2009-03-30
 13:00:38

Stalltjänst...

...tills på söndag! dock med alla tjejer så det blir kul. Men det verkar som alla är sjuka, jag och emelie är riktigt krassliga medan josefine och sara är bara lite små krassliga. Stackars jenny får hålla sig undan från oss sjuklingar... Nåja jag ska uppdatera vid dom tillfällen som ges!

Btw så ska det bli upp till elva grader hela veckan och strålande sol varje dag, det är väl härligt om inte annat?

2009-03-29
 13:55:29

Sjuk

Det är därför det är dålig uppdatering. Ska ha stalltjänst nästa vecka, perfekt tajming verkligen... Jaja det får gå som det går, jag orkar inte bry mig.

Är så sjukt trött på att alltid ge och ge och ge men bara få högst hälften av det jag ger, tillbaka. TRÖTT PÅ DET! Jag är trött på så himla mycket. Jag orkar inte lägga ner all min tid längre. Det får bli som det blir, det är upp till er andra nu för en gångs skull.

2009-03-27
 22:27:21

Dansa, ja varför inte?

Nu efter man sett lets dance så blir jag så himla sugen på att dansa! tror jag skulle bli grym faktiskt med mycket träning för jag är ändå rätt mjuk i kroppen och lättränad och med vilja så når jag vart jag vill. Nej det är nog något jag ska börja med. Men kan man verkligen börja med det nu? Finns det ens nybörjar grupper för sådant? Jaja ska kolla upp det där... Om jag ens har tid, men det skulle ju vara grymt kul!
2009-03-27
 18:44:37

Vad är problemet?

Får jag sätta en yxa i ditt huvud, snälla?

2009-03-27
 17:41:20

Ja nu har jag haft strömavbrott ca 5 ggr

Satt och läste igenom Saras blogg från när hon skapade den, hihi det var roligt. Massa söta inlägg och några tråkiga, men gud vad det har skett förändringar från 2008 till nu, det måste jag säga. Min fina bästis <3

2009-03-27
 11:00:54

Jag vill bara krypa ner i sängen och kolla på film

För jag har väääärldens huvudvärk. Måste verkligen ta det lugn i helgen. Känner mig inte bra asså... Hade feber i natt vaknade var och var annan timme av att jag frös / svettades. Plus dunkande huvudvärk heeela tiden och ont i halsen. Nej fy fan jag gick upp kl sex och tog en ipren, men nu känner jag att jag behöver en till! Prov idag i hästkunskap, får väl se hur det går... Ska sedan till stallet och rida min läxa (rakriktningar) och sådant och det kan bli jobbigt för det är sjukt svårt att göra det på ett korrekt och rätt sätt, det trodde ni inte va? Nej men så är det i alla fall... Sedan ska jag tjäna hundra spänn (tjohoo) på att ta in hästarna i stallet... Jaja det är ju bättre än inget men just nu är jag avis på sara för hon ska jobba på runsten i helgen och då får hon mycket pengar 750 kr! as mycket ju hihi. Jaja 100 spänn e väl bättre än ingenting, inte för att jag tror att jag kommer få behålla pengarna..??



Nu ska jag snart stoppa i mig någonting så jag laddar upp ordentligt för dagen, har redan ätit två mackor med stekt ägg och smoothie, jätte gott! Jag brukar inte gilla stekt ägg så värst men det är skit gott om man kryddar den med chili! Mums! Var också ute på prommis innan frukost idag som jag har varit de tre senaste dagarna. Ska det varje gång jag har sovmorgon, det är bra för fettförbränningen. Men idag ska jag inte träna för det gjorde jag igår och jag är lite stel och har faktiskt träningsverk för en gångs skull... Tänker chilla gärnet framför let's dance finalen med naturgodis! Titta va duktig jag är, jag ska äta naturgodis istället för vanligt... Just nu är jag bara sugen på mat, inget jävla godis.... Känns bra!

Vem vill ni ska vinna let's dance? Jag röstar helt klart på Magnus!


