Lyxhotell

Nu när älskling ska åka hem så åker han då från Koh Lipe till Phuket på onsdag, resan tar runt 8-10 timmar ungefär så när han kommer fram till Phuket ville han bo på lyxhotell sista natten så jag ska boka ett till honom idag. Finns massor att välja mellan men han ville bo på ett hotell relativt nära flygplatsen, det här hittade jag..



 
 
 

"Alla 159 rum i detta 5-stjärniga hotell har all komfort och alla bekvämligheter som du har hemma. Några av de bekvämligheter man har tillgång till är separat dusch och badkar, privat pool, rum för ickerökare, luftkonditionering, morgonrockar, reception. Dessutom har denna fastighet i Phuket följande butiker, hiss, kafé, bar/pub, tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , restaurang, rumsservice. Gästerna har på detta hotell tillgång till sport- och fritidsaktiviteter så som massage, bassäng (för barn), gym/fitness utrustning, bastu, ångbastu. Ett bra läge, en engagerad personal och faciliteter av högsta klass gör detta hotell till en favorit hos resenärerna. Man kan enkelt boka rum på West Sands med vårt säkra bokningsformulär online. Ange bara önskade datum och klicka för att fortsätta."

Hotellbeskrivningen! Verkar det bra eller verkar det bra? Älskling förtjänar verkligen att ha det jävligt skönt en dag efter allt! Synd att jag inte var där med honom... Men vi ska åka nästa vinter :-)

Hotellet heter West Sands Phuket så googla lite om ni är intresserade av mer info. Hittade ett sjuk bra pris, 760 kr istället för ca 1350 per natt. Superb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback