2009-04-29
 22:22:21

Jag är en riktig sucker för frestelser

Ja som rubriken lyder, så är jag en riktig sucker för frestelser... Jag låter mig frestas av mat och godsaker alldeles för lätt! I stunden blir jag såååå sugen, som till exempel i det här fallet mackor med ost, och bara måste ha det. Så då går jag och tar det - tänker - vad kan det spela för roll om jag tar några mackor??. Ja men så äter jag mackorna, njuter och mums vad gott det är. Sedan efter ett tag börjar jag inse att jag inte borde ätit dom där mackorna, ångesten kryper på mig och jag vet att jag inte kommer vilja ha det där extra som faktiskt sätter sig på kroppen. Det handlar absolut inte om att gå upp i vikt, snarare att jag lagrar fett på extremt oönskade ställen. Ska försöka jobba ännu mer på det där, för det är verkligen svårt att hålla sötsuget tillbaka. Kanske går till ett naturapotek och köper något för sötsuget.....

Något som jag dock är bra på är att äta en bra frukost. Jätte bra frukost bröd (extra grov med fullkorn - inga konserveringsmedel samt extra mycket linfrön och frön i) med stekt ägg på (då chilikryddad), eller kokt ägg med kaviar på. Jag tror det är en bra frukost! Ibland, som imorse, åt jag lite yoghurt och musli med torkad ananas också. Ska iof försöka hålla mig till smoothies i så fall... Lunchen kan vara svår att påverka men den får bli som den blir. Och hur jag ska kunna äta mellanmål innan lunch vet jag inte, äter ju frukost runt kvart i sju - vilket innebär att jag ska äta mellanmål vid tio tiden. Vad skulle det kunna vara liksom?? Får väl kanske ta med en frukt eller nåt.

Det allra viktigaste är att äta regelbundet. Men det är väldigt svårt, men inte omöjligt. Handlar egentligen bara om planering och att faktiskt göra mellanmål att ta med, i såfall.

Men så måste jag också få huvudet ur marken och börja gå ut och gå igen. Har ju jätte bra rundor, en perfekt runda på 6,5 km som tar en timme att gå. Jätte bra! Men jag behöver verkligen ett par bra löparskor/gåskor, för sist jag gick den rundan så fick jag sjukt ont i fötterna, mindre kul ska jag säga er....
Nu blev inlägget väldigt långt men de som orkar läsa orkar, ni resten kan ju göra nåt roligare ;) Imorgon är det valborg!

2009-04-29
 20:15:58

Helvete

Bajs, jag kommer nog inte få mina skor förrens i helgen! Hoppas HOPPAS jag har dom tills på lördag!!
2009-04-28
 20:43:28

Det var bra

Min mamma e så snäll! Jag ska få pengar till att klippa mig och slinga mig! TjohooooOOooooo :D
TACK MAMI!

2009-04-28
 20:18:16

Haha vilken dag...

Hej bloggen!

Dagen började med gårdsarvet i skolan. Efter ett par intensiva timmar hamnade jag och mina vänner i en diskussion och vi var något oense och speciellt jag, emelie och jenny är väldigt envisa så tjaffsade vi lite och så (inte jenny) men sen gick vi och åt, och sen vart det bra, haha... Vi beter oss som syskon, eller nåt! Som om vi känt varandra hur länge som helst. Tycker om er såååå mycket tjejer :)

Fick också sommarjobb idag, är lite oviss om vad jag ska göra - men det blir en månad typ på Runsten. Tävlingsgroom tror jag, det lär bli sjukt lärorikt! Men det känns skönt att ha ett sommarjobb i alla fall... Börjar dagen efter skol avslutningen, den 6 juni. Höhö, men men då har jag det gjort sen och har hela sommaren på mig att göra saker med mina bruds och martin.

Och idag fick jag veta att inom två dagar så är mina galet snygga klackar här hos mig. YES! Då kan jag ha dom på valborg och på min födelsedag eftersom dom andra två paren inte hinner komma fram. Hoppas dom passar, eller att jag tycker det är värt att betala dom. Annars ska jag sälja dom till Josefinis :).  Jaja snart ska jag kolla på the mentalist och chilla lite. Kanske pluggar i några minuter...