So long
2009-03-26
 20:48:18

Jaha det där var ju smart gjort

Nu råkade jag klicka bort hela inlägget, smart som jag är! Orkar aldrig skriva om allt. Men kortfattat så tänkte jag skriva att nu har jag precis tränat, fast jag är inte klar ännu. Har kört ben+rumpa+cykla och nu ska jag köra framförallt mage och sedan lite armar om jag orkar. Har föresten mätt mig och så på diverse ställen, och ska kolla var femte vecka hur mycket jag minskat/ökat i omfång. Ska bli kul! Jag har också vägt mig och har gått upp 5 kilo och det är inte muskler utan all skit mat jag proppat i mig sen jag gick ner på halvfart med träningen och maten. Satte sig dirr! Inte kul. Bort med dom kilona och ge mig lite muskler istället! Det är enormt viktigt för mig att man är nöjd med sig själv! Och det jobbar jag verkligen på nu.



Nej nu ska jag gå och träna klart och sedan hoppa in i duschen och dricka gainomax och sedan plugga lite till på hästkunskapen! Juste jag glömde boken i skolan och ja det är ju typ 27 sidor jag missar att läsa, men jag har ju iaf ett häfte + att jag kan alla instuderingsfrågor... Det här ska nog gå bra!

God nattis bloggen

2009-03-26
 14:35:41

Ciao

Snart drar jag iväg till stallet och tar in alla hästar, mer än så ska jag inte göra för det är mammas dag idag! Imorgon så ska jag ha insläppet igen och träna på min läxa jag fick av anne-carin, nämligen rakriktningar.... hoppas det går bra för det är gryyyyyyymt svårt!

Måste bara säga att jag är rätt så glad idag för det är så fint väder ute!

Puss på er alla, och en extra puss till sara för hon är bäst.

2009-03-26
 12:50:00

Jaja strunt samma (för tillfället)

Nu orkar jag inte bry mig om designen mer för tillfället, om det inte är någon vänlig själ som kan hjälpa mig att få till en snygg design? man ser ju vilket spår jag är inne på men behöver fräscha till det.... skicka ett mail! [email protected]

Jag längtar verkligen tills jag går ut gymnasiet. Jag vill så gärna stå på egna ben, tjäna mina egna pengar, ha min egen lägenhet (med eller utan någon) och utbilda mig till det jag vill och kunna betala mitt allra högsta intresse som jag i princip lever för idag, ridsporten... Är så taggad inför framtiden! Även om det är ett helvete just nu med min ekonomi (jag har ju ingen!) och tid för annat så måste det gå att lösa på något sätt... Sommarjobb har jag sökt, håller tummarna för att få något. Dom pengarna går väl åt till mitt körkort antagligen.. Har sökt helgjobb men inte fått någon respons ännu så ska fortsätta att vara lite desperat... Frågan är hur jag ska hinna med allt? Lite frustrerande just nu för jag måste ha pengar. Behöver väldigt mycket mer kläder, massa basic plagg men ändå mycket festligt också, en del iaf... Skor också, och en eller två vår jackor. Mmmmmmmmmmmmmm jobb tack! Ett lätt jobb där man tjänar mycket, vad kan det vara?

Mycket tankar snurrar i min skalle just nu. Mycket. Får se vad jag till slut kommer fram till.... Längtar till våren och sommaren, då kommer det hända mycket i mitt liv, hoppas jag!
2009-03-26
 10:56:17

Designen

Fortfarande inte klar, har problem med att få rätt storlek på headern, vill att den ska täcka hela övre delen, om ni förstår, inte ha vitt runt sig... Sen funderar jag lite på om jag ska ha vit eller någon annan färg som bakgrund i inläggen. Jaja vi får se hur det blir!
2009-03-25
 08:58:59

Uppdaterar efter design byte!

Ska designa om bloggen lite, så jag uppdaterar efter det!
2009-03-19
 20:53:32

Det här önskar jag mig i 18 års present

Om jag inte åker utomlands i sommar, då vet jag inte vad jag gör. Jag måste åka utomlands, jag måste verkligen få koppla av och ladda om batterierna och åka till ett annat varmt ställe där jag kan vara med mig själv och Martin, jag behöver det... Så här med önskar jag mig pengar till en utlandsresa i sommar i 18 års present! Det skulle betyda så mycket!

