2009-11-30
 20:39:13

Tröööööööööött

Herregud har ju ingen energi för fem öre!

Idag har jag varit i skolan, sen åkte jag och Gabbi och käkade på china thai garden, och sedan åkte vi vidare till Haninge Centrum. Det var trevligt! Köpte lite nödvändigheter och nu kan jag börja gymma! Känns as kul.. Om jag bara kan boka pass? Suger ju att inte kunna göra det, förstår inte varför det inte fungerar att logga in.. Jaja jag ska fixa det på något sätt :). Kommer börja med att köra cirkelträning för att vänja min kropp med att träna den över huvud taget, haha.. Har ju aldrig tränat förutom i lågstadiet då jag gick på gymnastik ett år eller två, och sedan är det ju ridningen i tio år men det har jag hållt upp med nu sen sommaren (snyft).. Ska ta tag i ridningen nu, finns en del att lösa och reda ut först.

Åter till träningen, som sagt så kommer jag att börja med cirkelträning i en eller två veckor, enformigt, ja, men det är det bästa. Kommer varva med motion också såklart. Cirkelträning är en träningsform där man tränar intensivt i en minut (tror jag) på olika maskiner, efter ett pass så har man kört igenom hela kroppen. Man tränar kondition, styrka, förbränning och uthållighet. Suuuuuperb enligt mig. Ser verkligen fram emot det här! Nu ska jag bara värva några andra så de kan träna med mig, blir mycket roligare då :)

Nej, nu ska jag sätta på en film och äta glass. Later!

2009-11-30
 11:26:03

Måste bara tillägga

Att idag har jag en ganska bra dag, hittills i alla fall. Jag känner mig helt okej faktiskt! Skönt. Jag gillar sådana här dagar.. Problemen kvarstår dock, men det är en annan femma!

Later!
2009-11-30
 11:20:48

Sista dagen i månaden!

Det är helt sjukt hur snabbt tiden går!! Det är fan sista november idag, helt sjukt!! Hur ska detta gå.. Ångest ångest ångest... Denna vecka är det tema vecka i skolan, kalla kriget.. Kan väl bli kul. Ska ha lite möten också i skolan den här vecka och det ska bli bra.

Jag längtar tills min nästa lön, och den kommer på julafton, eller dagen innan.. haha. Blir försenade julklappar i år antar jag.. Har gjort en liten design ändring, får aldrig till en bra storlek på headern så att den passar perfekt men jag orkar inte bry mig så mycket.. Det får va så där så länge. Senare i eftermiddag ska jag fixa ett par till saker.

Juste! Idag ska jag åka och handla på intersport i haninge, för jag ska köpa saker så jag kan börja gymma, typ som inneskor och byxor och lite nödvändigt.. Börjar imorgon eller på onsdag, har inte bestämt mig. Ska bli kul, ska nog köpa en kalender när jag väl är i haninge centrum. Sen ska jag hem och plugga, för jag tänkte göra ett prov på onsdag som jag inte har gjort ännu. Lika bra att få det gjort!

Idag innan jag åker till skolan så tänkte jag antingen ta en protein shake eller en lågkolhydrats soppa som egentligen är typ diet grej men jag vill inte gå ner i vikt, vill omvandla, alltså allt överflödigt fett ska bli muskler :) Ska bli super kul att börja kommma igång, tur att Magnus gymmar där också så kan han hjälpa mig, han är ju utbildad PT, idrottsmassör, mm. Han har även några spinningpass där.

Nej nu ska jag nog platta håret eller duscha jag har inte bestämt mig.. Får se vad jag orkar. Höhö..

Ska väl börja uppdatera mer här också, mer för mig själv för att hålla koll. Den här bloggen är till för mig och ingen annan och kommer vara ganska öppen, men inte för öppen. Det är lite för att hålla koll på mig själv, typ..


Nej, nu ska jag göra något mer vettigt! Kram
2009-11-29
 23:20:27

Gjorde ett test och...

Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 
Inåtvänd Upplevande Abstrakt Känslostyrd person  

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

2009-11-26
 13:19:23

26/11

I don't know how to solve this, please give me the strength to do the right thing.
2009-11-24
 22:38:38

Thoughts

I'm growing up, I'm not a kid anymore, and I'm really not the one I used to be when I was fifteen.. The time goes faster than you know, and I don't want to live like this. I don't want to look back on my life later in life and regret my choices. And soon I have to choose which way I should go..

2009-11-24
 18:25:06

yeeey

Fick min första lön idag från mitt jobb! Den landade på 4800 kr, jag blev lycklig! Men sen betalade jag alla räkningar och denna månaden blev det väldigt mycket, tur att jag kunde betala dom!! Så nu har jag inte så många hundra lappar kvar dessvärre... Men när jag får mitt studiebidrag ska jag köpa lite utrustning så jag kan börja gymma :) Sen är det bara att vänta tills det blir julafton, för då får jag min nästa lön.... hehe.

