2009-09-30
 20:25:15

Du är inte den jag trodde

Du har verkligen bevisat din ståndpunkt, kom aldrig tillbaka.

2009-09-21
 08:07:49

21 september

Jag funderar på att byta design, och det ska jag... men det får bli när jag har tid. Och det har jag inte nu.

Ja det har varit en seg helg, jag borde ha pluggat mycket mer än vad jag har gjort, gjorde typ en fråga på samhällskunskapen... Det blir inte så mycket pluggande i veckan heller.. Eller idag och imorgon så ska jag sätta igång och provjobba lite smått på shell, egentligen onsdag och möjligtvis torsdag också men på torsdag har jag prov så jag måste plugga på onsdag... Sen resten av veckodagarna ska jag fokusera på det aktuella plugget, försöka att göra klart det som jag ligger lite efter med. Mina rester kommer jag att fokusera på så mycket jag orkar, på höstlovet.

Och vecka 40 har jag stalltjänst i rid med några, har ingen aning om vilka, jag hoppas vi är i alla fall minst fyra för det blir så segt annars. Jag kommer inte bo på skolan eftersom jag inte kan sova med folk jag inte känner, ja inte på berga iaf. Så kommer åka fyris varje dag fram och tillbaka. Kommer nog vara en aningens trött, men men.. Det får ja väl ta igen någon annan vecka.


Lola är halt båda fram, är sprutad högt och lågt och ska vila i hagen i två veckor. Är det inte typiskt? Främst för att hon aldrig varit halt i Sverige(9 år) och precis nu när vi faktiskt ska sälja henne. Det suuuger så jävla hårt!! Jag blir verkligen helt galen snart. Jag måste få RIDA och UTVECKLAS och TRÄNA för Anne-Carin!!!! Förlorar jag min tid där då kommer jag helt ärligt börja gråta jätte mycket. Jag ska göra allt för att få rida för henne där. Jävla skit, dum jag är då. Aja jag ska i alla fall börja rida Cantadou som står i 4H-stallet. det är en vit hoppstammad häst efter cardento, men hon rider honom för a-c och det kommer säkert bli jätte bra :) hon ska höra av sig på onsdag så får vi se efter det..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta typ. Hade tänkt att ta en prominix men nej blev inte så sugen när ja kolla ut genom fönstret faktiskt!

hej svejs
2009-09-16
 20:16:11

Borde plugga

Men jag är sjukt trött och har en värkande huvudvärk samt att jag är snurrig. Ska nog slå på en film och glo på och somna till - tidigt. Skönt att jag har fyrhjuling nu igen så jag kan sova en timme extra på morgnarna igen!! äntligen.. imorgon ska jag till martin men jag åker hem och lämnar min fyris först innan jag åker dit. Satsar att plugga på hela fredagen för då har vi bara två lektioner, ska prata med lärarna imorgon om jag kan få göra arbetet hemma. Vet ju vad vi håller på med så... Och på fredag ska jag ägna dom timmarna som står på schemat(eget arbete - alltså inget klassrum) att börja på mitt projektarbete hemma(hos martin då).

Nä nu ska jag dricka ett fett stort glas med vatten och typ duscha och sen ska jag sova för nu fick jag ont i magen också. Fryser som fan gör jag för den delen också, kan iof bero på att det är rätt kallt i vårat hus. Fast jag och pappa verkar vara dom ända som tycker det, och pappa börjar känna sig lite krasslig. Fan då hoppas inget bryter ut!

Ska hålla båda tummarna inatt och hoppas att jag klarar av hästkunskaps provet imorgon, men det gör jag nog. Borde nog kunna få ett vg om jag har tur. Men jag får skylla mig själv, jag väljer ju att inte plugga nu. Fast lite beror det på också för att jag har ingen bok, glömde hämta ut den idag, har förövrigt varit något virrig idag också.


P.S Min katt ozzy har sprungit iväg, nu har han varit borta i en vecka, kanske lite mer... Jag är orolig jag vill att min älskade snutt ska komma hem! han är trots allt min baby ozzy
notera den äckliga vårtbitaren framför ozzy, han tyckte den va lika äcklig som jag när han upptäckte den!


typ grymt snygga höst heels!! kostade dock lite för mycket för mig just nu :( that's life

dessa ska jag nog köpa, går ovanför knäna precis, grymt sköna! dock inte i äkta läder men what the heck..
2009-09-16
 17:12:28

Jag är upptagen... med massa plugg!