Kram på er alla ni i familjen som läser min blogg! Som sagt, pengar till utlandsresa i 18 års present skulle passa mig perfekt.


Turkiet

2009-03-19
 14:35:32

Hallelåja!

Hej bloggen!

Slutade tidigt idag och har varit i stallet och så nu, och nu är jag hemma.. Har suttit och kollat upp alla mina rester, totalt 9 st, trodde det var flera. Men jag tror det är alla, och det är faktiskt mest samhälle som är roligast (undra varför jag har rester i det för? knäpp jag är) jaja det blir i alla fall roligt att göra samhälls-resterna, haha... Sen är det en historia uppgift, arbetsmiljö och säkerhet, ekologi, hästkunskap. Och det är väl inte så jätte tunga uppgifter, så det känns bra. Ska bara kolla på med svenskan varför jag har så dåligt betyg... Har ju en rest där men det spelar ingen roll, sa hon. Vi har en ny svenska lärare, faktiskt våran tredje eller fjärde eller vad det nu blir. Jaja, vi får se sen vad det blir. Juste nu kom jag på att hon lämnade omdömena som dom var från förra läraren vi hade, så det ändras sen när hon sätt mer av oss. Tror jag...

Jaja jag har i alla fall kollat upp det och planerat i vilken ordning jag ska göra allt. Sen har jag kollat på lite olika yrkesutbildningar, har kollat på några som verkar roliga, bland annat personlig tränare (kanske helt otippat men det verkar kul!) djursjuksköterska, hästmassör mm. Ska kolla runt på mer utbildningar sen så jag vet vad jag måste välja till på induviduellt val i slutet av tvåan..



Nu ska jag slänga mig i sängen framför en film för jag är så himla trött, även fast det är så bra väder!

kraaaam
2009-03-18
 19:15:36

Otur verkar förfölja mig

Seriöst vad är det för fel på allt? Varför i helvete måste allt bli så jävla krångligt exakt samtidigt? Nu måste vi börja om igen. DÖ! Jag har varit så jävla glad för att hon ska åka nu för att jag äntligen kan få gå vidare med en ny häst, och så gör dom så här! ÅHHHH!!!!!!!!!!!

Har INGEN lust att uppdatera!
2009-03-16
 22:42:39

Britney Spears - I'm not a girl, not yet a woman

Im not a girl, not yet a woman

I used to think
I had the answers to everything
Mm but now I know
That life doesnt always go my way. yeah
Feels like Im caught in the middle
Thats when I realize

Im not a girl
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While Im in between
Im not a girl

There is no need to protect me
Its time that i
Learned to face up to this on my own
Ive seen so much more than you know now
So dont tell me to shut my eyes

Im not a girl
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While Im in between
Im not a girl

But if you look at me closely
You will see it in my eyes
This girl will always find her way

Im not a girl
Im not a girl dont tell me what to believe
Not yet a woman
Im just tryin to find the woman in me, yeah
All I need is time
Whoa, all I need is time...
A moment that is mine
... thats mine
While Im in between
Im not a girl
Not yet a woman
Not now
All I need is time
A moment that is mine
While Im in between

Im not a girl

Ooooh, not yet a woman
________________________________________________________________

Hatar att se det jag ser varje dag, hatar att jag ser med dom ögonen... Skulle göra allt för att byta ut dom.
Allt för att vara lycklig.
2009-03-16
 21:23:45

Ja det här var ju verkligen ett äventyr

Hej bloggen!

Ligger och kollar på Crossroads med underbara Britney spears, hon var min idol när jag var liten :) Laddar hem massa gammal musik av henne nu, lite roligt, för jag kan låtarna fortfarande, underbart, haha!

Jaja sak samma. Idag hade vi tjejer ett äventyr! Jag och sara skulle ta våra fyrhjulingar (ja min är äntligen fixad) och det går bra tills vi ska svänga för då dör den, sen kan jag inte starta den igen. Sen så small det från avgasröret, som ett högt pistolskott. As skumt.... Jaja det slutade med att emelie fick åka och hämta en bogseringlina från skolan och sedan bogsera mig till stallet och sedan hem, haha det var ju allt ett litet äventyr! Fast inte för mig för det där händer ju var och varannan dag nu för tiden, för mig. Lustigt...

