2010-09-10
 15:24:38

Snart börjar det!

Ni kommer att kunna följa mig på http://strandsmedjansprisma.blogg.se från och med den 26 september!
Det kommer alltså att handla om min och Martins nya rottweiler tik. Från bus i vardagen till tävling!

Det ska bli oerhört spännande att få jobba med en sådan underbar ras som rottweilern. Jag ser fram emot ett långt hundliv som snart börjar.
2010-09-06
 18:54:53

Tappat suget

Som ni märkt så har jag inte bloggat på väldigt länge. En del har hänt, men egentligen inte. Ska dra lite kort vad som hänt de senaste månaderna:

Pappa har hittat kvinnan i hans liv. Som även är kvinnan i mitt liv! Hehe nej då men hon heter i alla fall Eva och trots att jag inte känner henne så väl så har hon redan en plats i mitt hjärta. Det är något med henne som är så... himla bra. En underbar kvinna. Passar min pappa alldeles utmärkt!

Martin och hans familj har köpt huset som firman deras byggde för att sedan sälja, och då de fattade så mycket tycke för huset så var det de som köpte det till slut! Det är jätte mysigt där. Men ännu väntar vi på att få en lite kanaler och internet till Martins lilla stuga.

Jag ska köpa en hund. Min dröm går i uppfyllelse! Om tre veckor äger jag min egna rottweiler. Eller min egna, jag har hunden tillsammans med Martin. Vi kommer att träna lydnad och spår som det ser ut nu - för att sedan tävla i det! Hoppas att mina nerver är bättre på marken än på hästen. Det ska nog gå bra. Detta ska bli så himla kul.

Jag jobbar fortfarande kvar på mitt jobb 5 dagar i månaden vilket är perfekt, för jag har en inkomst och jag jobbar på helger vilket betyder att jag har massvis med tid för hunden. Jag kommer förmodligen inte blogga så särskilt mycket mer på den här bloggen utan kommer att ha en hund blogg istället där jag skriver om mitt nya hundliv och allt som har med det och göra.
Lite info om min kommande hund:

P-kullen, föddes på Strandsmedjans Kennel den sista juli (31/7) 2010. De är leveransklara ca va 39, antagligen så blir det sista helgen i september som är vecka 38 eller under veckan på vecka 39, det är inte bestämt ännu.

Pappan är Gotlandica's Explosion "Exit" född 2007

H: A
A: UA
MH - godkänd
Godkänd högre klass spår
V3 Unghundsklass SSU 2009
3 CERT Utställning
BIM-placerad Utställning


Mamman är SUCH KORAD Strandsmedjans Qulla "Gullan" född 2004

H: A
A: UA
Ögon: UA
MH godkänd
Korad
Uppflyttad högre klass spår
3 CERT, cacib, championat
BIM placerad