Ska försöka hålla mobilräkningen nere, har lyckats dra ner hälften av det jag brukade ringa för, men ska sätta spärr så jag inte kan ringa för mer än 200 kr. Brukar alltid låsa upp, men nej nu ska jag inte göra det! Och så måste jag sluta gå in på SL på mobilen hela tiden.. Och avbeställa något jäkla tv paket som jag har på min mobil för 50 spänn i månaden.. Ringde nyss saldot och ja på 8 dagar har jag ringt för 300 spänn, hur fan är det möjligt? helt sick.. ringer inte alls sällan, och jag sms:ar gratis till alla nät... aja får kolla upp det där. Från och med nästa räkning (när den börjar om på 0 ska ja sätta saldotak.. hur ska detta gå)

Jag är trött och har satans ont i huvudet, men måste göra klart en uppsats först... måste måste måste. Imorgon ska pappa hjälpa mig att plugga. Bra det.. Då kanske något blir gjort. SATANS SKOLA snart är det över i alla fall.

So long, suckers!
2009-11-23
 17:55:02

Hm

I just want to get the fuck out of here.. Away from all of you

2009-11-19
 10:02:36

Det finns inget jag sätter så stort värde på, som på en bra vän

Gick tillbaka i Josephines (Frank) bloggarkiv från 2007 när vi började på Berga. Jag hittade dessa inlägg och tänkte bara säga till dig Josephine att glöm inte bort detta. Kom ihåg att jag lovade dig att finnas för dig när du som helst ville det och jag menade det.  :)

Hon är bra

Jag är så jäkla glad att jag har dig Julia, jag visste inte vad jag skulle göra den dagen när ingen föutom du fanns. Jag behövde någon att prata med, och du var där. Det kändes mycket bättre att fått prata med dig. Och jag vet att du förstå mig, jag vet inte vad jag hade gjort om inte fanns där, det fanns ingen annan just då.
Jag skulle nog suttit hemma hela kvällen och gråtit , men dina få ord hjälpte mig och jag blev genast på bättre humör.
Det känns bra att det har klickat mellan oss, på så kort tid har vi blivit nära.
Du är väldigt bra för mig, och du har redan ställt upp i en minikris.
Och jag finns här för dig också, altid.

Julia, du är en god vän :)


-------------------------------------

Herregud


Idag upptäckte jag att jag är bara en helt vanlig människa.
Mina vänner fick mig att bara släppa allt och börja gråta, asså jag grät i skolan. Minns inte när jag gjorde det sist!
Men det kändes bra, för jag behöved prata ut.
Och det känndes så bra, att jag hade vänner som inte tittade ner för det jag hade gjort utan gav mig den där blicken.
Gumman, du är bara en helt vanlig människa ! Alla gör misstag.
Och dom stannade kvar och pratade med mig. Förklarade, gan mig råd.
Jag vet inte hur jag skulle klara mig om ni inte hade varit där.
Helt otroligt att dom kan bara få mig att berätta allt, jag känner mig så tryg med dom.

ni har en stor effekt på mig, ni alla betyder nått !

-----------------------------------------

Citat

Vad är kärlek ? Kan du förklara för mig vad kärlek är ?

/ Sailormoon

-----------------------------------------

2009-11-17
 17:31:48

Kärlek

I natt drömde jag en dröm om min storebror, Alexander. Han hade flyttat till en dubbelt så stor lägenhet som mamma, och jag var där. Det var jätte fint! Han berättade att lägenheten kostade sju miljoner och att han hade tagit lån på 6 miljoner, haha.. Fullt normalt pris för sin första lägenhet i drömmen tydligen.

Sitter nu och lyssnar på eminem och tänker på min storebror, det gör jag alltid när jag hör eminem, antagligen för att alex lyssnade (lyssnar) mycket på eminem och har alltid gjort.

Jag älskar mina bröder mest av allt på denna jord, dom är bäst. Fan vad lyckligt lottad jag är!
2009-11-16
 21:00:22

Jag vill bli stor!

Nej, men ärligt talat.. Jag vill bli självständig. Jag vill tjäna egna pengar, jag vill bo i en egen lägenhet, jag vill handla min egen mat, jag vill göra det jag vill göra, jag vill kunna ha det på mitt sätt, som jag vill. Fatta den friheten? Visst man lär ju inte leva som en kung i början av sitt nya vuxna liv (nu syftar jag på när man har heltidsjobb och egen lägenhet) men åtminstone så är det en enorm frihet! Man lär ju känna att man lever, eller?