Känner mig lite smått ledsen just nu. Så hej då =)


Det här är den Brittan jag kommer ihåg
2009-03-15
 20:45:40

ÅHH

Josephine du måste hjälpa mig med att ha en hemlig sida, för just nu så måste jag verkligen skriva av mig. GAHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-03-12
 22:34:10

TACK MAMMA!

Pratade precis med mamma och hon är så jävla gullig, har beställt fjärde boken i twilight serien, så länge vi båda andas, och den kom IDAG ut på svenska så nu är den hemma hos mig!! Värsta snällt. Nu ska jag läsa ut tredje boken, har inte velat göra det för att jag vill börja läsa fjärde boken direkt, och nu kan jag göra det, men sen är det slut på böckerna, buuuu :( Vill ha 16548452 böcker i samma serie till!

God natt!
2009-03-12
 21:03:31

Ingen idé

Just nu är jag bara så jävla besviken, som vanligt. Men jag har anledning. Det har jag rätt ofta, känner jag. Det är ju kul. Omgiven av människor som gör mig besviken. Jag får väl sluta att lita på alla hela tiden! Så det är det jag ska göra nu.

Hej då tillit.

2009-03-12
 20:07:11

Ett evigt mysterium

Tänker inte berätta vad jag tänker på just nu, eller jo jag kan berätta en sak - men inte den andra, för den är hemlig.

Nu tjatar jag väl ut mig själv, men ni alla skulle bara veta hur mycket jag älskar min bästis Sara! Hon är bäst. Älskar henne mest av allt, faktiskt. Skulle inte byta ut henne mot någon eller något i hela världen... Hon är min andra halva. Jag är rädd varje dag för att förlora henne. Att hon ska tröttna på mig, att jag är en dålig vän eller liknande... Ja ja hon e min bästis i alla fall!

2009-03-12
 08:09:45

53 dagar kvar

Sen är jag 18! Vet inte varför jag längtar så mycket egentligen, eller jo det gör jag väl men det är skitsamma just nu.
Har precis ätit tomtegröt till frukost, mumsigt jag älskar tomtegröt! Så nu ska jag sätta på mig nåt och sedan åka till skolan. Det är prov och jag har inte pluggat ett jota så önska mig lycka till.. Tur att man får ha böckerna! Det är ju ändå analys och egna tankar som ger högre betyg så, och det är inga problem för mig i samhällskunskap :)

Har hittat massa saker i den nya HM-katalogen, räknade ihop allt, totalt 2500 kr tror jag... Fast jag kan välja bort lite också så det blir mer rimligt. Men såg iaf jätte söta bikinis som jag vill ha i sommar! Nej nu måste jag dra. Ciaoooo!

2009-03-11
 20:08:44

SUCK

Du snackar så jävla mycket skit! Så mycket skit. Du slutar aldrig göra mig besviken.

2009-03-11
 19:49:39

Dålig uppdatering, men här är jag igen!

Hej bloggen!
Nu var det allt ett tag sedan... Men nu är jag tillbaks =)

Så, vad har jag gjort de senaste dagarna då? Orkar inte tänka så mycket men nu är det onsdag så det är snart helg, härligt! Okej jag kan ju i alla fall berätta att i helgen var det programridning, jag var inte med men det var saris och emelie, emelie 2 och anne-carin och några till så klart. Slänger upp lite bilder i slutet av inlägget :) Alla var jätte fina och duktiga!!

Spekulanten på Lolis verkar väldigt intresserad och det känns som att hon skulle bli en bra ägare åt Lola.. Så det känns skönt. Hon kommer på lördag igen och då ska jag låna Elvis och rida ut med henne och kanske sarais. Sen får vi väl ett besked så det ska bli spännande och se om hon vill ha henne eller ej! Håller tummarna på att allt går vägen nu...

