luck säger man då.

Hade tänkt att investera i ett gymkort, men känner mig inte så sugen på att träna själv, så ska försöka lösa det där och tänka över det så länge.. Fan pengarna kommer ta slut snabbt som attans känner jag nu. Om jag nu åker utomlands kanske jag inte kan lyxa till det så mycket som jag hade tänkt från början... Aja ska lägga upp en budget imorgon eller något.

Men imorgon eller på onsdag blir det något riktigt spontant, kanske ;) vi får se. Nä nu ska jag nog glutta på film typ!


Kärlek till alla er som förtjänar den :)

P.S Väntar på att min nya mobil ska komma, en Sony Ericsson W715 ... men nu har jag hittat massa andra istället t ex samsungs nya ultra touch as grym men men man kan ju inte få allt här i världen tyvärr :(
2009-07-13
 17:07:12

Något jag verkligen verkligen saknar är det här och dig



Försvinn inte från mig <3
2009-07-11
 14:28:52

ÅHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag älskar ju dig så JÄVLA mycket, jag blir helt galen. varför gör du så här? du gör det så jävla svårt..

Nej jag vill inte att någon lägger sig eller frågar, speciellt ingen i familjen! Så fråga inte.

2009-07-08
 09:26:39

Jaha

Att skilja från vad som är på riktigt och inte, har jag väldigt svårt för att göra nu..
2009-07-07
 22:01:40

Linkin Park - Crawling

Crawling in my skin
These wounds, they will not heal
Fear is how I fall
Confusing what is real

There's something inside me that pulls beneath the surface
Consuming, confusing
This lack of self control I fear is never ending
Controlling

I can't seem
To find myself again
My walls are closing in
(Without a sense of confidence I'm convinced that there's just too much pressure to take)
I've felt this way before
So insecure

Chorus

Discomfort, endlessly has pulled itself upon me
Distracting, reacting
Against my will I stand beside my own reflection
It's haunting how I can't seem...

To find myself again
My walls are closing in
(Without a sense of confidence I�m convinced that there�s just too much pressure to take)
I've felt this way before
So insecure

Chorus (Repeat until end)

There's something inside me that pulls beneath the surface
Consuming, confusing
This lack of self control I fear is never ending
Controlling
2009-07-07
 21:52:06

Gårdagen

Igår var jag och Nisse och shoppade, eftersom han blev av med alla sina kläder på peace and love... Osis, hehe ;) Men det var kul, men han var en tråkmåns för jag fick knappt shoppa alls för när han var klar då var han trött så det blev inte så mycket för min del :P Så vi gick runt där i stan och han handlade typ två par jeans, några t-shirts, kalsingar... Jag köpte en midjekjol, jeans jacka, en tee och lite örhängen. Sen gick vi och hälsade på fanny på gul och blå och vi babblade lite och vi ska antagligen ses i veckan :) Ska bli mysigt.

Har egentligen inte så mycket att skriva, eller jo skulle kunna skriva hundra sidor om mina nuvarande problem (som aldrig verkar vilja upphöra, eftersom jag inte är villig att ta mig igenom några av dom...) men det känns grymt onödigt.
Men det är ju kul att ena dagen mår man prima och andra vill man bara hoppa framför ett tåg eller nåt! Jävla skit!!!!!!!

2009-07-07
 19:43:14

JUST DRAMA, ONLY DRAMA

Åh är det någon som kan trolla eller? För jag kan det då inte. Jag fattar inte vad problemet är! Jag fattar inte varför jag gör allt så jävla stort? Kanske för att jag är så sjukt trött på att gråta.
2009-07-06
 22:04:26

6/7-09

Vill inte vara så här rädd. Men jag är det, så fruktansvärt jävla rädd..

2009-07-05
 21:23:30

Snälla stanna

Nickelback - Gotta be somebody
Nickelback - Far away
Rise Against - Roadside
Hinder - Better than me
Hinder - Lips of an angel
Evanescence - Good Enough
Tiger Lou - You can't say no to me
Takida - Curly Sue


Du hade så jävla rätt. Men jag hade också rätt. Det här är det värsta jag någonsin suttit i, utan tvekan.





/ Julia

P.S - August Rush.....