Puss på er!!


13 cm klackar, herregud hur ska detta gå ;)

2009-04-28
 06:51:31

Jag HATAR pms


Ni killar kommer aaaldrig förstå, var glada över det!!
2009-04-27
 21:48:00

haha denna var ju bra, god natt käre folk


Och nu är denna måndag över. Men det här är i alla fall min önskan denna vecka!
2009-04-26
 21:03:51

Ännu en helg slut

Jaha då var denna helg slut. Den har varit helt okej, inget speciellt har hänt direkt...
Martin kom till mig i fredags, stannade tills idag. Igår latade vi oss bara hela familjen typ förutom pappa som jobbade lite med badrummet på övervåningen. Camilla jag magnus och martin solade, och sedan så kom pappa och då började vi snacka politik. Det va kul, alla argumenterade "mot" martin som hade andra åsikter och Martin han stod upp för sig och frågade saker, och sådant. VILKEN FÖRÄNDRING!!! Förut vågade han inte ens äta middag med oss, och nu diskuterar han med TRE(!!!!) galningar (haha ni förstår vad jag menar). Starkt gjort.
Idag var vi hos farmor jag och pappa samt nisse, det var god mat och bullar samt cheesecake! Jag och Jonas disskuterade vad man skulle ha för slags skor. Han tyckte höga stilettklackar medan jag tyckte mer på lite tjockare klack och platå där fram (typ). Han berättade också att han ska bygga en hotrod och ska hämta mig med den på studenten. Vad säger du Saris??? ;) <3

Just nu sitter jag och äter ben and jerrys och tänker på allt möjligt, som vanligt. Vill så mycket just nu men har ingen aning om vad. Min hjärna spinner loss men jag har ingen aning på vad. Massa frågetecken är det. Jobbigt...


Puss å kram
2009-04-25
 14:04:27

Tjolahejsan

Tänkte bara säga att jag ligger och steker för fullt! grymt väder!
2009-04-24
 19:37:51

Neeeejis

Min beställning på skorna blev avslagen för det var något problem med kortet. Jag och pappa ska försöka göra om beställningen idag... Men kul att det tog fyra dagar för dom att säga att det var problem. Bajs! Jaja, det är bara att försöka igen. Längtar ju efter mina skor, dom e ju så läckra!!

Snart är det valborg, och när det är valborg så är det inte många dagar kvar tills min födelsedag :) Härligt.
Juste, mitt paket från HM har jag hämtat. Den "mindre" väskan var inte så liten som jag trodde att den skulle vara, men det gör ingenting... Får fylla ut den med någon liten kofta eller något så det inte ser skumt ut. Jackan satt jätte bra men ska tvätta den och så så att den passar mig ännu bättre. Egentligen hade jag velat ha den lite ljusare, men men nu har jag ju den här så :)


Puss å kram skumbanan
2009-04-23
 22:04:54

Joooobbigt!

Varför är jag alltid och jämt så orolig över det här? Varför kan jag inte bara våga lita på det h*n säger? Varför? Varför varför varför varför... Det är ett allt för vanligt ord i mitt liv tyvärr. Jag önskar verkligen att jag kunde vara säkrare. Men jag är inte det. Och det gör mig väldigt illa till mods. Jag är verkligen rädd... Beror väl antagligen på för att h*n betyder så in i helvete mycket för mig. Jag vill inte att h*n ska byta ut mig mot någon annan, jag vill vara högst upp... Usch vad jag håller på. Detta är inte nyttigt för mig.

Ska nog gå och lägga mig nu, nationella imorgon... B A J S.






Don't want to be this insecure
2009-04-23
 18:26:09

JAG HATAR VÄNSTERKNAPPEN PÅ MUSEN (PÅ SIDAN)

För om man råkar klicka där så skickas man bakåt i webläsaren. Så vad gjorde jag nu? Råkade klicka på den knappen såklart. Så nu försvann allt, och nu måste jag skriva om allt. Jobbigt...! Jaja detta hade jag skrivit lite kort och gott.

