2009-06-24
 22:55:10

Vill inte

Vill egentligen inte alls lägga ner den här energin som jag gör just nu på att bli besviken och irriterad. Men jag blir det. Ibland undrar man vad som är för mycket begärt? Är det så jävla svårt att göra vissa saker som tar max några minuter? Orkar inte skriva exakt hur jag känner då det känns onödigt för kommer få kommentarer och då kan jag lika gärna prata med dom personerna/personen jag syftar på. Men det är säkert ingen big deal men ändååååååååå. Är så trött på saker!

Tänker bara lägga ner tid på saker som ger mig något tillbaka. Tänker inte lägga ner tid på något som inte ger nåt tillbaks. Tycker det är väldigt onödigt. Synd och trist men så får det vara. Eller något, e lite neggo just nu...

Aja åker till London imorgon en vecka det kommer bli skoj men kommer sakna min baby så himla mycket!!

Puss å kram
2009-06-22
 08:24:38

Nu är det nog

Av någon konstig j*vla anledning så har jag slutat att träna, och äta nyttigt. Jag vräker i mig godis, chips och allt onyttigt som kan tänka sig - HELA TIDEN. Jag äter som en häst och oregelbundet. Dricker ingenting typ, bara äter... Detta har ju resulterat i nåååågra kilon för mycket alltså. Ställde mig på vågen imorse, för att få en bekräftelse på mina misstankar om att ha gått upp i vikt, vilket också stämde. Jag har gått upp och ner i vikt lite hela tiden, i och för sig snackar vi bara enstaka kilon men förut så vägde jag väl några kilon för mycket och gick sedan ner några kilon för mycket vilket resulterade i en snabb viktnedgång och bristningar. Har sedan gått upp igen och fått ännu mer bristningar. Hemskt! Fruktansvärt fult och ja, vad gör man? Finns absolut ingenting jag kan göra förutom att störa mig på dom eller inte... Men just nu gör jag det!! Räcker det inte med andra skavanker? Det tar ju aldrig slut!!

Nej det jag behöver nu är en strikt kost samt ett par löparskor/gå skor. Tänker satsa på LCHF (low carb high fat) metoden då den verkar som en väldigt bra metod. Dra ner på kolhydraterna och ät mer fett och protein, super bra ju.
Måste verkligen, verkligen komma igång med träningen igen alltså! Ut och motionera, gymma, simma... Whatever bara jag håller igång! Är lätt tränad så det är inga problem men så fort jag slutar träna då går det åt helvete.... :P

lchf-kost

Kom hem från muskö, där jag för övrigt har haft det grymt bra, för 1½ timma sen, vi åkte där ifrån vid sex tiden för att alla var tvungna att jobba - och dom börjar ju jobba så fruktansvärt tidigt så det var bara att gå upp.. Bara det att vi gick och la oss igår vid ett eller något, sov alltså i fyra timmar... Så ska slänga mig i säng och sedan tvinga någon att åka och handla med mig för här är det f*cking tvärtomt (INGA ÄGG - PANIK!)

Btw så åker jag till London på torsdag och kommer hem på onsdag. Ska bli roligt!
Och förövrigt så mår jag väldigt bra just nu, det är skönt, för det är en bekräftelse på att jag har gjort rätt i det här läget. :)

Kram på er där ute!
2009-06-22
 07:47:24

Love

Du är mitt allt.

2009-06-18
 15:03:07

F*cking strul liv alltså

Ja, det är jävligt struligt hit och dit. Men jag har väl mig själv att skylla antar jag. Jag tänker följa mitt hjärta den här gången och jag får hoppas att det blir bra. Det känns bra nu, jag vet var jag är trygg.. Önskar bara jag kunde vrida tillbaka tiden. Fast ändå inte, det här kan vara bra.

Jag önskar inte att såra någon, även om jag kanske kommer att göra det. Jag är verkligen ledsen för det och jag kanske inte alltid har varit så ärlig nu när jag tänker efter. Då kanske jag var det, men inte nu. Nej, jag känner inte som jag gjorde för ett tag sedan. Jag har hittat tillbaka till min verklighet och det är så jag vill ha det, mitt hjärta har skrikit vad jag vill ha och nu har jag klartgjort det. Nu känner jag mig lugn.. Mitt hjärta tillhör bara en person. Och honom älskar jag mer än livet, oavsett vad som hänt tidigare. 

Så, nu sticker jag iväg över helgen. Bloggar när jag kommer hem!


I've made my choice

2009-06-15
 12:16:53

Coldplay - The scientist

Come up to meet ya, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need ya
And tell you I set you apart
Tell me your secrets, and nurse me your questions
Oh let's go back to the start
Running in circles, coming in tails
Heads on a science apart

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

I was just guessing at numbers and figures
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Don't speak as loud as my heart.
Tell me you love me, and come back and haunt me,
Oh, when I rush to the start
Running in circles, chasing tails
coming back as we are.

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy.
No one ever said it would be so hard
I'm going back to the start.

2009-06-15
 11:19:05

Hemma...

Borta bra men hemma bäst... Jo visst.

Det var ganska skönt i grekland, i alla fall värmen. Det var annars väldigt jobbigt att vara där, eftersom jag fick flashbacks hela tiden... Minnen kom upp. Har varit där två år i rad med M, och alla fina minnen dyker upp och det var väldigt väldigt jobbigt, så klart... Önskar jag slapp dom här dagarna då jag saknar honom så fruktansvärt jävla mycket.. Mitt hjärta skriker och jag önskar det kunde sluta... Vissa dagar är bättre än andra..

Det är grått och mulet ute, och det är precis så jag känner mig nu. Så jag uppdaterar senare möjligtvis!