2010-02-26
 14:29:06

Bloggen har hamnat i skymundan

Det är en massor som händer i mitt liv just nu, hinner/orkar inte uppdatera!
2010-02-19
 07:10:34

Respekt...? Långt inlägg

Jag känner att jag måste skriva det här. Vart fan är världen på väg? Jag bara undrar. Det är så jävla tragiskt och störande att stöta på människor som bara har respekt för en viss folkgrupp, eller vissa personer. De skiter blanka fan i resten och beter sig där efter. Visst, jag är inte perfekt, långt ifrån, jag respekterar inte alla människor, men det finns alltid en anledning till det. Jag skulle aldrig kunna döma ut någon vid bara anblicken, det är omöjligt? Man tror att man får sig en uppfattning men det behöver inte stämma överrens över huvud taget. Och ja, jag har tittat på folk och tyckt att de verkar cp i huvudet, störande eller liknande men verkar är en helt annan sak än att vara. Det är förvisso ingen ursäkt, men jag har åtminstone kommit till insikt vilket halva jordens befolkning inte verkar ha gjort.

Jag tycker det är tråkigt att folk inte kan eller vill behandla andra med respekt, möta dem med ett leende, eller vara trevliga - för de helt enkelt inte orkar, eller vad det nu kan vara? Snacka om att det är de själva som förlorar på det... Ingen vill vara med någon som är energislukare och det är precis vad de här människorna är.

Jag funderade över det här för ett tag sedan, att varför ska alla emos bli utdömda? Alla svartrockare? Alla de som sticker ut i samhället. Ska vi tycka att de med störningen cerebral pares är dumma i huvudet för att de har en störning och ser "roliga" ut? Det är helt sjukt... Jag orkar inte lägga ner min energi på att säga hur dåliga andra folkgrupper är eller människor som jag inte ens känner eller vet någonting om. Fullkomligt onödigt..

Det är synd att alla inte är kapabla att se människor med nya ögon, att de inte kommer till insikt och faktiskt förstår att det är helt onödigt att döma ut folk på förhand eller att bete sig illa mot andra som inte ens har gjort något för att förtjäna det. Ska man vara elak mot någon för att de är tjockare än någon annan, eller har snea tänder, eller har konstigt hår eller liknande? Det är självklart upp till var och en, och jag skulle ljuga om jag inte tycker att en del ser riktigt knäppa ut ibland, men det är inte det som är huvudsaken.

Vi pratade om etik igår på lektionen, och alla har verkligen sitt egna sätt att se på saker och ting och det är många som tycker att det är det rätta sättet. Nu hade inte jag tänkt att prata om etik här, men det jag skulle komma fram till var att vi pratade om den gyllene regeln "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" och det är en klockren "regel" bara det att väldigt många är så okapabla att på något sätt följa denna regel... Jag försöker nu mera att vara trevlig och glad för att jag vill att andra ska vara det mot mig men ibland är det svårt pga vissa olika anledningar. Det spelar ingen roll om jag mår pissigt dåligt och har gråtit hela natten en dag, det finns ingen anledning att jag ska ta ut det på min omgivning. Jag gör mitt allra bästa för att det inte ska bli så, och det vore mycket lättare om alla där ute tänkte som jag.

Så jag uppmanar alla att behandla andra som du själv vill bli behandlad för vem vill inte bli bra behandlad?


Nu måste jag RUSA.
2010-02-18
 16:33:57

We all have our ups and downs

Hejsan bloggeeeeeeeen! Läget?

Jag mår bra. Idag mår jag faktiskt rätt bra! Beror nog på att jag har varit med Josefine sen i måndag, sovit hos henne och bara varit där, har varit jätte skönt att få göra något annat och koppla av lite..
Vi är klara med vårat projektarbete som vi fint utfört nu sista veckan.. Huvudsaken är att den blev klar och att den blev någorlunda bra, och det blev den. Jag är stolt över oss! Dock så ångrar man så här i efterhand att man inte planerade bättre och gorde allt på en gång men det spelar ingen roll nu. Förhoppningsvis så blir det så nästa gång istället... Imorgon så har vi vernisage hela dagen för alla projektarbeten, och det ska bli jätte kul att kolla på alla andras.

Jag är galet shoppingsugen... Har hittat massor på internet och vill bara klicka hem det NU!!! Men jag behöver spara alla pengar jag får till resan till Cypern i sommar. För jag antar att den blir av... Det ska förvisso bli as skönt, och jag hoppas att jag och Martin kommer ha det framför allt väldigt roligt..

