2010-04-29
 22:21:11

En god natt puss!

2010-04-29
 21:13:36

Vilken dag!

Har sprungit runt och gjort det ena och det andra idag. Sov hos Martin så jag sov och tog det lugnt där tills klockan blev elva för då var det dags att åka till haninge/djurgårdsplan till Melina och göra naglar :) Jag gjorde ljusrosa med silvriga och vita stripe it dekorationer samt rosa prickar också. Dom blev jätte fina!!
Sedan åt jag en glass och tog bussen till gullmarsplan och sedan vidare in till medis igen och in på ett möte. Efter det åkte jag till HM i stan och köpte ett par strumpbyxor och annat behövligt. Sedan åkte jag tillbaks hem till Martin för att hämta min mössa och ett par brev jag måste posta. Sen åkte jag hem, skulle sätta i den riktiga pluppen på mössan men hann bara ta i den och så var den sönder. Så mamma åkte till bea och köpte universallim och nu har vi limmat fast pluppen på mössan, det gick lika bra haha... Sedan kom morfar och vi lagade mat och pratade, åt och fixade.. Jag testade kläderna tills imorgon och det var fint som fan.

Nu har jag chillat ett tag men ska gå och lägga mig nu. Upp tidigt imorgon för att äta en rejäl frukost, sminka mig, packa ner champisen och andra skor samt annat och sedan fixa håret lite lätt.. Ska försöka göra lite lockar men på något konstigt sätt så blir det alltid konstigt på ena sidan men på andra jätte fint. Det har hänt varenda gång jag har försökt locka lite... Konstigt.

Orkar inte skriva mer men imorgon blir en fartfylld dag och jag ska se till att ta mycket bilder. Uppdaterar förmodligen på lördag eller söndag igen! Eller imorgon innan jag åker till skolan.

2010-04-28
 08:47:42

Härligt..

När jag vaknade imorse när mamma gick hem ifrån så var klockan 07.10 och jag var inte så trött så jag gick upp. Och då kände jag för att gå ut och gå, så jag satte på kaffet och drack upp det och gick sedan en runda på två 30 min och det var så himla skönt. Hoppas jag kommer in i de gamla rutinerna som jag var på väg att nöta in tills min svacka kom, de kommer ibland och nu var det nog i samband med min mens förhoppningsvis. Jag har varit riktigt deppig och det har varit jätte jobbigt. Men nu är jag tillbaka på rätt spår förhoppningsvis...

När jag var ute och gick tänkte jag på lite saker jag vill göra och ska göra så jag tänkte skriva upp det här:

Jag vill skaffa en hund så småning om
Jag vill läsa etologi i höst
Jag vill ta körkort
Jag vill flytta hem ifrån
Jag vill bli av med mitt sötsug
Jag vill ha en ny hälsosammare livsstil
Jag vill bli vältränad
Jag vill våga göra saker jag inte vågat tidigare

En liten lista på vad jag vill... Finns lite mer att skriva men det var främst detta jag har tänkt på. Så skönt att vilja saker. Under de senaste veckorna har jag inte velat göra ett jävla skit. Jag har bara velat lägga mig ner och dö.
Nu känns det som att ingenting kan stoppa mig och jag hoppas verkligen att den här känslan håller i sig!

Nu ska jag äta upp min gröt och sedan snabba mig på och åka till skolan.

2010-04-26
 23:20:03

Bra där... NOT

Det enda jag kan säga är FAIL.

Blev arg så jag städade rummet. Ska sova om ett tag, ser att klockan snart är halv tolv. Shit pomfritt!
Juste martin ringde mig förut och var lite i extas för han vill köpa en rottis. Jag blev också skit taggad! Självklart ingenting man gör bara så där, går och skaffar hund. Men en dag ska jag ha en det vet jag.


Hej då

2010-04-26
 19:54:50

Krigar med mig själv

Ja... Just nu har jag ett inre krig med mig själv. JAG VILL HA GODIS, NUUUUUUUU!!!!!!!!!!! Men vafan jag har ätit godis typ varje dag nu känns det som! Vad fan är meningen med att käka regelbundet och nyttigt när man ändå bara förstör genom att äta godis! jävla cp godis sug jag får damp. Jag har precis ätit, och jag har druckit vatten. Så det är inte för att jag är törstig eller hungrig... Vad är det? VARFÖÖÖÖÖÖR... Jag ska stå emot det här jag ska göra det. Jag vill inte gå upp ett gram till. Jag får äta något annat, en skiva ananas kanske. Ja det ska jag göra. Eller något...

Btw så laddar jag ner avatar i blue ray format och det går sååååååååå långsamt. Dampidamp

Jag har rätt mycket damp nu för övrigt, på allt nästan!