Igår var jag på handens folktandvård hos en specialist som skulle kolla på min glugg och vad man kan göra åt min tand som är där uppe i tandköttet men som aldrig växer ner... Han sa i princip att antingen så har jag min glugg för livet, eller så tar jag en behandling vilket innebär två års tandställning på både över och underkäken. Min spontana reajtion var att jag ALDRIG tänker sätta en tandställning i min käft! Så känner jag. Jag vill inte det, även om jag vet att två år av mitt liv är väldigt lite, men det här borde skett för flera år sedan, då hade jag tagit den och då hade jag fått tagit bort tandställningen vid det här laget och inte haft en glugg. Men ärligt talat, så mycket syns den inte och min outväxta tand stör mig inte så. Jag kanske fixar det där i framtiden när jag har pengar. Herregud jag fyller 18 jag tänker inte ha någon tandställning... Jag hade satt på mig en tandställning om jag hade kors och tvärs tänder åt alla möjliga håll men nu är inte fallet så, så att det blir en helt annan situation... Jag har haft min glugg sen sexan och det är ingen som tänker på den, så! Jaja jag vet inte har tills nästa fredag på mig att tänka om jag ska ha den eller ej....

Idag har jag tränat, cyklat och de vanliga övningarna + några till... Sen har jag städat mitt rum och satt på nya lakan och tvättar mina gamla... Snart kommer martin hitis och då ska vi leka. Eller chilla rättare sagt :P MUUUUUMS det luktar lasagne i hela huset, är HUNGRIG!!

Vi hörs imorgon! Här kommer lite bilder från programridningen.

 
2009-03-09
 20:21:35

Förlåt!

Jag ska uppdatera, jag lovar. Men just nu orkar jag inte, är så himla trött! Återkommer imorgon.

Kram!
2009-03-08
 11:48:01

SOVA!!!!!!!

nu ska jag titta på film och sova (vila upp mig) och sen kommer jag uppdatera bloggen med massa bilder från igår! helt craazy var det.

GOD EFTERMIDDAG.
2009-03-06
 23:01:26

59 dagar kvar...

... och sedan smäller det, jag fyller arton! Jaja nog om det.

Hej bloggen!

Har faktiskt gjort mina rumpövningar nu, så nu e jag trött i baken! Lite sent på kvällen kanske, men bättre sent än aldrig! ;) Ännu har jag inte känt eller märkt någon skillnad, men jag har ju bara hållt på i 1 vecka och tränat 4 ggr så det tar ju lite tid innan jag märker någon skillnad. Måste ge det tid. Samtidigt som man följer ett träningsprogram så måste man ju, eller måste och måste, man bör, snarare, äta så nyttigt som möjligt och motionera samtidigt. Jag cyklar några dagar i veckan, ännu inte så lång tid utan bara 20 min men jag blir i alla fall svettig och det är ett tecken på att jag gör något bra, så jag inte segar utan jag har ett rätt bra och högt (eller högt och högt, vi snackar knappast spurt här men ni fattar?) tempo så jag blir ju lite trött i benen och så :) Ska successivt börja cykla längre tid och göra det jobbigare men just nu ser jag det bara som motionsträning.
Jag och emelie måste alltså sluta med våra godispåsar! Eller om hon köper godis så ska jag inte köpa det i alla fall. Det är inte nyttigt att små äta, men visst en godis påse hit eller dit det spelar ju ingen roll men det får inte bli för mycket bara. Först och främst eftersom jag är sockerberoende och jag vill inte ha diabetes eller något i den stilen. Så jag måste chilla lite känner jag...

Imorgon ska vi till Emelie trots allt! Det ska bli skooooj. Men innan det ska jag agera lite fotograf och möjligtvis hjälpa till på programridningen. Ska först och främst titta på Anne-Carin som rider Intermedier 2  och emelie och sara + emelie på farris. Ska bli kul. En glad nyhet också är att Lola inte är ofräsch längre, så nu e hon som vanligt! A-C red idag och det gick bra, hon orkade inte så mycket blev trött rätt snabbt för att A-C kom åt henne så snabbt. Det var jobbigt tyckte lola! Tar ju lite längre tid för mig att verkligen komma åt henne så det är bra att A-C kan rida ibland också! Så spekulanterna kommer imorgon eller på söndag, om dom ser att mamma har försökt få tag på dom vill säga.... Jaja vi får se hur det blir! Nu blev det här ett långt brev känns det som så nu ska jag ta bort sminket och kanske ta en dusch, om jag orkar.