Pappa har fått sit handledarbevis så nu kan vi lagligt börja övningsköra. Super bra! Börjar i helgen. Målet är att ha körkort i september 2009, tror ni jag klarar det??
Jag har fått en avi på mitt paket från HM, ska hämta ut det imorgon. Blev två väskor och en denimjacka, lite bas saker så där bara. Kändes verkligen att det behövdes..! Nu är det bara lite sommarkläder och sådant till, mer klänningar och lite fler skor. När vi pratar om skor, så ska jag säga er att jag sörjer verkligen att mina beställda skor från Go Jane inte hinner komma till den andra maj. Det suger verkligen! Jaja jag får helt enkelt vara snygg någon annan gång :)


Vad tycks??

TILL MINA VÄNNER!!!!!!:
Ja nu fyller jag ju 18, och jag vet att jag är en dålig jävel på att köpa saker till er på födelsedagar - men jag lovar att gottgöra det tills nästa (såklart) :). Det jag ville säga är bara att jag önskar mig små saker, accossearer. Kan vara ett armband, örhängen, sjalar, ja små saker!

Puss på er ni är bäst! En extra puss till min bästa vän SARA såklart!!
2009-04-23
 09:14:32

Helvete!

Verkar som att jag inte kommer hinna få hem mina skor tills mitt party. H E L V E T E . Det var inte bra!! Jag skulle ju ha dom då.... Aja får ha dom andra då. Puss
2009-04-22
 07:38:41

Vad tycker ni?

 

Är dom heta eller är dom inte det?

2009-04-21
 07:08:50

Jääävlarns!!

Hörrni i helgen (fredag-lördag) ska det bli hela 17-18 grader med stråååålande sol! GALET!!
Fast i nynäshamn så ska det blir 10 - 13.. vilken skillnad.. Jag bor ju i nynäs kommun, så jag antar att jag kollar på nynäs?? Fast usch vad långt bort jag bor, nej lite närmare stan vore trevligt att bo igen... :) Landet livet i all sin ära, men jag måste nog satsa på stan faktiskt.

Ska dra iväg till skolan snart, see you later aligator.


2009-04-20
 09:14:40

Jaha nu var det vecka 17 då

Hej bloggen!

Nu är det start på vecka 17. Vecka 19 fyller jag 18 år, vecka 20 fyller Nisse 17 år, vecka 21 har jag stalltjänst och vecka 23 så slutar skolan! Det är då inte långt kvar till någonting nu mera. Fast denna vecka lär bli seg, hoppas den går snabbt ändå. Tar jag mig igenom dagen imorgon, haha ja då kan jag ta mig igenom vilken jävla dag som helst. Detta står på schemat imorgon: Samhällskunskap B (det är roligt iof), Idrott i ca två timmar, LUNCH, dubbeltimme i SV B och sedan dubbeltimme i Ekologi. Förstår ni???? Vi ska ha idrott med världens mest fantasilösa idrottslärare och sedan ska vi plågas i två dubbeltimmar med svenska OCH ekologi!! HERREGUD! Jaja det är bara att härda ut, får väl ta mig en jäkligt stor frukost och lunch så jag orkar att vara närvarande vid lektionerna ens. Haha...

Jaja nu ska jag väl typ göra mig i ordning för sen ska jag ta bussen till vh och sedan kommer jenny och hämtar mig där. Jag blir den första som åker med jenny efter hon tagit körkort (bortsätt från hennes päron och säkert Ida) hihi :D

BYE!
2009-04-19
 10:36:52

Tjenixen!

Halloj! Nu kommer lite uppdatering.
Ny design som ni kanske ser, har ni några tips på hur jag ska göra det ännu snyggare?

Har varit i stan hela dagen igår och shoppat, och nu är pengarna slut. Det blev 2 tunikor, 2 t-shirts, 1 cardigan, 1 par skor, 1 linne samt 1 vår/sommar "jacka". Har ju även beställt 1 jeans jacka samt två väskor. Så nu har jag så jag klarar mig ett tag fram över =) Är suuuper nöjd med allt! Eftersom jag nu mera inte har någon kamera så kan jag inte fota, och min mobil kamera suuuuger + att jag har inte ens någon usb sladd till den... Angående min mobil. Herregud säger jag bara. Den är så dålig! Den fungerar skit bra förutom att batteriet håller på å dö totalt. Man hinner knappt ringa några samtal förrens batteriet är slut, i princip. Den har också problem med sms funktionen ibland, störande då jag smsar mer än ringer... Har sökt på internet efter ett sånt batteri som min mobil har, ingen butik verkar ha det. Kul! Hur ska det här gå???