Diarrekorv i ditt öga
2010-04-24
 19:36:58

Jag orkar inte just nu..

Därför jag uppdaterar dåligt. Lovar att uppdatera så fort jag fått tillbaka livsgnistan.

2010-04-24
 03:05:40

...

You can take away all my love
What do I need it for
You can take away all these words
There's no meaning anymore
You can take away everything
Leave me lying on the floor
All those sorry's we can't go back to the start
You can't fix me, I'm torn apart

I wanna run away from love
This time I have had enough
Every time I feel your touch, I'm broken
Shattered all my pieces of part
Never thought I'd fall so hard

Putting back together my heart, It's broken

You can take these photographs
Watch them fade away, oh
You can throw away all these letters
I don't care about what they say
All those sorry's, there's a million reasons why
You can't mend me, don't even try

I wanna run away from love
This time I have had enough
Every time I feel your touch, I'm broken
Shattered all the pieces of part
Never thought I'd fall so hard
Putting back together my heart, I'm broken

I know it's gonna take some time
To finally realize
I got nothing left inside

Nothing to hide
I'm broken, I'm broken
My heart is oh, oh, oh
I'm broken, I'm broken
There's nothing left inside

Oh, Oh, Oh, Oh, Oh, Oh
Save me

I wanna run away from love
This time I've had enough
Every time I feel your touch, I'm broken
Shattered all the pieces of part
Never thought I'd fall so hard

Putting back together my heart, I'm broken

Oh, Oh, Oh, Oh, I'm broken
Oh, Oh Oh, Oh, Save me
Oh, Save, Me
I'm broken
2010-04-18
 09:41:46

Morrn

Sitter med morgonkaffet... Nej det är inget vanligt men jag dricker alltid en svart kaffe innan jag ska gå ut på min morgonprommis för att kicka igång systemet. Tycker dock att det inte är lika äckligt nu som tidigare, hihi.

Senare idag ska jag till gymmet också, första gången på SATS. Det var rätt litet och kompakt men vi får se vad jag tycker om det.. Som sagt, längtar till Nisse kommer hem. Roligt med en träningskompis med höga ambitioner. Jag blir riktigt peppad av det! Han har ju läst en kurs i USA på sin skola om träning, hälsa och sådant så det ska bli GREAT. Drömmer om dig varje natt lillebror... Saknar dig så himla mycket.. Saknar din extremt stora energi som du alltid sprider ut.. Ditt leende och ditt skratt. Din vänlighet och din humor. Vänlighet är lite fel ord, jag syftar mer på "kindness", känns som att det passar in bättre... You are so KIND. Jag håller hårt i dig och ingenting i världen kan beskriva hur glad jag är att jag har fått möjligheten till att ha en sådan bra relation med dig, min bror.
Jag ska även hinna med att plugga idag, har skrivit upp mig på omprovs tillfället på tisdag, jag ska göra ett hästkunskapsprov om blod och anding. Jag har inte gjort det så det blir vanligt prov. Sen ska jag väl göra någon rest kanske... Drar till gymmet rätt sent, kanske runt 16. Men nu ska jag dricka upp kaffet och sedan ut och gå i det fina vädret!


2010-04-15
 21:30:08

Fan... Nu får jag ge mig

Trots att jag har varit jätte duktig och äter nyttigt (lunch, middag och sådant) så går jag ändå och köper godsaker i alla fall. Det kommer ju inte hända ett smack om jag fortsätter så här. Det kommer gå plus minus noll... Och det vill jag inte! Men jag ska verkligen försöka att komma på knep som gör att jag kan motstå frestelserna...

Har fixat gymkort på SATS nu i alla fall. Bara för att det är mycket närmare till det centret än att åka till västerhaninge varje gång.. Det blir inte så mycket gymmande för min del då.. Fast jag gillade verkligen fokus. Mysigt litet gym! Men ska nog trivas på sats också tror jag... Längtar tills nisse kommer hem från USA så vi kan börja köra tillsammans. Är skit peppad inför det!!! Ska bli skit kul.

Nej nu ska jag dricka lite te och kolla på avatar för typ 875785758 gången... Kärlek


Prutt

2010-04-13
 06:15:00

Uppe med tuppen!

Hallelåja!

Stört att jag är uppe så här tidigt med fri vilja, när jag kunnat legat kvar i sängen i typ 1 timme och 45 min... Men Martin gick upp för en halvtimme sen och jag kände att jag inte kunde somna om. Så jag gick upp och satte på kaffet, och sitter alltså nu här med en kopp svart kaffe för att kicka igång systemet inför min power walk! Jag vet inte vad det är men det är skönare att gå en power walk runt omkring här än ute i skogen hos pappa. Undrar varfär jag tycker så. Kanske inte är någon skogsmänniska?

Har uppdaterat lite dåligt under påskveckan men det gör väl inget antar jag.