Jag behöver skaffa mig en ny look. Behöver skaffa mig en solbränna... Jag behöver med andra ord färga håret (kanske klippa mig också..... hehe) och sola solarium! Får se vad plånboken säger. Ska spara minst 2000 kr varje månad från min lön efter jag betalat räkningar.. Men juste! Jag har ju studiebidraget att leva på! Haha, jag ska ändå inte handla annat än nödvändigheter för den så då kan jag nog färga håret i slutet av månaden/början av mars. Lääängtar! Mitt hår ser för jävligt ut just nu tycker jag ... hehe.


Sorry för brevet men nu ska jag faktiskt plugga. Börjar med slutrapporten och sedan religions hemprovet i kristendom. Sen om jag orkar kanske jag börjar på någon rest. Känner mig produktiv just nu! Ska göra en planering på mitt liv som jag ska sätta upp också, haha.. Annars glömmer jag och gör det inte.


2010-02-16
 21:49:17

16 februari

Har lust att skriva en hel sida om lite saker just nu. Men det är inte värt det... Så vi lämnar det åt mina tankar istället.

Tänkte uppdatera mer men vet ni vad? jag pallar fan inte.


Tack och hej
2010-02-16
 21:38:07

Takida - The things we owe

The scars reveal the hidden place deep down in you
Like a shadow from the past and nothing is true
A reflection from a dejected face, it comes to
Memories will last, I am crying for you,
I am crying

I'll, I'll give my own time
I'll give my whole life
I'll give my only light
Just to heal you

I, I'll give my own time
I'll give my whole life
I'll give my only light
Just to heal you
The things that we owe

Haven appears with deceitful light and angst follow soon
She's not welcome here no more, you have to walk on through
Bad dreams haunting the frozen nights, all I can do
Longing for a home, I am crying for you
Crying for you, I am crying for you

I, I'll give my own time
I'll give my whole life
I'll give my only light
Just to heal you

I, I'll give my own time
I'll give my whole life
I'll give my only light
The things that we owe

The things that we owe
The things that we owe

I, I'll give my own time
I'll give my whole life
I'll give my only light
Just to heal you

I, I'll give my own time
My whole life
My only light
The things that we owe
2010-02-12
 08:28:02

Hola

Hej bloggen!

Glömde visst att uppdatera igår, haha. Laddade ner några avsnitt av vampire diaries och kollade på dom.. Har hållit igång hela morgonen, det är visning på måndag och jag kommer inte hem förrens på måndag.. Jobbar hela helgen 14-22 och i kväll jobbar jag 15.30 - 21.00. Jag har huvudvärk och ont i örat men det går nog över, ska ta en ipren för säkerhets skull.



Har så mycket funderingar på saker och ting nu. Det är jobbigt för jag blir så nedstämd av det. Aja jag måste gå till bussen nu. Uppdaterar kanske ikväll, det beror på. Får se om jag uppdaterar alls i helgen, det beror på, hehe.

En säck skit till er som är dumma i huvudet och en fin ros till er som är fina!
2010-02-11
 20:44:19

Vampire Diaries

Jag gillar det redan! Verkar as bra!

Det är dock lite störande att kärleken är så fin och OMÖJLIG som i twilight och true blood.. sådan kärlek existerar inte. om den gör det, då.. aa.. då! Nu ska jag antingen göra flytande kanelbulle (finns bara en som fattar hihi) eller te! uppdaterar sen!
2010-02-11
 19:58:31

Hello everybody

Jag har en fråga, varför är det så lätt att ta den lättaste vägen? Finns det någon som kan svara på det?
Varför nöja sig med något när man kan få så mycket bättre? Varför? För att man är FEG. FEG FEG FEG..

Nog om det.

Jag har pluggat ikväll, ska vara klar med en inlämningsuppgift om ekonomisk politik tills imorgon. Den handlade om Keynes och Friedman om ni håller kollen på ekonomisk politik... Boring as hell fast ändå inte. Men det var lite jobbigt för jag kände att det inte fanns så mycket att skriva om.

Jag har varit hos Martin sen i tisdags men nu är jag hemma igen, skönt. Han är så jobbig ibland! Men det är jag också så jag ska inte skylla ifrån mig, hehe ;)..

Jag är så jävla seg i huvudet just nu så jag ska gå och kolla om Vampire Diaries är bra, jag hoppas det! Jag gillar ju vampyrer och sådant så det borde ju vara bra ;) Hehe..