Ska snart iväg till stallet medan martin ligger å sover i sängen.. Så vi hörs senare bloggen.


Provade dessa för skojs skull igår på Scorett, och helvete vad höga dom är. Men grymt snygga!
Lite för dyra dock, halva priset skulle vara mer okej för mig. (699 kr kostar dom). Man kan ju alltid
hoppas på en rea! Men hur ska jag ens kunna gå i dom?? haha

2009-04-18
 07:19:17

Jag är väl för rolig

Tjenixen bloggis!

Vaknade för ett litet tag sedan av ett ryck, jag kom på att jag glömt att lägga tvätten i torktumlaren. Så jag gick upp, och gjorde det. Slängde in en ny tvätt, och började sedan städa köket.... Plocka i allt i diskmaskin, sätta på diskmaskinen, diska vinglas från igår, plockade undan lite från den långa bänken och bordet och torkade av alla ytor typ. Så nu blir det fint! Tänkte väl gå och sova igen men nu blev jag ju pigg, och jääävligt hungrig så jag käka en kiwi. Den va söt å go!
Om det inte hade varit för att det var så pass tidigt på morgonen (ca tio i sju) så hade jag börjat damsuga också. Köket är  ju som att gå på grus för tusan... Haha ja jag är väl för rolig. En aning störd också, möjligtvis!! ;)

Igår hade vi hästövningar hela dagen och på eftermiddagen så körde vi maraton. Det var pirrigt men kul! Maraton är alltså inte när man springer 4,2 mil är vad det nu är för mil antal utan det är när man kör en hinderbana med häst och maraton vagn på så snabb tid som möjligt. Små svängar blir det så vagnen sladdar i kurvorna hihi. Sara som älskar att sladda och när saker och ting går fort åkte in där som en klocka och REJSADE gärnet! Helt galen. Medan jag och Jenny tog det lite lugnare, även om jag tyckte att det gick snabbt... Sen har man en så kallad groom som står på en plattform bakom vagnen och burkar i kurvorna. Skoj!

Nä om man skulle ta och gå och lägga sig kanske... Eller något. Puss!


Bild lånad från google
2009-04-17
 21:03:40

Såklaaaaaaart!

Så hittade jag ett par as snygga skor för YNKA 299 kr, men såklart var de slutsålda i min storlek. HATAR att jag har storlek 38. Alla har det. Och tydligen så kommer de inte komma in igen, men jag ska hålla utkik!! Vad tycker ni??

Love Label Sandalett
me like!
2009-04-16
 10:24:01

Suck

VAD ÄR DET FÖR FEL?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROBLEM!!
2009-04-15
 19:36:41

Jag fyller ju för fan år snart!!

Ja snart smäller det, om 19 dagar för att vara exakt.... Då blir jag 18!
Såklart så måste jag ha den perfekta klänningen och dom perfekta skorna, men hur lätt tror ni det är att hita båda delarna? Jag har hittat ett par skor, men ingen klännings som passar till dom. Dom är rosa! Kanske svårt att matcha till...? Har två svarta klänningar redan så jag vill inte ha en till svart... Har hittat en marinblå klänning i glansit tyg, skit snygg, men så klart hittar jag inga matchande skor i min storlek och för rätt pris. ÅNGEST!! Jaja jag ska leta vidare, och om någon har tips på andra bra sidor förutom nelly, asos och stylebystars, skriv gärna en kommentar!


De rosa skorna... Vad tycker ni, hiss eller diss??
Personligen tycker jag dom är väldigt fina!


Puss på er
2009-04-15
 17:36:44

muuuuuuums va lagrad grevé är gott!

Sitter å smaskar på en macka efter en lång dag i skolan. Den sög, det är inge kuuuuuuuuuuuul i skolan. Men snart är det helg! Vill hitta på något roligt då. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, kanske kommer på nåt att skriva sedan.