Idag ska vi till Skansen med djursjukvårds-klassen och gå runt med deras veterinär och kolla på kliniken och djuren. Så tar med kameran och laddar sedan upp bilder när jag kommer hem!

Studenten närmar sig med stormsteg... 18 dagar tror jag? Egentligen vill jag verkligen ha en fin vit klänning som traditionen säger men jag hittar verkligen ingen. Jag har hittat en rosa som jag har fastnat för så det får bli den. Det viktigaste är väl att jag trivs, eller?

Efter skansen idag så åker jag till gymmet och kör ett tungt pass armar och rygg blir det väl, och mage om jag inte tar det nu när jag kommer hem efter min power walk. Låter så kul att säga power walk så ska nog säga prommis från och med nu. Fast då låter det som man ska ut och slögå även om jag vet att det inte behöver betyda det. Äsch va fan jag får komma på ett eget ord helt enkelt. Återkommer om det.

Ska nu dra mig ut i luften. Ajsing bajsing lille skutt!
2010-04-09
 08:54:03

inte uppdaterat på ett tag

Och det beror nog på att jag har jobbat hela veckan, förutom igår då men då var jag upptagen hela dagen.
Nu ligger jag hemma hos Martin och drar snart till gymmet för ett tungt benpass, sedan ska jag hem och plugga lite och efter det är det dags för jobb. Får se vad kvällen har att bjuda på också :)

Uppdaterar bättre sen.

2010-04-04
 00:42:49

En produktiv dag

Gick upp tidigt imorse, vid tio över sju tror jag... Gick och slog på kaffet som jag skulle hälla i mig innan min powerwalk för att kicka igång förbränningen. Ut och gick i det otroligt fina vädret strax innan åtta, och kom hem tio över nio... Jag har bara ett problem när jag är ute och går och det är att jag får ont i smalbenets muskel (tibialis anterior, hehe) när jag går. Inte jätte ont men det gör ont. Det blir bättre efter typ 30-40 min men känns ändå.. Det känns bara när jag ska ut och gå i högt tempo, men aldrig när jag springer. Det känns inte lika mycket när jag går på bandet heller... Kan detta bero på otränade muskler, eller något annat? Blir lite orolig... Vill inte ha benhinneinflammation eller värre. Vad tror ni?


För övrigt så har jag gjort typ 6½ rester, fattar inte hur jag lyckats, men det har jag i alla fall, så nu är jag stolt över mig själv!

Dagens måltider har varit:
Gröt och en knäckemacka med kalkon och keso
Kesella smoothie med proteinpulver
Lax med sallad och lite nudlar
Kyckling med lite råris och sallad
Två grova mackor med ost + ett glas yoghurt med kanel
+ några godisbitar

Tycker ändå det är ett helt okej intag av mat idag eller hur? Skippade faktiskt ett helt påskägg och åt bara några bitar. Sa att mamma skulle gömma det jävligt bra imorgon, jag ska alltså inte leta efter det, meningen är att jag inte ska hitta det så att jag inte ska äta ur det, hehe.

Imorgon ska jag till gymmet och köra axlar och rygg har jag bestämt. Har förvisso redan lite träningsverk i ryggen men inte så farligt. Har även träningsverk i armarna, det är sååå skönt! Är så taggad på att lyckas ordentligt med träningen nu.. Funderar på att byta till SATS eftersom jag flyttat till mamma i enskede. Finns ett SATS center vid globen, nära hemma och jobbet. Mycket bra. Det blir dyrare, men ska kolla upp det där.


Nej nu ska jag söka vidare på olika övningar tills imorgon, sen ska jag glo på en film!

See yah laaaaater

2010-04-03
 18:46:13

STOLT!

Idag har jag åstadkommit en jävla massa ska jag tala om för er. Jag har gjort typ 6½ rester. Helt sjukt.. Har en liten rest som jag ska göra nu också, ska skriva typ 5 meningar. Imorgon fortsätter jag på detta pluggande...
Har nu 6 inlämningar och 3 prov kvar. Har några som är ganska "lätta" och några som är svåra... Men ja nu jävlar jag ska jag göra klart det här! Och jag kommer lätt lyckas om jag fortsätter i den här takten. Gryyyymt.

Nu ska jag äta!
2010-04-03
 15:38:58

Helt sjuka!! Hahahhaa

2010-04-03
 12:40:02

Jag sitter och pluggar rester... Känner mig jätte duktig!! CRED till mig.



Sjukt kass bild, men min webcamera är typ 5 år gammal... Jag orkar inte fota med min kamera för att jag är lat.. hehe

Just nu:
Har gjort klart slutprovet i samhälle.
Gör färdigt landanalysen (uppdrag 5)
sedan funderar jag på att göra lite hästkunskap, religion och historia. Får se vad jag gör... ;)

2010-04-03
 09:26:45

Hemma efter en lång runda

Hej!