Ja som rubriken lyder, jag är väldigt upptagen med plugg. Har en miljon rester + saker dagligen i skolan som jag måste göra klart och försöka lämna in i tid. Igår gjorde jag iaf 1½ arbete så det är jag nöjd med med tanke på den korta stunden jag gjorde det på. Idag ska jag nog slutföra engelska uppsatsen och sedan ska jag finslipa arbetet om hinduismen, sedan tänkte jag göra klart min andra historia grej om jag kan - kom nyss på att boken är hos martin, åker kanske dit ikväll då, eller något men antagligen inte tror jag. Hämtade saras fyrhjuling idag också, har köpt den av henne nu när hon har körkort! =) Min blev ju snodd och jag sålde moppen typ veckan innan min fyrhjuling blev snodd, surt sa räven höhö.

Hade tänkt att städa idag också för mitt rum ser för jävligt ut rent ut sagt. Men det är väl för att jag har pluggat så mycket så jag har inte brytt mig haha... En sak som är bra är att min säng är så jävla skön att sova i. Även om den är lite för mjuk så älskar jag den! skulle kunna ligga där hela dagarna känns det som.

Har också fått hem skolfotot så dom i släkten som vill ha, det är bara att komma hit och hämta så får ni ett ex.


I helgen ska jag plugga, träffa anni en dag och sen vill jag vara med martin för förra helgen var vi tsm i 3½ år så ja tycker att han är skyldig mig en mysdag som han får fixa för vi gjorde ingenting förra helgen, haha ;P

Jaja nu ska jag iaf plugga vidare sen ska jag duscha eftersom vi hade ridning idag i skolan och jag hade Moddan, vilket är en ganska svår häst och svårt var det speciellt i slutet när hon blev så jävla trött och eftersom jag inte är så stabil så tappade jag balansen hela tiden p.g.a. hennes jäkla galopp haha :/ jaja det är bara att rida vidare jag är nöjd även fast jag blev lite sur på slutet hihi.

P&K
2009-09-10
 23:45:19

Ojojojoj

Nu när man betalar sina egna räkningar så är det inte så roligt längre!! Tack gode gud att jag börjar jobba snart om allt går vägen... Denna månad hamnade min mobil räkning på 1600 kr, åh tack för den liksom! och det var i princip bara sms biljetterna som kostade! hade ringt för 200 och sedan är det 250 för mobilen, abonnemanget och en annan tilläggstjänst. 550kr är också mycket men ändå en helt OK summa. Det första jag ska göra imorgon är att ta utt 1220 kr och gå till närmaste sl center och köpa mig ett jävla SL-kort!! fan att jag drog ut på detta, så onödigt! Men nu har jag lärt mig en läxa :P.

Jag går upp i vikt och det beror nog på att jag sitter stilla och bara äter godis hela tiden. Så det första jag ska göra imorgon bitti är att gå en rask prommis innan frukost och äta en nyttig frukost och sen göra lite sit ups och knäböj innan jag duschar. Det ska jag försöka få att bli en rutin, för det är inte så himla jobbigt att göra det.

En sak till, jag flagnar som ett djur på benen! Plus att jag är torr. Får väl smörja in mig, min kropp är konstig nu för tiden. Har alltid haft typ perfekt hy men nu börjar den bli konstig. Vet inte vad det beror på men det försvinner nån gång kanske.

God natt!
2009-09-10
 19:04:07

When does this end?

Fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka... Förvirrad - inte förvirrad. JÄVLA SKIT. Skjut mig någon!

2009-09-01
 14:47:57

Hej gott folk!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Har precis gjort klart min konfliktanalys och druckit en kopp varma koppen. Ska kolla över mina rester och välja en och göra nu också. Men nu tar jag en paus och kollar på fantastiska hingstar. Här har vi förövrigt en som jag tycker väldigt mycket om som står hos Team Piaff, funderar på om jag ska åka dit efter skolan och jobba ett halvår som praktik eller något, får se skulle ju vara optimalt om de behövde en stallskötare/hästskötare eller något sedan eftersom dom har uppfödning, tävling, egna hingstar, seminstation (tror jag) osv osv. Ja som sagt här kommer Rolex TP!