Hörs då ;)
2009-04-14
 22:34:33

Älskade


Älskade lilla kissemisse Cozy... Nu täcker du halva den där stolen, fet som du är. Och jag älskar dig!
Du verkar ha så ont... Har ingen aning om vad som hänt, du kom in och hade så ont i ditt ben eller om det är höften (vänster bak). Du brukar alltid vara så gosig och jama lite och kurra för fullt. Stångas och mysa... Nu skrek du bara och drog dig undan och morrade om man tog på dig. Sprattlar och vill inte alls bli upplyft som du brukar. Äter gör du inte heller. Jag är verkligen orolig för dig!! Det är så jävla jobbigt att vi inte har försäkring på dig!

Gud vad dramatisk jag låter men jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Alla kommer hem om ett tag ska prata med dom då. För vi måste ju in till sjukan imorgon med honom. Annars kommer han ju ha så himla ont, för det har han det märker jag. Det är ju min älskade baby vi pratar om!! Han måste bli bra i benet igen... Att man kan älska en katt så mycket. Din dumma korkade katt, vad fan har du gjort?
2009-04-14
 19:10:59

Jippi!

Nu e kameran såld. Skickar den så fort jag fått in pengarna... Då blir jag 2600 riksadaler rikare! Jag vill köpa kläder och sådant nu nu nu! Så pengar kom kom kom! Äntligen kan jag inhandla lite saker jag faktiskt behöver! Men fick jag betala för det också... Min kamera. Så när jag känner att jag har råd, så får jag väl köpa en kamera igen. Tills dess får jag använda... Någon annans, eller nåt. Jaja jag är i alla fall nöjd med mitt beslut så nu ska vi se vad jag ska köpa och om jag ska lägga undan (kommer inte gå så bra antaligen för jag går bara och snattar av pengarna då till helt onödiga saker).

Snart ska jag träna, måste vänta tills maten har smält ordentligt :) Till middag blev det två ägg, bacon och stuvad kål eller nåt. Det var gott! Efter att jag tränat ska jag duscha av mig och sedan kolla på the mentalist :)

P&K

2009-04-14
 10:13:14

Tjohoooo!

Morrn morrn på er alla där ute, typ 8 trogna läsare! Eller är det fler? :)

Imorse var jag ute på en lååång runda med hundarna innan frukost (såklart) på 65 minuter. Det var skönt, men mina skor suger så jag har ont i fötterna...! Åt sedan två mackor med stekta ägg på, såååå mums :D Kryddar äggen med chili och det ger dom en sån mumsig smak. Juste jag hade tänkt att sälja kameran igår för 1900 kr men sen fick jag ett bud på 2600 kr idag och det bara kunde jag inte tacka nej till!! Super! Klirr i kassan. Så nu ska jag se över ordentligt vad jag ska lägga pengarna på. Det gäller att lägga rätt nu... Och smart. I och för sig ska man inte ropa hej innan blablabla vad det nu är för ordspråk, bäst jag kollar upp allt det där efter jag faktiskt fått pengarna och kameran är väck...
Dock kommer jag sakna min kamera men får väl köpa en liten kamera på blocket då eller nåt, då är det också lättare att fota till bloggen. Även om det blir tusen ggr finare bilder med en system digital <3.

För det andra är jag så himla sugen på att tävla. Fast det jag mest är sugen på är framgång, så klart... Jag vill upp till de svårare klasserna. Men eftersom jag har så duktiga tävlingsnerver (läs: paniknerver) under tävlingens gång så är det något jag måste lära mig handskas med. Så jag måste ut och tävla Lc-Lb så jag får rutin! Annars kommer jag aldrig komma upp i högre klasser och lyckas. För visst, jag kan ut och starta en LA för det klarar jag av, men absolut inte tävlingsmässigt eftersom jag blir så himla stressad under programmets gång. Tror jag måste plugga och rida grymt mycket mer dressyrprogram..!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, dags för skola om tre timmar!