Jag kom in för tio minuter sedan efter en lång runda. När jag gick så tänkte jag att jag kan gå runt enskede och se om det är en bra runda. För er som känner till enskede så gick jag "bakom" enskedes villa område, typ bakom enskede kyrka och kom upp vid sockenplan, gick vidare bakom bea mot tallkrogen och kom ut vid sockenvägen korsningen, gick runt enskede dalens villaområde prallellt med kärrtorp, gick sedan bakom dalens sjukhus och sedan över stora vägen och sedan tillbaka. Kort beskrivet... Hade ett bra raskt tempo hela vägen och jag funtar på att jag var ute och gick ca 6-8 kilometer kanske? Var ute 1h och 15 min, liiiite länge men nu vet jag det i alla fall. Gick i ca 6,5 km/h tror jag. Ska införskaffa mig någon apparat så jag vet exakt, någon gång.
Körde lite mage nu också, 2-3 övningar i högt tempo och fan det brann i magen alltså. Fick grym kontakt med musklerna där!! Känns som jag är på rätt väg.

Nu ska jag äta en stor frukost och sedan vet jag inte vad jag ska göra.



/Julia
2010-04-03
 07:28:06

Uppe med tuppen

Fråga mig inte varför jag är uppe så här tidigt på en lördagsmorgon.... Jag vaknade och kände att jag inte kunde somna om, så det fanns inte så mycket att göra än att gå upp. Det är frost ute, och ca 2 minusgrader. Uscha buscha jag väntar ett litet tag med min morgonprommis tror jag... Eller så sätter jag på mig varmare kläder bara, hehe..

Gårdagens pass på gymmet är jag halv nöjd med... Men nu vet jag hur jag ska förbättra det tills nästa gång!

Hantelcurl 10x3
Dips 8-10x3
Hantelrodd 10x3
Bröstpress 8-10x3
Latsdrag 10x3

Som ni ser så är det typ en muskelgrupp per övning och för att få så bra resultat som möjligt så ska jag göra 3-4 olika övningar PER muskelgrupp. Så nästa gång lägger jag till cablecurl, hammercurl och stångcurl (ska försöka få med mig pappa då så han kan hjälpa mig) samt pushdown, kickback, french press(med hantel), hantelpress, arnoldpress, hantelpress framåt (får ont i nacken av att göra hantelpress åt sidorna så dom övningarna skippar jag), marklyft, hyperextensions.

Jag kommer absolut inte göra alla dessa övningar samtidigt utan fokuserar då på kanske två muskelgrupper som biceps och triceps eller axlar och rygg t ex. Jag är inte sådant jätte stort fan av bröstmuskler, men självklart kommer jag att köra en del bröst också.
Något som jag tycker är svårt är att få kontakt med ryggmusklerna, att göra övningarna på rätt sätt. Jag gjorde två ryggövningar igår och nu känner jag lite träningsverk i övre delen av ryggen så förmodligen gjorde jag ganska rätt i alla fall, men ska fortsätta köra och jag tror att ju fler ggr man gör en övning desto lättare lär man sig att få kontakt med musklerna.

Idag är jag hemma från gymmet vilket innebär att jag ska ut på en powerwalk prommis snart. Jag har ingen aning om någon speciell runda som tar en viss tid men jag satsar på att gå i alla fall 5 kilometer så det blir ju till att gå massa omvägar och sådant, haha.. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan slänga på mig träningskläderna.


TRÄNING FOR LIFE :)
/ Julia

2010-04-02
 19:29:43

Så här glad är jag just nu



Tragiskt

2010-04-02
 10:15:22

Tråkig tjej

2010-04-01
 23:30:20

ARRRGHH

Jag är sugen på att shoppa. Jag har suttit och kollat in bland annat Zaras, monkis och bik boks vårkollektioner. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad det kliar i fingrarna!!! Men jag måste spara pengarna... Annars kommer jag inte iväg till Cypern. Så jag ska shoppa som aldrig förr i slutet av sommaren!! ;)



chillar i min christian audigier (ed hardy) tröja och käkar turkisk peppar. Hejdå!
2010-04-01
 20:19:27

Sitter och planerar träning samt kost... Ska bli (stor) och stark ju

2010-04-01
 18:52:19

April april...

Hallelåja. Är det någon som blivit lurad idag? Jag har inte det!

Måste bara berätta, alla vet vem Kenza är eller hur?
Mamma var i forum nacka idag och shoppade, och hon kom hem med en del, bland annat den här jackan:


Det tyckte jag var jätte kul! Hon hade dock ingen aning om att det var Kenza som var designern, hehe..
Gulligt va?