Puss på er!
2009-03-05
 22:30:07

Seriöst?

Vad har du för problem? Vafan liksom? Så trööööööööööött på det här! Har lust och banka in vett i ditt huvud, milt uttryckt. Åhhhhhhhhhhh f*n ta dig!

Inte på så bra humör just nu... Ska väl sova eller något! Jag skulle tränat idag men gjorde inte det, eller jag cyklade ju i varje fall innan frukost idag, det är väl bra. Men gjorde inte mina övningar *fyyy* så får göra lite extra imorgon helt enkelt =)
På lördag blir det party hos emelie iaf! Det blir kul.

Kram
2009-03-05
 09:07:02

God morgon!

Morrn morrn bloggen!

Nu har jag precis cyklat, duschat och nu sitter jag och käkar frukost. Riktigt skönt faktiskt att cykla innan man käkar, direkt när man går upp liksom. Visst det kan kännas tungt att gå upp ur den varma sängen och ta på sig rätt kläder, men hey, det är väl bara att göra det? Så är det över sen. Sen cyklar man och hoppar in i duschen så blir allt bra! ;) Det är ju skönt att svettas också, eller vad tycker du?

Det är redan torsdag och jag kan säga att jag har inte hängt med över huvud taget. Det är ju fredag imorgon????? Jaja man ska inte klaga! Och så fyller jag år om exakt 60 dagar idag, och sara om 180 :P Haha. Men för mig är det bara två månader kvar!! Jippiiiii =) Dags å skaffa ett jobb så man kan leva ut som 18!

På lördag ska jag till emelie antagligen och det ska bli suuuuuper kul! Saris följer såklart med, och jenny också tror jag.


Nä! Nu måste jag äta upp och sen göra mig i ordning! Puss!


2009-03-04
 21:04:21

SKOOOOOOOOR! GE MIG SKORNA!

2009-03-04
 20:21:26

Huvudvärk

Hej bloggis!

Jag är rätt trött och har ont i huvudet, så det är lite segt... Jag och pappa har precis ätit och det var väl helt okej. Bla bla bla bla. Efter skolan åkte jag och emelie till stallet och så red vi ut och sedan så gick jag till ridhuset, för jag anade att Anne-Carin var där, jag behövde nämligen hjälp med att se om Lola var ofräsch (mamma kände att nåt var fel igår), och det var hon... Antagligen vänster fram. Kan man inte kalla det här min vanliga tur? När vi väl ska sälja henne och har ett par intressanter på henne som verkar ganska positivt så blir det så här... Jag orkar inte! Jag hoppas verkligen att hon blir bra snart, för dom kommer igen på lördag och då gäller det! Då ska jag visa henne + att dottern ska provrida sen tar dom sitt beslut. Och för att detta ska ske så behöver ju lola vara ren och fräsch... Sen om dom säger ja eller nej får man ju se.
Jaja, sedan skjutsade emelie mig ända hem TACK för det snälla du!!! Juste vi får ju inte glömma att jag och emlan köpte godis (som vanligt) samt två bullar var hihihi muuums hela bilen full av smulor!!



Juste sen höll vi på att krocka för en JÄVLA IDIOT svängde rätt ut från en avfart och såg inte oss komma så vi får köra ner i diket (typ) för att inte smälla. Hans bil var ju inte liten om man säger så. Haha jag och emelie + oturen. Kul! Så vi tröstade oss med godis. Det hjälpte faktiskt :)

Jag vill ha jobb nu! Bara så alla vet. Och jag vill ha tur i livet också. Det går inte riktigt vägen för mig just nu... Men så är det väl alltid, och det vänder ju säkert någon gång =)


So long!
2009-03-03
 19:14:47

Jag håller med Beoynce jag

Beyonce - If I were a boy

If I were a boy even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
And throw on what I wanted
And go drink beer with the guys

And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it
'Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleeping alone

I'd put myself first
And make the rules as I go
'Cause I know that she'd be faithful
Waiting for me to come home, to come home

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
'Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy

i said why you so jealous aint like im sleeping with the girl
But you're just a boy
You don't understand
and you don't understand, ohhhh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy
2009-03-02
 23:06:23

God nattis!