2009-04-13
 18:50:07

Jamen det här var ju bra

Vet ni!! Så gulligt. Sara hade köpt ett påskäggis till mig med massa goda cola flaskor i. MUMS!! Och så hade hon en lappis där det stod Glad Påsk Julis/bästis <3 jag blev så GLAD!! :D Ja jag ska ju i alla fall arrangera hennes 18 års dag har jag bestämt så nu ska jag slå mitt huvud ihop av resten av våra vänner och se vad vi kan hitta på. Så ger jag något tillbaks för hon e så underbar :) ÄLSKAR DIG BÄSTIS!

Gick jätte bra med Lolis idagis! Ska kanske tävla lite innan hon blir såld trots allt... Varför inte liksom? Känner att jag släppt pressen om att verkligen prestrera nu, så det bästa vore ju om jag kunde komma ut och träna på att tävla. Så nu ska jag planera lite och prata lite med folket och så. Nä det här blev en bra dag trots alltis!


PUSS å kram!
2009-04-13
 14:33:32

Shit pomfritt

Det gick inte dåligt snabbt, väldigt många som är intresserade av min kamera så nu är det budgivning!! Hihi. Får se hur det blir med det... Idag ska jag träna för A-C det var typ två veckor sedan nu så jag är lite ringrostig, hehe... Hoppas på att Lola blir såld någongång snart för jag vill verkligen ha en ny häst. En ny häst att tycka om lika mycket som Sara tycker om Krutis :) Härligt <3


Jag är så trött på det här. Ingen idé att skriva för mycket för då börjar folk undra, det orkar jag inte... Vill också ha en hemlig underblogg som du Josephine, fixa det nu hihi. Skulle vara skönt att kunna skriva ut...

2009-04-13
 10:03:51

...

Jaha, nu har jag lagt upp min kamera på blocket. Hoppas någon vill köpa den, och hoppas jag får en slant för den också. Det går verkligen mig emot att sälja min kamera eftersom jag har en sånt stort fotointresse... Ja ja, får köpa en ny när jag har pengarna till det. Om några år...
2009-04-13
 09:32:12

Nothing is worse

För mig, så finns ingenting som är värre än det här. Ingenting.
2009-04-12
 20:28:24

Varning för långt och något negativt inlägg

Det är inte lite kläder jag behöver, samt vill ha. Här ska ni få en härlig lista!

Det jag verkligen behöver:
Basplagg som: linnen, t-shirts, cardigans, tunikor
1 par jeans
Axelremsväska
Vanlig medelstor väska
Vårskor (converse tjejmodell gräddfärgade <3)
Lite mer festliga kläder
Jeans jacka
Sjal
Vårkläder (typ lite kjolar)
lite accessoarer

Det jag vill ha:
MASSA HEELS! <3
Skinnjacka
Accessoarer (örhängen, armband, sjalar, halsband, midjeskärp, väskor)
Ännu mer kläder, såklart
Bikinis


Listan på det jag vill ha kan bli lång men jag orkade inte specificiera (stavning?) allt. Bättre om jag är lite mer exakt om vad jag verkligen behöver för att få en komplett garderob som man klarar sig på. Nu har jag mest lite jeans (som jag knappt trivs i) ett par mjukisar (som förövrigt är sönder) och hood tröjor(som är så extremt fult) och fula linnen, har typ två jag använder. Kanske tre andra tröjor som jag är helt okej med, en cardigan. Några klänningar. Och lite strumpbyxor. Okej man överlever med detta, men seriöst detta går inte. Jag trivs med 1/4 av min garderob, om man nu ens kan kalla det för en garderob. Med min lilla uppsättning av kläder.