Jag uppdaterar mer senare!

Här får du en näve bajs
2010-02-08
 16:19:34

Är med och tävlar hos Lily

Ja för att komma på lite bättre humör så är jag med och tävlar hos Lily, trycker du på länken kommer du till tävlingen. Skulle vara jätte roligt att vinna, då behöver vi inte kalla bara Josefine för volumemaster.. Utan även mig, ha ha.. ;)

2010-02-08
 15:57:49

Jippi

J A G  O R K A R  I N T E .

2010-02-07
 15:18:22

Kan det bli sista maj nu?

För jag längtar här ifrån, så jävla mycket. Jag har grov ångest och PMS varannan dag. Det är jätte jobbigt. Jag vill bara njuta, ha det skönt, och må bra.. Jag är trött på Sverige och dess ideal, jag vill bort bort bort. Ta den där jävla studenten och bara göra saker som gör mig glad. Det borde gå snabbt nu så här på slutet, och det gör det nog också. Hoppas jag. Har en miljon saker att klara av först bara, massor av skolarbete och det ger mig massa ångest och när jag har ångest kan jag inte utföra någonting i princip, ingenting blir gjort. Jobbigt läge... Jag vill bli frisk, så jag kan träna. För när jag tränar blir jag glad. Jag vill bli frisk nu!!!!!!

2010-02-05
 23:32:17

Snuuuuuttttiiiis

Min bebis (martin alltså) ligger och sover och ni ska se hur söt han är just nu!!! Ser ut som en snuttig bebis. Inte riktigt men ni förstår vad jag menar! Tänk om han kunde vara så här gullig jämt... Hehe ;) Ska fortsätta kolla på film, imorgon är det storstädning (så mycket jag orkar..) sen bjuder min bebis mig på bio! Avatar 3D igen :D


Haha btw så låter bebis extremt töntigt, men det är "våran grej" istället för älskling typ.. Det har bara blivit så, hehe..

God natt på er!
2010-02-05
 17:37:20

¤"&?)(/&"&%"%!!!

GAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh

2010-02-05
 11:49:53

FORTFARANDE sjuk

När fan ska detta gå över egentligen? Suger hårt! Febern går upp och ner, ont i halsen, ont i örat, ont i huvudet, kan inte andas, hostar.. Och ibland är jag pigg och sen för att typ dö igen... Jaja jag antar att det var bättre att jag stannade hemma än att gå till skolan, då hade jag antagligen inte blivit friskare.
Men jag saknar gymmet :( Blääää känner mig inte fräsch någonstans, jag vill springa, jag vill gymma!!

Just nu stter jag och äter yoghurt med färsk passionsfrukst och god musli med ananas och sådant i.. I helgen ska vi städa undan allt "synligt" i huset och "skrubba" ytor som skåp, dörrar och sådant. Det ska vara väldigt rent och snyggt till visningen på söndag. Jag håller tummarna för att det är några som fastnar för huset, att det blir lite budgivning och att någon köper det och att det går fort! Jag vill flytta med pappa nu, det ska bli jätte skönt.

Jag måste tipsa er alla om en av de finaste filmerna jag sett. Den heter "My sisters keeper" och jag har säkerligen nämnt den förut, men ändå. Den är verkligen jätte fin! Här kommer en trailer:

2010-02-04
 20:40:58

ååååå!

Nu har jag och Martin betalat bokningsavgiften för vår resa till Cypern i sommar! Resan går på totalt 17500ungefär, och då ingår resa och hotell samt alla avgifter som avbokningsskydd, semesterförsäkring mm. Det ska bli härligt... Tur att jag har ett jobb så jag kan få ihop pengar till resan, och om det kniper får jag alltid låna av mamma! Martin säger att han inte vill leva snålt så han kommer nog göra av med en del pengar.. Men han tjänar liiite mer än vad jag gör, han har tjänat ihop den här resan på 1½ lön liksom och jag får kämpa i flera månader... Men vill man något tillräckligt mycket så funkar det :) Och jag har inte några problem med att leva snålt, så länge jag har mat hela dagen så är jag nöjd! Jag behöver inte massa extra, även om det skulle vara kul. Vi får se helt enkelt hur det blir! :)

Lantiana Gardens
2010-02-04
 15:50:18

fortfarande sjuk..