Gooooooooood natt bloggen! Nu är tvättmaskinen klar för ett tag sedan så nu har jag slängt in det i torktumlaren och satt en ny tvätt men den tar jag inte hand om förrens imorgon =) Hoppas jag kommer till skolan och hem imorrn då... Min fyris är väldigt CP just nu!! (ovanligt...........) Jaja jag håller tummarna för att det ska fungera bra!

Har tvättat av mig sminket och så nu samt borstat bissarna samt smörjt in ansiktet, så nu är jag babyface i ansiktet och babylen! Hihi =)

Juste, den 10 mars så ska jag och pappa äntligen på introduktionskurs på brandbergens trafikskola! Haha sen är det bara tuta och köra så jag kan ta körkort efter sommaren som är mitt mål =) Fyller ju 18 i början av maj så det är ju lungan. Tror jag ska börja läsa teorin redan nu, varför inte liksom? Eller i alla fall så mycket som jag har tid med. En kul sak är ju att jag antagligen hinner ta körkort före min bror och han fyller 23 i år, han ska också på introduktionskurs nu snart, så vi får se vem som hinner först ;)



bättre sent än aldrig eller vad säger ni?

puss å kram!
2009-03-02
 22:22:02

Riktigt trött

Tjenis bloggen!

Idag är jag riktigt trött.. Vet inte varför. Men jag är det i alla fall... Är trött i benen också, har konstig träningsverk sen jag tränade igår! Meningen var väl att jag skulle träna rumpa men aja, som sara säger: du måste tänka mer rumpa!!
det är väl sant antar jag, man måste verkligen fokusera på rätt kroppsdel så man tränar det man ska träna, annars kanske man spänner helt fel muskler... jaja jag är lite hungrig men jag orkar inte äta tror jag. Är väl inte det bästa man kan göra så här på kvällskvisten :P Fast jag är inte ute efter att gå ner i vikt så det gör inget, men det är bara det att när jag käkar så sätter det sig på låren, inte magen eller nån annanstans. Och nej tack där vill jag inte ha nåt jäkla fett!!



Tycker ni inte att dessa skor är riktigt heta? Det tycker i alla fall jag! 13 cm klack och 3,5 cm platåhöjd.  Riktigt snyggt med klack samt platå detaljerna. Lär ju vara lite knepiga att gå i fast dom hade ju inte så farligt smal klack egentligen, men ja, antagligen liiite svåra att gå i. 499 kr på nelly!

Nej jag sitter faktiskt här och väntar på att min j*vla tvätt ska bli klar nån gång så jag kan slänga in den i torktumlaren och sen SOVAAAAAAAAAAAAA!!

God natt och jag önskar jag blev STENRIK och LYUCKLIGAST I VÄRLDEN

2009-03-02
 09:50:25

Tjolahoppsan

Idag är det 2 mars! Tiden går snabbt. Snart är det april och sen är det maj och då smäller det, då blir jag 18! Det blir många partyn, ett party på pappas sida, en på mammas, och ett eller två egna! Ett med mina vänner i skolan och kanske ett med gamla vänner, eller båda två tillsammans man vet aldrig! Can't wait...

Det var en spekulant som kom och tittade på Lola igår och det gick bra hon tyckte hon var rolig och mysig typ så hon kommer tillbaka på lördag och då ska jag visa henne samt att hennes dotter (ponnyryttare) ska rida henne! Så det blir braaaa.. Jag hoppas verkligen på dom här att dom vill ha henne, det skulle vara jätte bra!

Nä nu ska jag göra mig i ordning och sen dra till skolan, bajs på er!


P.S jag har kommit på en bra ide till min bästis födelsedagis, hihi det är ju inte förrens i augusti men jag vet nog vad jag ska kirra! :D