Jag söker jobb hela tiden men nu vet jag inte vad jag ska söka längre i princip. Jag tjänar en och en annan hundring för att jag tar lite extra pass i stallet... Jag ska betala min egen telefonräkning + egna träningar. Jag behöver gymma, jag behöver klippa mig och hålla håret i "form" precis som kroppen. Jag behöver verkligen kläder, jag behöver skor och jag behöver saker kring det. Jag behöver ta hand om mig själv men jag kan inte det. För ett jobb har jag inte, och jag har en häst, så tyvärr försvinner ju allt det här andra, verkar det som. Min mamma betalar en häst åt mig varje månad, det är jävligt dyrt. Så det är inte så konstigt att jag inte har annat... Men ärligt talat om det här ska påverka mig så mycket så är jag inte säker på om jag vill fortsätta. Jag har skolan att ta hand om som är svårt nog. Jag behöver ta hand om min häst, jag behöver vårda mina relationer, speciellt med M, jag behöver ta hand om mig själv, men det där sista vet jag inte ens vad det är. För det närmsta jag kommit att ta hand om mig själv är typ när jag tränar, hemma. Och det är inte speciellt euforiskt, men det duger, jag klagar inte på det. Men jag vet vad jag behöver göra. För jag har allvarliga problem med mitt självförtroende.

Snällaaaaaaaaaa någon där ute. HJÄLP MIG.

2009-04-12
 19:05:02

Man kan ju inte blogga när det vart sol hela helgen

eller vad tycker ni? Jag har varit ensam hemma sen i fredags eftermiddags till nu i eftermiddags och min pojke har varit här och retat mig och varit otrooooooooooligt jobbig (han e söt ändå) och vi har myst och ätit mat och solat, gått på prommis och gnäbbat som ett gift par. Men det har varit mysigt. Martin e stekt medan jag desperat försökte bli lite stekt med morotsolja ggr hundra på kroppen men inte mycket hände. Jag blev väl lite brunare men inte stekt som jag ville liksom. Man ser liiiiiiiiiite bikinirand, det är ju kul. Jag ska sätta mig ner och plugga imorgon, viktigt! Ska göra klart tre saker har jag bestämt. Egentligen skulle jag gjort detta på hela veckan men för att göra det lite svårare för mig själv så har jag chillat och klämmer ihop allt tills imorgon kl 15.00.



Btw har jag tränat för jag har verkligen gått upp i vikt nu senaste tiden, förut gick jag ju ner till en vikt jag var helt nöjd med men nu står vågen på lite för mycket (och nu funderar jag över varför jag babblar över vikten, det är ju hur jag ser ut som är viktigast, eller att jag trivs med mig själv menar jag) men som sagt så är jag väl inte helt nöjd med vad vågen visar eftersom jag vet att jag har gått upp i "fett" och inte muskler och som i sin tur med den plötsliga viktuppgången har resulterat i gulliga (läs: HEMSKA) bristningar som ett tecken på detta. Detta är jag inte nöjd med, men men vad ska jag göra åt det då? Finns inte så mycket förutom att försöka hålla formen. Inte nog med att jag är lättränad, jag tappar lätt formen också. Så ja, det gäller för mig att ligga i. Ska kolla upp nya träningsformer jag kan göra hemma, för jag är sååååååå less på mina som jag gör. Fick träningsverk, fattar ni, TRÄNINGSVERK! jag får aldrig träningsverk (i princip). Så det var ett tag sedan jag tränade, har jag förstått hihi.

Nu blev detta väldigt sluddrigt men whata heck jag tyckte det var lite skoj.


Puss på er!
2009-04-10
 08:50:29

neeeeeeeeeej!!

asså nej det här fungerar ju INTE!!!! Hur lever man UTAN musik? ÅHH!!! Jag klarar mig inte en dag till utan min musik! Det här SUGER!!

2009-04-09
 23:43:56

men NEJ!

Nu har min ena högtalare fått världens jävla fnatt och fått för sig att gå sönder. Ja min högra högtalare är brusig och jag kan inte ha på nåt ljud alls, i princip. Hur gick detta till? Jag lyssnar aldrig på så pass hög volym så att högtalarna spräcks, jag vill ju att de ska fungera. Hur ska jag annars kunna lyssna på all musik och kolla på alla mina filmer? HUR F*N SKA DET HÄR GÅ?!!!!!!!!! Antar att de börjar ta ut sin rätt, har haft dom i i minst tre år nu iaf.. Dags att köpa nya antagligen. R.I.P min högra högtalare :(

2009-04-08
 15:24:39

Mina bästa vänner



Jag med mina absolut bästa vänner <3

Jag älskar er mest!

2009-04-06
 21:52:31

*/()/)#&#&("////!

Det här är ett jävla skämt! Ni är ett skämt!