Hade tänkt att åka till skolan idag efter hästövningarna som var på förmiddagen. Men jag somnade om efter att jag sms:at lite med josefine, och vaknade upp vid typ halv två? Så då kunde jag lika gärna stanna hemma. Mår fortfarande rätt dåligt, har inte tagit tempen men tror att febern går upp och ner.. Det enda vettiga jag gjort idag är att jag nyss har mailat några lärare, jag och rensat alla papper som jag har och satt in i det i en pärm, alternativt slängt. Håller även på att tvätta mina sängkläder.. Men nu är jag helt slut! Hoppas jag pallar gå till skolan imorgon, skulle verkligen behöva det. Vill INTE missa något eller komma efter. Men det är ju också därför jag har mailat lite lärare...

Jaja jag ska göra någonting nu, vet inte vad dock. Inget bra går på TV, har precis missat smallville och ghost whisperer slutar om tio min.. Ska se om det finns någon bra film att ladda ner, om jag orkar. Kanske ska läsa lite?
Eller plugga lite? Får se vad jag orkar.

Hej så länge!

2010-02-03
 09:32:04

Öööööken

Ja imorse när jag vaknade så mådde jag öken. Jag kunde inte andas ordentligt och jag fröööööööööööös. Brrr!! Fryser fortfarande. Hade konstiga drömmar inatt. Jag skulle köra Lola (mammas häst) till stallet (i transport då) och jag körde in transporten i stallet och ställde mig i gången så vi enkelt kunde lasta hur henne direkt in i spiltan? Väldigt udda måste jag säga. Jag kommer ihåg att jag reflekterade över att "ja men jag var ju så duktig på att köra släp så det här kan ju jag alltid gör nu" haha.. Sedan drömde jag att jag var i cypern, fast med mamma inte Martin - iof så tror jag att han var där, mamma var bara där för att hon skulle lämna mig eller för att jag skulle visa henne hur fint det var. I alla fall så satt vi i en bil (en konstig sådan) och då kommer det några killar som tar bort framlysena på vänster sida och dom var gjorda av klistermärken, hmm?? Väldigt konstigt.

Det är så jävla jobbigt, jag tror jag har feber för det känns verkligen så. Och det är jätte jobbigt för att så länge jag har feber så är jag inte kapabel till speciellt mycket så jag funderar på att stanna hemma idag. Men vi har viktiga lektioner... asså bajs! Provet kanske man får göra imorgon? Och så kan jag kopiera någons anteckningar bara så jag får reda på vad jag missat? Kanske maila lärarna? Fy fan jag ser ut som en sjuk rabiessmittad kanin just nu, trots att jag hunnit sminka mig. Nej men ser helt död ut.. hehe. Nej jag stannar hemma idag. Mailar lärarna och talar om hur det står till.

Då ska jag lägga mig under täcket i mina extremt snygga leopard mys byxor och med massa täcken och kolla på film och dricka te.. Trodde jag skulle bli frisk idag.. Tydligen inte.


här ser jag nästan pigg ut men det är nog sminket... SÄääääännngeeeeeen!
2010-02-02
 23:36:15

Det får bli en annan dag..

Jag hade tänkt att sätta mig och skriva om acceptans av andra människor samt fördommar och sådant. Men jag orkar helt enkelt inte göra det ikväll, borde försöka sova.. Får hoppas på att det går. Har satans jävla f*tt ångest för tillfället och den är inte välkommen. Har pratat av mig lite med Josefine och det är tur att jag har en sådan fin vän som henne. Men ska väl läsa lite och hoppas jag vaknar upp frisk imorgon för jag vill träna...

Juste, jag vet också vad jag ska tatuera in och vart. Ett ordspråk som lyder "vill du bli älskad, så älska" vilket är Si Vis Amari Ama på latin och det kommer jag tatuera in i nacken. Ni med fördommar kan ruttna på era stolar och ha det, ni vinner ändå inte ett jävla skit på det. Jaja skit i dom (vilka det än nu kan vara) så kände jag idag att det är ett sådant rätt citat att tatuera in. Får se hur det blir med pengar och sådant..

Jag ska gå och lägga mig nu. God natt
2010-02-02
 21:53:06

Josefine Ekenberg

Vänner kommer och går, så är det i livet.. Men jag hoppas verkligen på att jag får behålla dig väldigt länge. Om du bara visste hur mycket jag tycker om dig! Tack för att du alltid finns här för mig, jag kan verkligen lita på dig!
Finis :)

2010-02-02
 21:08:18

Tankar

Utan att säga för mycket så vill jag att du visar mig om allt jag gav upp, var värt att ge upp för din skull, för vår skull. Kan du säga det till mig? Kan du visa det för mig? Jag behöver få veta.