Jag har väl egentligen inte några planer med livet, utan snarare önskemål, eller saker jag vill.. Jag har ingen aning om vad jag vill bli, jag har lite att "välja" bland som jag vill inrikta mig på och det är följande (just nu i alla fall): Kiropraktor (equiterapeut) för hästar då såklart, djursjukvårdare, personlig tränare, massör, hästrelaterat arbete, något inom friskvården antar jag, fotograf... Ja, just nu känns Equiterapeut mest lockande, men det innebär också en utbildning på en del år, och ja det finns just nu bara privata skolor - vilket innebär mycket pengar, upp till 300 000 kronor... Är det värt det? Svårt att säga.. De jag har pratat med tycker helt klart det är värt det, och det är grymt inspirerande att titta på när riktigt duktiga kiropraktorer arbetar..!

Nej hörrni, god natt! Imorgon är det studiebesök hos dragon rouge, en sekt som dyrkar djävulen typ.. går den vänstra handens väg.. Ska bli intressant. Hade en fundering på att skriva om dom, istället för Guds barn. Bestämmer mig imorgon efter besöket!

Som sagt, god natt!

2009-11-16
 00:19:10

Imorgon börjar skolan igen, efter tre veckor

Jag ska verkligen försöka gå till skolan nu, varje dag, hela tiden, utan att fokusera så mycket på hur tråkigt jag tycker det är, och hur mycket jag hatar skolan, för ärligt talat så hjälper det inte för fem öre, det vet ju alla. Men det är svårt att komma ur det när man väl kommit in i de tankebanorna. Men jag måste fixa detta nu, inte ens 5 månader kvar. Det går så sjukt fort. Antagligen kommer jag inte gå ut med topp betyg, jag kommer antagligen gå ut med fler G än VG eller MVG. Men det finns ju i alla fall tre-fyra ämnen jag tycker om och det är samhälle, religionskunskap, historia och hästkunskap (och hästövningar så klart) men allt handlar om hur mycket tid och engagemang jag lägger ner på plugget. Jag behöver nog komma på en motivationsfaktor, pappa har kommit på en - mamma kan du hjälpa mig med en också? Sen behöver jag nog också stor hjälp med att komma igång och sådant. Ska försöka ha i tanken att alltid be om hjälp, inte skjuta upp saker. Jag sa att jag skulle göra så mycket av mina rester jag bara kunde på höstlovet, gjorde jag det? Nej. Helt mitt fel, för nu kommer det bli till att sitta på jullovet och göra det istället. Och jag tar den konsekvensen, det gör egentligen ingenting för jag gör hela tiden medvetna val när det gäller skolan - och jag är mycket medveten om konsekvenserna som följer.

Jag har ett mål, och det är att gå ut gymnasiet med alla godkänt (eller mer!), alltså: jag ska inte ha ett endaste IG. Jag vet att jag kan, jag vet att jag är väldigt duktig när jag vill, men så är det inte just nu och jag kan alltid försöka men mer än så går inte att göra. Det gäller att försöka att försöka också! ;)


Nej jag är trött på den där skolan, ända fördelen är väl loven, den gratis serverade maten, umgänget och några ämnen, men allt som allt så giller jag inte skolan särskilt mycket, det har jag aldrig gjort. Jag vill jobba och tjäna pengar, och spendera dom på det jag vill. Jag vill bli vuxen! Haha..



Saknar hästarna också, otroligt mycket.. Men även där gör jag ett val, att inte rida den häst jag har just nu. Men jag anser att det vore fel mot henne, punkt slut.. Men det kommer en dag då jag har en ny häst och då är jag på banan igen. Det här är det jag ska hålla på med, och jag vet att jag kommer att komma väldigt långt.


Dags att sova antar jag, ska åka buss imorgon för är såååå trött på min fyrhjuling. Allt går föööör långsamt och jag fryser som fan! Nej jag ska ta körkort! Nästa helg ska jag öva på dragläget och allt det där! Ska även beställa hem en bok så jag kan börja läsa på det också.

/ Julia
2009-11-12
 07:44:19

Nu var det ett tag sedan

Och ingenting i världen kan beskriva hur mycket jag älskar min familj. Jag har en del människor jag räknar in i min familj, på nåt sätt, inte bara de med blodsband utan några utom stående också. Och jag älskar er mest av allt! Jag saknar min lillebror så himla mycket, får en klump i halsen i skrivande stund. Herregud jag är så jävla glad över att vi står varandra så pass nära som vi gör.


Mamma, Pappa, Nisse, Alex ni betyder allt för mig. Låter de andra vara onämnda för tillfället.


Liten Nisse i Grekland 07.. Ska bli spännande och träffa honom när man inte varit med honom på 11 månader.
älskade lillebror!



P.S Mamma! Du jag, nisse och alex i ett NYTT land, typ turkiet (INTE grekland!!!) sommaren 2010. Vore inte det underbart? Det var så länge sen hela våran lilla familj var samlad... Alex hänger aldrig med. Dags för det nu!!