Förlåt..

2010-02-02
 19:29:10

Näsan rinner och det gör ögonen med

Men inte för att jag är ledsen, utan för att min förkyldning håller på att gå över, tror jag. Och det är bra! Hoppas jag orkar/kan vara med på spinningpasset imorgon. Om det finns platser kvar vill säga. Men vi får se. Är spinningpasset upptaget så blir det något annat istället.

Jag ska kolla på house nu och äta lite yoghurt och musli. Sen ska jag väl plugga klart... Så jävla svårt! Undra hur mycket jag kommer kunna komma ihåg... Håller tummarna för ett bra betyg.


Nä fy fan nu drar jag och min snoriga näsa, tja!
2010-02-01
 22:30:33

God nattis

Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om min pojkvän, hehe. Har precis gjort klart min samhällsekonomi uppgift - eller okej inte  helt klar, jag ska rita ett diagram imorgon för hand, jätte jobbigt att göra det i paint nämligen. Sedan kommer jag att träna på morgonen istället för efter skolan så har jag mer tid på mig att plugga när jag kommer hem. Har en del att göra denna vecka som sagt.. Prov på onsdag sen vet jag inte om jag har inlämningsuppgift i geografi denna vecka eller nästa - men hur som helst ska jag fixa allt som behövs till planschen (om det nu skulle vara det). Sen ska jag även göra klart 1 eller 2 rester i hästkunskapen.. Och lite annat om jag hinner :)

Nä fy tusan GOD NATT på er!
2010-02-01
 19:56:29

nej nu jäklar

vet inte riktigt vad jag tänkte med rubriken, jag bara skrev, men i alla fall så har jag nu bestämt att jag ska spara ALLA mina pengar som jag får över från lönen efter betalda räkningar som landar runt 2000 kr i månaden. Jag får leva på studiebidraget helt enkelt! Och det kommer gå finemang, har jag klarat det förut så gör jag det nu med :) Har ju precis vant mig med att man kan gå å köpa massor och jag gjorde det fatala misstaget att jag tänkte fel med min ekonomi denna månad vilket innebär att jag kommer ha typ mycket mindre att spara än vad jag tänkte från början. Men förhoppningsvis så gör det inget och jag kommer att kunna leva i cypern ändå :P haha.. Kommer absolut inte leva lyxliv utan frukost och lunch blir det på hotellet samt även några middagar också såklart, beror helt på vad man har råd med - eller vad man prioriterar! Främst av allt vill jag ha en underbar semester med min pojkvän. Vi ska ju dit i tre veckor, snacka om att det blir ett test för framtiden.. leva under samma tak, sova i samma säng, vara med varandra konstant i tre veckor - går det, eller går det inte? haha. det ska nog gå bra, några små gnäbb hit och dit spelar absolut ingen roll!

Jag ska byta om för jag och magnus ska åka å handla snart om han vaknar någon gång där uppe... Sedan ska jag slutföra min hemuppgift i samhällsekonomi!


såhär trött blir man i cypern efter en dag på stranden tyckte nisse. inget kunde stoppa honom för att somna - eller sova för den delen heller. hahaha
2010-02-01
 12:38:43

Hemma

Hej bloggen, jag är hemma och är sjuk idag. Jätte sjuk är jag inte men inte är jag frisk i alla fall. Vill inte att något ska bryta ut ordentligt.. Ska snart ta mig en kopp med grönt te och två mackor med leverpastej och sen funderar jag på om jag ska se 300 eller Ice age 3. Efter det ska jag göra klart samhällsekonomin som är tills imorgon. Är nästan klar men måste finslipa det lite, komma på mer lösningar på vissa saker osv.

Ikväll åker Magnus och handlar och då följer jag med annars blir det väl kaos. Har skrivit en matlista och ska fortsätta skriva på den, ska kolla upp vissa rätter och sådant. Hoppas vi har råd med det?
Det skulle ju vara kul att äta något annat än kyckling och ris hela tiden.. Vi äter liksom samma mat hela tiden, not funny och verkligen inte bra, man ska äta en mångsidig kost!

Jag skulle egentligen ha gymmat idag men vill inte anstränga mig något så får köra på imorgon istället.
Kommer ha fullt upp hela veckan med massor av plugg och prov så jag ska försöka få ihop tillräckligt med mycket tid utan att vara död varje morgon...

Hejsvejs!